מחשבות על העתיד

• פותח הנושא toi1
  • פורסם בתאריך

toi1

New member
מחשבות על העתיד

הי, אני א' נשוי + 2, מנהל תחום בשיווק באחת החברות המובילות בארץ בתחומה. יש לי תואר שני במנע"ס, שיווק, מאוניברסיטת ת"א. נורמטיווי, מצליח, "ילד טוב של אמא", ובכל זאת בתוכי אני מרגיש לאורך כל הדרך שאני לא נמצא במשבצת המתאימה לי. אז נכון שאני מספיק מוכשר וחכם וגם בעל מוטיבציה כדי להצליח כמעט בכל מקום שאני נמצא. אבל בתוך תוכי אני יודע שקשה לי, שאני לא נמצא במקום שטבעי לי להיות בו. אני יודע שיש מקום אחר שבו אני יהיה מצטיין ושלם מבפנים - אבל אין לי מושג מהו המקום הזה. אני יכול להתחיל בניסוי וטעיה - הבעיה שככל שהזמן עובר אני נהיה פחדן יותר וגם האחריות והמשפחה מכבידים יותר על האופציה לקחת סיכונים. ואז מה קורה שאני נשאב שוב ושוב לתפקיד הבא שמציעים לי ולא ממש נתון לעצמי הזדמנות לבירור אמיתי. אני מתקרב שוב לצומת החלטה לגבי עתידי המקצועי, החלופות: להמשיך הלאה להתקדם לתפקיד הבא, לפנות חזרה לאקדמיה ולנסות לעשות דוקטורט, לעשות סוויץ' לתחום אחר בשיווק שהוא לא מוצרי צריכה. טוב אז מה אני רוצה מיכם? מיכם אני צריך טיפים לגבי התהליך, איך לחשוב כדי לקבל החלטה מיטבית? איך מגיעים לבירור אמיתי עם עצמי בלי לרדת מהעגלה שנוסעת את מירוץ החיים? אני כל כך מבולבל וזה רק בגלל שאני יכול להצליח בהכל...השאלה איפה יהיה לי טוב באמת?

לתת לעצמך מתנה

הי tio1, קראתי את הודעתך והתרגשתי. התרגשתי לקרוא על המקום בו אתה נמצא- אתה יודע ומרגיש שאתה לא במקום שטבעי לך להיות בו ואתה עדיין לא יודע איפה כן נכון לך להיות. התרגשתי כי הייתי גם אני באותו מקום ואני מאד מכירה את המקום הזה. אתה כותב שאתה לא ממש נותן לעצמך הזדמנות לבירור אמיתי ואני מזמינה אותך לבחור לתת לעצמך את ההזדמנות וההתבוננות פנימה. התבוננות לאו דווקא מחייבת ירידה מהעגלה ועצירה של מירוץ החיים. רק לקחת אויר , לשאול שאלות, למקד מה שחשוב לך , מה ומי אתה רוצה להיות. אני מצרפת מאמר קישור למאמר שכתבתי בנושא. כתבתי מתוך התהליך שאני עברתי והמקום בו אני היום. http://www.coach4u.co.il/a.asp?p=16566 לכל אחד יש את הקצב שלו. יש אנשים שיודעים מה הם רוצים ומיד פועלים. יש שלוקח להם זמן התבשלות וכמובן שגם זה בסדר. לדעת מה אתה רוצה, לא מחייב אותך לעשות שינוי במיידי אבל כן מאפשר לך לראות במבט על את החיים שלך, להחליט איזה צעדים אתה רוצה לעשות ולבחור ובאיזה קצב מתאים לך להתקדם. המון בהצלחה!!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

A M S T A F1

New member
במדינה הזו כולם תקועים ונמצאים באשל

באשליה שהכל זורם אבל האמת שרק עובדים וישנים

בן100

New member
פסיכולוג תעסוקתי

או הפניה מתאימה. אני ממליץ בחום ליצור קשר אם מכון 'אדם מילוא' (או מכון דומה) ולבקש ייעוץ מקצועי ואובייקטיבי, בנוגע לתחום שיכול לעניין אותך

נוריס

New member
רק לא "אדם מילוא" לפחות מניסיוני ביזבוז זמן..

וכסף. חפש אולי מקום אפקטיבי יותר ושמע לעצתם של מי שכבר התנסו במכון אם כבר אתה מחליט לפנות למכון/לייעוץ.

מתמחה

New member
מקום נפלא להכוונה מקצועית

מקום שאין שני לו בארץ עברתי כמה מכוני יעוץ ורק באחד קיבלתי הכוונה מקצועית כמו שצריך.

Yellow Fever

New member
באיחור של יממה

התכוונתי לכתוב
(רק עכשיו שמתי לב לזה ..)

נוריס

New member
מאוד מזדהה איתך,רבים מאיתנו מרגישים כמוך...

