מחשבות מיום הזיכרון הטרנסגנדרי והקוקסנלי.
אישית היה לי מעט קשה והרבה מרגש.
כי זה הפעם הראשונה שהלכתי לטקס כזה.
הוא היה מרתק מהרבה בחינות והיה בו דו שיח יחד עם זאת היו דברים שלא התחברתי אליהם בדרך שבה הם נאמרו.
כמו כן היה חשוב ביותר שהזיכרו את כול השירותים שיש כרגע גם לטרנסים.
-סלעית סיוע לנשים במעגל הזנות עוזר גם לטרנסגנדריות וקוקסנליות הפונות אליו
- טרנס הדור הבא: במרכז הגאה יש תוכנית הנהגה שמתפפים בה גם צעירים טרנסגנדרים.
- יש במרכז תוכנית פניה עזרה לטרנסגנדרים מתחילים ולא/נשים שמתלבטים במגדרם.
-פרוקיט גילה להעצמה טרנסית שעוזרת בעיקר בדיור, עריכת דין, אבל אפילו אוזן קשבת והדגישו שניתן להגיע עם כול בעיה
מה שהרגשתי שהיה חסר
הוא דיבור על טרנס במרכז במקורי- שהוא מפגש לטרנסגנדרים וקוקסנליות בוגרים במרכז הגאה עצמו.
וכן על הטרנס מיטינג בירושלים.
בכלל היה חסר דיבור על התאים הגאים ומקמות גאים נוספים מחוץ לתל אביב בהם יש מקום לטרנסים בצורה יותר מפורטת.
מה שיכול לעזור להרבה שלא גרים בסביבות תל אביב.
הדיבור על הזונות היה נראה כאילו לא מאורגן מספיק למרות שרצו להתמקד בו השנה, אבל אולי זה רק נראה ככה מהצד כי ניסו להציג מגון דעות.
עוד דבר שנהנתי ומשמח אותי הוא התערוכה הטרנסית באמנות שנפתחה-גילוי נאות אני משתתף בה
וטיזר שלה פורסם כאן. היא קיבלה ביקרות חיובית לאחר שהעוברה לקראת האירוע מחדר בודד לכול אורך מדרגות המרכז הגאה
וכנראה בגלל זה הוחלט להשאיר אותה עוד זמן
בנתיים נכתב רק הטיזר הזה
http://gogay.co.il/item.php?id=17286
אבל כנראה שתיהיה בהמשכה כתבת עומק
אישית היה לי מעט קשה והרבה מרגש.
כי זה הפעם הראשונה שהלכתי לטקס כזה.
הוא היה מרתק מהרבה בחינות והיה בו דו שיח יחד עם זאת היו דברים שלא התחברתי אליהם בדרך שבה הם נאמרו.
כמו כן היה חשוב ביותר שהזיכרו את כול השירותים שיש כרגע גם לטרנסים.
-סלעית סיוע לנשים במעגל הזנות עוזר גם לטרנסגנדריות וקוקסנליות הפונות אליו
- טרנס הדור הבא: במרכז הגאה יש תוכנית הנהגה שמתפפים בה גם צעירים טרנסגנדרים.
- יש במרכז תוכנית פניה עזרה לטרנסגנדרים מתחילים ולא/נשים שמתלבטים במגדרם.
-פרוקיט גילה להעצמה טרנסית שעוזרת בעיקר בדיור, עריכת דין, אבל אפילו אוזן קשבת והדגישו שניתן להגיע עם כול בעיה
מה שהרגשתי שהיה חסר
הוא דיבור על טרנס במרכז במקורי- שהוא מפגש לטרנסגנדרים וקוקסנליות בוגרים במרכז הגאה עצמו.
וכן על הטרנס מיטינג בירושלים.
בכלל היה חסר דיבור על התאים הגאים ומקמות גאים נוספים מחוץ לתל אביב בהם יש מקום לטרנסים בצורה יותר מפורטת.
מה שיכול לעזור להרבה שלא גרים בסביבות תל אביב.
הדיבור על הזונות היה נראה כאילו לא מאורגן מספיק למרות שרצו להתמקד בו השנה, אבל אולי זה רק נראה ככה מהצד כי ניסו להציג מגון דעות.
עוד דבר שנהנתי ומשמח אותי הוא התערוכה הטרנסית באמנות שנפתחה-גילוי נאות אני משתתף בה
וטיזר שלה פורסם כאן. היא קיבלה ביקרות חיובית לאחר שהעוברה לקראת האירוע מחדר בודד לכול אורך מדרגות המרכז הגאה
וכנראה בגלל זה הוחלט להשאיר אותה עוד זמן
בנתיים נכתב רק הטיזר הזה
http://gogay.co.il/item.php?id=17286
אבל כנראה שתיהיה בהמשכה כתבת עומק