מחשבות מתרוצצות

• פותח הנושא reel
  • פורסם בתאריך

reel

New member
מחשבות מתרוצצות

במהלך החג היתה לי תחושה שמא אחי ינצל את ההתכנסות המשפחתית כדי להבהיר דבר או שניים. רוח החג אמורה להקל על מהלך שכזה. אבל זה לא קרה, והיחיד שעדיין יודע את הסוד הוא אני, ואינני יודע אם הוקל לי או שזה פשוט מעיק עלי. אהיה כנה : אין לי מושג מה לעשות. לא הייתי במצב שכזה, אני מניח שהרבה ממי שכתב פה והביע תמיכה (והופתעתי לטובה מהתמיכה ) גם לא עמד במצב כזה.יתרה מזו, לכשאעבור את המחסום הזה, רוב הסיכויים שלא אתקל במצב דומה בעתיד . לכתוב "כך עשה וכך אל תעשה " זה מאוד קל, אך קשה לביצוע. אני חושב הרבה מה לעשות - והמחשבות מתבלבלות. לקחתי והפנמתי חלק מהעצות שנתנו לי כאן, יכול מאוד להיות שאשתמש בהן כאשר הרגע המתאים והנכון יגיע. אבל אני מבולבל. אני כן אזרוק פה ושם רמזים בתקווה שאחי יבין , אני לא אעשה לו אאוטינג , לא כרגע לפחות. אמשיך לכתוב פה ולהתייעץ, אבל אמשיך לעשות זאת בדיסקרטיות מלאה. אולי זה נשמע כאילו אני מתייאש- אבל ההפך הוא הנכון - הפורום הזה עשה מה ששום גורם אחר באגודה לא עשה : חיזק אותי ונתן לי תחושה שבאמת יש עם מי לדבר.

Freeda

New member
לחשוב זה חשוב

היי רייל הדבר היחידי שאתה מוכרח לעשות זה לחשוב :) כל השאר הן בגדר הצעות אופציונליות לפתרון - מעין תפריט ממנו תבחר את הנכון והמתאים. אשר למצוקה שלך - היא איננה במקום ואיננה חשובה. החשוב הוא האח הטרנססקסואל-לכאורה, חייו, בהווה, בעתיד. אתה - האח שלו - אינך מרכז הבעיה, ותזכור זאת בכל רגע ורגע. אתה בצד. אסור שעקב מצוקה שלך ודאגה אמיתית שלך תעשה צעד מיותר ותגרום לאח נזק שיקשה לתקנו. בקיצור - תנסה להירגע, אפילו להשתמש בכדור שינה בלילה כדי לצאת מהמחשבות הטורדניות. רק לאחר שתירגע תוכל לפתור את הבעיות, שלך, שלו. נראה לי שחייו הוא מתנהלים בינתיים על מי מנוחות. גם אין לו צורך ממשי באאוטינג כרגע. אז מה לוחץ לך ? זכור, אם הוא טרנסג´נדר, הוא משתמש המון באינטואיציה - הצד הנשי שבו, ואיננו כבול לכללי הניתוח הלוגי שמרבית הגברים משועבדים להם. נסה גם אתה להשתחרר משיעבוד זה :) חיוכים של חופש FREEDA

לסלק את הכתמים

ריל, כיוון שאתה נראה לי אדם נבון וישר, הייתי מציעה לך להקדיש קצת מחשבה לשאלה, האם החרדה שלך ממצבו של אחיך נובעת רק מדאגה כנה של אח, או שמא יש כאן משהו נוסף. אינני קובעת שום קביעות בעניין הזה, אבל נראה לי שזו שאלה לגיטימית שעליך ללבן עם עצמך: האם אתה רק חושש מהנזק שייגרם לו (ומדוע לא לחשוב על זכותו להיות מי שהוא, על השמחה והכבוד שבהיות הוא עצמו, לנסות כל מיני כיוונים בחיים ולחקור את גבולות זהותו, ועל חובת אח לעמוד לצדו של אחיו בכל מצב?), או שרגשות אחרים שלך מעורבים בעניין, נאמר בקשר עם המיניות או עם זהות המגדר שלך עצמך? שוב, אינני קובעת, אני רק מציעה שתבדוק זאת, כי המצוקה והבלבול שלך עשויות למצוא מזור רק אם תסלק את כל הכתמים הכהים מהתמונה. צר לי מאד שבאגודה לא נמצא מי שיעזור לך. ייתכן שלא פנית לאדם הנכון. מכל מקום, לפעמים מגיע רגע שבו ליבון שאלות בפורום פתוח אינו מספיק. אני לרשותך אם רגע כזה יגיע ותרגיש צורך לדבר או להתכתב. נורה

למעלה