אבל"משחקים את המשחק" שמצפים מהם נסובבים אותם: המשפחה, החברה, החברים..רק לא מה שהם רוצים באמת. חתונה,ילדים עבודה (תגיד תודה שלפחות יש לך עבודה מסודרת ואתה משכיל...),מירוץ עכברים לפי הספר ו..החיים עוברים סתם. מאוד מבין מזדהה איתך די דומה למצבך וחושב לעשות כבר את השינוי המיוחל....המון הצלחה חבר !

ריגשת אותי, אני גם הרגשתי כמוך ויש לי פיתרון

אני במשך תקופה ארוכה הרגשתי בדיוק כמוך , אבל אף פעם לא ידעתי איך לפרש את מה שהרגשתי בצורה שאתה פירשת בכל אופן אני ממליץ לך לקחת החלטה שבאה מתורת הקבלה תאמין לי שפה אתה מוצא לעצמך את כל הדרך לאושר http://www.orhakabala.co.il/Faith42.asp תלחץ בדף המשך ואז תחשוב על כל מה שאתה רוצה תשאל שאלה שאתה מחפש תשובה תעצום את העיניים תבחר מספר ומבטיח לך אחי אתה מקבל תשובה מלאה על השאלה שלך

A M S T A F1

New member
אחי אתה לא מוזר אנחנו משרתי האבולוצ

משרתי האבולוציה מטרתינו לקיים את הדור הבא ולשפר אותו גמולנו הנאה חומרית כלשהו ייתכן שרק תשתתף במירוץ וזהו

A M S T A F1

New member
חצי חיים משלמים משכנתא על כמה אבנים ובסוף

זה נשאר כאן תחשוב כמה אנשים משלמים על סתם אבנים ומבזבזים זמן של חיים בשיל זה בעוד 2000 שנה יצחקו עלינו אנו לא שונים מאיש המערות רק חושבים שכן

A M S T A F1

New member
הרבה למדו אבל אין עבודה לכולם

ז המציאו מקצועות חדשים כמו קואוצ'ר פסיכולוג לילדים פסיכולוג לעובדים פסיכולוג להיתקבלות לעבודה פסיכולוג שילמד אותך איך לעבור את פסיכולוג ההיתקבלות לעבודה ובקיצור פסיכולוגיה סוציולוגיה והעיקר לא לעבוד במפעל 12 שעות ושולחים עולי חבר העמים מסכנים עם הרבה הוצאות בלי שפה עברית והם עובדים כמו חמורים ואנו קוראים לזה צמיחה?

koki7379

New member
אני גם מבולבלת

אני מרגישה גם בלבול אומנם אין לי תארים אבל יש לי עבודה מסודרת אני בת 29 רווקה אני מרגישה שאני רוצה מפה לא איכפת לי העיקר לנסוע לחו"ל לעבוד ולחיות קצת לחוות דברים אחרים הכל פה מתבזבז לי אני גם מעין ילדה טובה ונמאס לייייייייייי מאוד...אני לא יכולה לחיות את חיי האחרים אני רוצה לנסוע להיות חופשיה....הבלבול חוגג..

A M S T A F1

New member
כדאי לברוח ליפן או לכפר קטן בצרפת רק שם עדיין

ניתן למצוא את הפינה השקטה שאתם חולמים עליה דה לוסט וורלד

nimrod990

New member
היי

היי קוקי , לא יודע למה , ראיתי את המודעה שלך והרגשתי חייב לשלוח לך הודעה. זה בהקשר לשרשור שהיה , וגם אני ממש היום שרשרתי עוד עוד הודעה בנושא רק בתאריך חדש יותר באתר... אני ממש מבין אותך וגם אני מבולבל... נורא קשה לי להחליט מה לעשות , מה ללמוד ובאיזו צורה.. אני לא מנסה להלחיץ את עצמי אבל ככל שעובר הזמן שאני מרגיש מבוזבז יותר ומבולבל יותר... אומנם אני צעיר ממך (22 וחצי) אבל אני חייב להגיד לך שחזרתי מחו"ל מתקופה קצרה של 4 חודשים שהייתי באנגליה עוד באביב.. זה הייתה התקופה הכי טובה שהייתה לי בחיים. פגשתי אנשים מ ד ה י מ י ם ונפתחתי לחיים חדשים , ממש כאילו להכיר את עצמך מחדש... מהרגע שחזרתי ארצה הכל חזר חזרה והיה לי נורא קשה. אני במקור מקיבוץ בצפון ולפני כחודשיים עברתי לכאן , לרמת גן כדי לנסות ולהתפתח... אינני יודע מה ברצוני לעשות עדיין . אני ממש מקווה שאדע .... ממליץ לך בחום לנסוע ולנקות את הראש קצת , את לא יודעת איזה עולם נפלא וכל כך שונה מחכה שם.... נמרוד

למעלה