מחשבות מתבדרות.

מחשבות מתבדרות.

שלום לכולכם, כבר כמה זמן יש לי רעיון לפתיחת מיזם חדש שלדעתי עוד לא קיים בגרסתו הנוכחית. הרעיון עוד לא מגובש סופית והוא עדין בשלבים די ראשוניים. המיזם יכול להיות על בסיס אינקרמטלי כלומר להיבנות ולהתפתח תוך השקעה הדרגתית, אך גם ההשקעה הראשונית נראית לי גדולה (על מנת לעשות זאת כמו שצריך). האם במט"י אוכל לקבל יעוץ או עזרה בגיבוש הרעיון למשהו יותר מוצק וחד משמעי? משהו ברמה של סיעור מוחות רציני שמבוסס על הכרת השוק והסביבה העיסקית האמיתית? רעיונות נוספים להמשך פעולה גם יתקבלו בברכה. תודה מראש.

orenva

New member
סיעור מוחות

אני לי יודע אם זה מה שאתה מחפש אבל.. אני חבר בקבוצה, פורום מצומצם שנפגש אחת לשלושה שבועות ועוסק בסיור מוחות מתוך נסיון לגבש ביחד רעיונות עסקיים ולהרים אותם כקבוצה. אם בא לספק קצת יותר פרטים אני אשמח לנסות לסייע.

ktan

New member
פרטים נוספים ....

היי האם אפשר לקבל פרטים על הקבוצה, או שזה משהו פרטי? תודה לני

orenva

New member
הסברים על הקבוצה

מדובר בפורום שהתפצל מתוך פורום גדול יותר. הפעילות המקורית מנתה 30 איש שנפגשו על בסיס תלת-שבועי בהם ארגנו הרצאות חינם מחברים או ממרצים חיצוניים בד"כ בתחומי היזמות והפיתוח העסקי. בין השאר התקיימו הרצאות ע"י מנכל קמטק הנסחרת בנאסד"ק, אחד ממייסדי המימד החדיש שנמכרה ל-BMC תמורת 500 מיליון דולר, דורון צור - סמנכ"ל ישאל (חברת השקעות) וכתב בדה-מרקר וכו´. הפורום התקיים במתכונתו זו כ-3 שנים ופורק עקב ירידה בהופעה של החברים שהובילה למצב שלא הושג הקוורום המינימלי שהגדרנו לפגישות . כיום מתקיימת פעילות מצומצת של מספר חברים בקבוצה שמקיימים דיוני המשך לפעילות כשהמטרה הינה לנסות לגבש ביחד קונספט לפעולה יזמית משותפת. הדגש הוא שכל החברים בקבוצה הינם שכירים, בעמדות ניהול שכולם בעליי DRIVE חזק לפתח עסק עצמאי. כרגע אנחנו עדיין בוחנים את מודל הפעילות החדש כך שכל התהליך עדיין מאו דינמי.

מאגר רעיונות

אם עדיין לא הכרתם - הבורסה למימוש חלומות, מקום מפגש של אנשים שמאמינים שכדי להעלות רעיון / חלום צריך להכריז עליו בקול רם. מוזמנים להתרשם מרעיונות בקטגוריות השונות ולהכיר אתר העוסק במימוש אישי בעבודה, בהצלחה, אמיר דרור

למעלה