מחשבות על אבא

No name for now

New member
מחשבות על אבא

עכשיו כשאני מנהלת את הפורום לצידו של עדי, אני רוצה לנסות להעלות לפורום נושאים שלאו דוקא קשורים לפעילות העמותה וזכויות יתומי צה"ל. השבוע (יכול להיות שהשרשור יחזור בשבועות אחרים אבל לא בכל שבוע) אני מציעה לחלוק רגעים שבהם אנחנו חושבים על אבא. אני אשמח אם תשתפו פעולה. זה לא חייב להיות השתפכות רגשית על 10 עמודים, אפילו סתם "חשבתי על אבא כשהתחתנתי" סיגל

No name for now

New member
קפיצת ראש

הורי אבי (שנולד בארץ) אמנם חיו בתל אביב מאז שעלו, אך כשאבי הגיע לגיל תיכון הוא בחר לעבור לקיבוץ ושם לחיות עד הגיוס. התחביב שדבק בו באותה התקופה היה השחיה, הוא השתתף בצליחת הכנרת מספר פעמים, הוציא תעודת מציל, ובבית יש לנו כל מיני תעודות ומדליות שלו מהתקופה. כמובן שאחי ואני נשלחנו ללמוד שחיה ושנינו יודעים לשחות יפה. בשלב מסוים אבי ניסה ללמד אותנו לקפוץ קפיצת ראש, אחי למד מהר וקפץ יפה. ואני? מפחדת לקפוץ עם הראש קדימה, כמה שהוא לא ניסה לשכנע אותי סירבתי לקפוץ. שנתיים אחרי שהוא נהרג אזרתי אומץ ולמדתי לקפוץ משפת הבריכה (לקפוץ מגובה אני לא מסוגלת). בכל פעם שמישהו מחמיא לי על הקפיצה (כנראה לא מבין גדול לאור הקפיצה העלובה שלי
), אני נזכרת בכמה אבא ניסה ללמד אותי ולא הצליח, ובסוף עשיתי את זה בעצמי, לפעמים אני אפילו מספרת את זה באותה ההזדמנות.

למעלה