מחשבות מהלב/חיטוט בעבר שלא יקדם אל העתיד?<

מילי1991

New member
מחשבות מהלב/חיטוט בעבר שלא יקדם אל העתיד?<

חושבת על אדם ספציפי שהיכרותנו הקצרה שינתה את מהלך חיי
הוא כבר נשוי יש לציין ואני לא חלק
בקיצור לא שייך
מתוך סקרנות בא לי להכנס לפייסבוק של אחותו, תקין? לא בטוחה שזה מוסרי

שלום

אני מניח שבמערכות גלויות לקהל כמו פייסבוק אפשר להתערב במה שרוצים, אבל אם את רוצה אתו קשר והוא נשוי אני מציע שתהיו ידידים.
&nbsp

sharpcookie

New member
מבחינה מוסרית...

לא רואה שום בעייה בלהתבונן בפייסבוק של אחותו. את הרי לא פורצת לחשבון של אף אחד, רק מסתכלת על מה שהתפרסם בפומבי?
&nbsp
עם זאת, אם יש לך עדיין רגשות כלפיי אותו אדם, אולי עדיף בשבילך שתנסי להימנע מכאב לב מיותר ושקיעה במחשבות שלא יובילו לשום דבר חיובי.

supersonic777

New member
ואם,נניח,ראית בצד שמאל של דף הפייס ראית בתמונה הקטנה...

ולא כל כך ברורה איזו מישהי או מישהו שאת חושבת שמוכרים לך,לא היית לוחצת על התמונה?היית לוחצת...אז זה יותר מוסרי מזו שאת מכירה?
&nbsp

ELLA1992

New member
אני מתקשה לקרוא ל-התבוננות בפרופילים דבר בלתי מוסרי...

אין בזה שום דבר רע, מבחינה מוסרית.
בכל אופן, אני לא רואה סיבה מוצדקת לעשות את זה, "סקרנות" היא לא עילה מספקת מבחינתי, אני הייתי נמנעת מזה, למה? כי זה לא יטיב עמך, משום בחינה, זה רק יוביל אותך ללופ, מבוי סתום, שיהיה קשה לצאת ממנו כל פעם מחדש.
ובכלל, אם הוא כבר נשוי, לא רואה טעם להמשיך ולחטט בעבר הזה שהיה לכם ביחד, בעיקר אם מדובר בהיכרות קצרה, אף על פי שאת מציינת שהיא שינתה את חייך, זה לא אוומר הרבה, בגדול כל היכרות, אפילו אם רק לשנייה אחת בלבד, משנה משהו בחייך, כל דבר, כל אירוע וכל אדם משנים את חייך, כל אחד תורם טיפה ובמצטבר יש שינוי גדול, אז מה? למה שיהיה לו חלק בחייך?
להמשיך לחלום על משהו שלא יכול לקרות זה עשוי להיות מאוד הרסני,
מציעה לך להתמקד בעתיד, להכיר גברים אחרים, לצאת ולהתרענן...והכי חשוב, לשכוח ממה שמיותר לזכור!

למעלה