מחשבות מבלבלות

ronnili

New member
מחשבות מבלבלות

שלום לכם אני אמנם לא פעילה בפורום אבל אני מסתכלת הרבה בפורום הזה, כבר כמעט שנה, מאז שנתקלתי בסרט הסוד שבעקבותיו סיגלתי לי גישה אופטימית וחשיבה חיובית (שברוב במקרים אכן עוזרת) אני לא יודעת אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה אבל ראיתי שיש כאן אנשים רבים שנראה לי מבינים בעיניין ואולי יוכלו להביע דעה כבר תקופה ארוכה שאני מתעוררת באמצע הלילה ממחשבות בהם אני שואלת את עצמי מה בכלל אני עושה ושאולי כל הדרך שבחרתי מובילה אותי למבוי סתום אבל ההרגשה הזאת ממש מוחשית (מחשבה מאוד צלולה שקשה לי להסביר) כך שבאמצע הלילה ממש עולות לי מחשבות לזנוח הכל- ואני אומרת שזה מה שאני אעשה בבוקר אבל בבוקר משום מה הכל לא נראה כ"כ נורא ואני ממשיכה בדרך בה בחרתי לצורך העיניין הדרך בה בחרתי היא דרך לא שגרתית והרבה מהסביבה שלי מסתכלת עלי עם גבה מורמת של למה את צריכה את זה ולמה את לא פונה כבר לכיוון של לבנות משפחה ועבודה מסודרת..(זה דורש ממני הרבה השקעה ואף אחד לא מבטיח לי שאכן זה ישתלם) והמחשבות האלו שבאות באמצע לילה מאוד מבלבלות אותי כי אני לא יודעת ממה הם נובעות, מפחדים או מכך שהתת מודע שלי מסמן לי שאני רודפת אחרי משהו בלתי ניתן להשגה ואולי אני צריכה לעצור ולהמשיך בחיים הרגילים? משהו חווה דבר כזה בעבר??

ע ו פ ר ה

New member
רונילי יקירה, ברוכה הבאה.

מהדברים שכתבת אני מבינה שאת בהתלבטות. לילה זה זמן שכל הלבטים והמחשבות עולים ולעיתים מדירים שינה מעיננו. בכל מקרה, דברים שכתבתי פה בעבר ואומר לך אותם כאן: כשהסביבה מתנגדת לדרך שלנו וזה משפיע עלינו, יש מקום לבדוק כמה אנחנו שלמים עם הדרך בה בחרנו. הסביבה מראה לנו את עצמנו ובמקרה כזה היא משקפת לנו צדדים מסויימים. הדוגמא שאני מביאה, היא, אני בתחילת דרכי הרוחנית הייתי מקבלת המון ביקורת מהסביבה הקרובה, במיוחד מבן זוגי. כשהתחזקתי בדרך שלי והיא היתה ברורה לי מעל לכל ספק, הפסקתי להתייחס לביקורות ובאיזה שהוא שלב הן פסקו. היום בן זוגי תומך בי בדרכי. מקווה שהתגובה שלי תתן לך איזה שהוא כיוון. באהבה עופרה

GMjoy

New member
אם תדפדפי אחורה - תראי גם הודעות שלי בנושא הז

הזה. אני גם קיבלתי (זה כבר שייך לעבר) ביקורות שונות ומשונות לדרך שלי, לרוחניות שלי והמחשבות. העולם לא חייב לקבל את דעתי, אבל גם לא לסתור אותה. אני מבין היום את דבריה של עופרה, הסביבה מראה לנו אותנו ! כשאני למדתי מכמה מקרים כאלה, אני הבנתי שאני "מפזר" את האושר שלי (גם אם לטובת אחרים), לאנשים שלא תומכים בסיגנון כזה, והם מעדיפים את עמדתם. היום אני שומר את האושר וההבנה הזאת לעצמי - וטוב לי מתמיד ! אפילו אתמול, אני דיברתי עם אמא בשעות מאוחרות בלילה, והגענו לשיחה מאוד מהנאה ! אמא שלי עד לא מזמן התייחסה לדרך שלי בחיים בצורה מוזרה, ואפילו הרגישה כאילו אני במצוקה. אחרי שאני פחות או יותר ניגשתי לשיחה בגישה יותר רכה - גם במחשבה וגם באופן כללי - הכל השתנה ! אמא שלי אפילו התחילה להסכים עם רוב הדברים שהזכרתי לה מהעבר, הימרתי להיום. בסוף היא אמרה שהיא נורא שמחה שדיברנו, והיא מאוד מסכימה איתי בדברים. אתם רואים? הכל עניין של גישה והרגשה. מה חשוב לעשות, זה תמיד לדעת לשמור על האמונות שלנו, והדברים העמוקים בנו, ולא להראות אותם לסביבה. זה סוד
תשמרי אותו אצלך - ככה תעשי טוב גם לעצמך וגם לאחרים.

ע ו פ ר ה

New member
גיא בוקר טוב../images/Emo140.gif

איזו תגובה נפלאה כתבת. שמחה שאתה במקום שאתה נמצא בו כרגע. בהחלט עברת שינוי בגישה. באהבה עופרה

ronnili

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה

אולי באמת המחשבות האלו מבטאות קצת את זה שאני לא שלמה ב100% בבחירה שלי

naty3

New member
היי

גם אני בחרתי בדרך לא שגרתית: עזבתי את העבודה-מקום קבוע וטוב (לא אפרט את הסיבות).לכאורה, "התאבדות" מבחינת עבודה לטווח הקרוב (פיטורים, מיתון..). אני מרגישה הרבה יותר שייכת לעולם העסקים והיזמות ורוצה בקרוב להקים אתר אינטרנט. בעתיד הקרוב גם חנות פיזית. כולם אומרים לי "למה את עוזבת את העבודה" וכו'. אני לא מקשיבה להם. אני יודעת מה טוב לי. גם לי אומרים מידי פעם "מה עם משפחה וקריירה", אבל זה לא מעניין אותי-קודם כל אני מסתכלת על עצמי. מבחינתי, הגשמה עצמית קודמת לכל דבר אחר. אם למשל את מתחתנת ויולדת, כמה זמן יהיה לך להגשים את החלומות שלך? (חוץ מזה, צריך להיות מוכנים נפשית לתינוק) אל תקשיבי לאלה שמדברים איתך על משפחה וקריירה אם זה לא מתאים לך. אני הצבתי עובדה לאמא שלי בשיחות איתה, שאני פשוט הולכת על זה. ולא, אני לא מפחדת. כמו שגיא כתב-הכל עניין של גישה. אם תבואי עם בטחון עצמי-יקבלו את מה שאת אומרת (כמובן שיש גם יוצאי דופן, לא הכל מוחלט) אם תדברי בהססנות-זה יהיה מעין "פירצה" בשביל אחרים, כדי לשכנע אותך לעשות את "הדבר הנכון". לא תמיד זה מה שנכון בשבילך וזו שאלת מליון הדולר-מה טוב לך? ממה את נהנית? התשובה שתתני לעצמך זה מה שכדאי שתעשי! אם את רוצה לדבר במסרים, אשמח לעזור בהצלחה!

למעלה