מחשבות על הפרק של היום

canimal

New member
מחשבות על הפרק של היום

טוב.. מה????????????????? פרק יפה פרק מדהים, נגע לליבי וכו וכו אבל - מה????????? המון גברים מתאהבים בגבריאל הנרדמת.. מילא. הם שטחיים.. אנשים עושים אותו דבר עם כוכבי קולנוע. אבל מה עם זה שמשהווולף עושה הכל כדי להציל את גבריאל רק בשביל שהיא תצא משם תנשק את זינה תגיד תודה ואסטה לה ויסטה? שום וידוי אהבה שום כלום. אין פלא שאיאולוס הצעיר היה מופתע. וזה עוד כלום, גרינהילדה הקריבה את עצמה והפכה לאש בשביל שזינה תוכל לעבור דרכה עם ברכתה וקחת את גבריאל? טוווובבבב.............. משהו ממש לא בסדר עם הנערה הזאת. טוב מילא הסדרה אף פעם לא היתה סמל להגיוניות.. בכל אופן, הקטע בסוף היה כל כך כל כך יפה שכשגבריאל עלתה על הסוס עם זינה היה לי כזה רגע שפשוט הייתי סאברית לחלוטין. מעניין, הא? אבל לא הבנתי מה הקטע עם האור שבהק מהטבעת אפילו לפני שברומהילדה עשתה את הקטע שלה עם הסליחה ב5 שניות. והנשיקה שנחתכה - הם חתכו רק איזה שתי שניות. ובלי שום קשר לטקסט אני חושבת שגבריאל גם היתה קמה אם זינה היתה נותנת לה סטירה.. כנ"ל לגביי היפהפיה הנרדמת. סך הכל אם אתה ישן כל כך הרבה זמן כמה קשה זה להעיר אותך?

korinalir

New member
הפרק של היום

דברים שאהבתי: # וואו איזה גבריאל יפיפיה נרדמת יפה ואיך הם עשו את האש ואת הקוצים שמשתלבים לה בשיער מבחינת עיצוב סצינה מזה יפה
# זינה חמודה נורא שהיא מבולבלת ושהיא נלחמת רק על אינסטינקטים ולא מבינה בכלל מה היא עושה...
# זינה מראה להם שאפשר לפתור בעיות בלי אלימות כמו בתשדיר של ערוץ הילדים
# בייוולף התחלתי לאהוב את הדמות שלו היום וגם כל פעם שהייתי בטוחה שהנה הוא מת הוא הפתיע אותי ונשאר בחיים כמו הרוצח בסרטי אימה # הסוסים המעופפים איזה יופי אני רוצה כזה! # האיחוד של גרניהלידה ואודין כמה מרגש
מה שלא אהבתי! # מה זאת הקפיצה המעצבנת הזאת שוב בזמן לא מספיק ה25 שנה שהלכו להן מהחיים עכשיו עוד שנה?? ואיפה איב בכל התקופה הזאת לא מחפשת את אמא? וארס? מה לאף אחד לא אכפת מזינה וגבי שהן נעלמות ככה לשנה שלמה ואף אחד לא שם לב? ומסכנות נורא לא? ...
# לא היה איזה סיכום כזה לפרק שהן מדברות על מה שקרה נו טוב אולי בפרק הבא יהיה... זהו לסיכום פרק גדול!

ענבר1

New member
קרעת אותי מצחוק!!!!!!

"הסוסים המעופפים איזה יופי אני רוצה כזה!" העלת נקודות מעניינות...למה עוד פעם קפצו בשנה? הם ממש הגזימו..כול עונה עושים קפיצות באמת לאף אחד לא היה איכפת מהן..איפה איב

LLRO

New member
אני דווקא לא כל כך אהבתי

אני מעדיפה בהרבה את זינה האלימה
אני גם מעדיפה את גבי עם שער קצר אבל זה בטח ישתנה עד הפרק הבא... ציון מאחד עד עשר: 4 הם מסוגלים להרבה יותר מזה אבל המשחק היה כמו תמיד- ענק, ואני עדין חושבת שלוסי היא השחקנית הטובה ביותר בעולם

korinalir

New member
גם אני מעדיפה זינה רעה...

אבל היא היתה פשוט ממי שהיא היתה מבולבלת
למטה | | | V ארס חוזר בפרק הבא אני לא יודעת אם זה משמח אותך אבל אותי זה משמח מאודדדדדד
יש למה לחכות...

Dafi the Mighty

New member
אני דווקא הייתי נותנת לפרק ציון

של 1 מתוך עשר. טוב, אולי 1 וחצי. רציתי לכתוב סיפור שארס הולך לצפון כדי לחפש את זינה. אבל, אני מעדיפה לא לכתוב סיפורים על הטריולוגיה הזאת.

אני דווקא לא חושבת ש...

שזינה חמודה כשהיא מבולבלת. היא נראתה היום כל כך חסרת אונים! במיוחד בהתחלה...לא יודעת, השפיע עליי קשה הקטע שהיא איבדה את הזכרון...והקטע בהתחלה עם הויקינגי המבחיל ההוא שהיא התחתנה איתו...עשה לי צמרמורת

ענבר1

New member
לדעתי היא מאמי כשהיא ככה חסרת

אונים....לא יודעת למה היא פשוט חמודה..היא תמיד חמודה והחתונה כשהיא אמרה "אני האשה הכי בת מזל בדנמרק" LOL

canimal

New member
יכול להיות שפספסתי את הדקה הראשונה

של הפרק.. הדבר הראשון שראיתי היה שזורקים טבעות באויר ויופי טופי מתחילה חתונה. היה עוד משהו לפני זה? כמו כיתוב של "כעבור חודש" או משהו? או תמונה של זינה נסחפת מהים? משהו?? כי זה היה נורא קטוע שפתאום עבר כל כך הרבה זמן.

korinalir

New member
היה כיתוב של כעבור שנה

וגם היו לוחמים שניסו להציל את גבריאל ומתו והוולקיריות לקחו אותם בין הלוחמים היו בייוולף ואיואלוס הצעיר בתסרוקת המזעזעת הזאת ואיזה לורד ויקנגי שנהיה שיפוד על האש של ברינהילדה...

shiri_b

New member
רגע אז בסוף שזינה אומרת

"לפני 35 שנה" זה צריך להיות "לפני 36 שנה".....
זה כבר מתחיל לעצבן כל הקפיצות בזמן!

*זינה*

New member
אוקיי, כמה תיקונים קטנים...../images/Emo58.gif

שמות: משהווולף או מה שניסית לכתוב שם - בייוולף. גרינהילדה היא המפלצת, לא זאת שהפכה את עצמה ללהבה נצחית, זאת ברונהילדה (ולא ברומהילדה, היא לא מטאטא...
) אבל למה להיות קטנוניים?
עכשיו בייוולף עבד קשה להציל את גבריאל לא כדיי לקבל תגמול, זה הדבר הנכון לעשות! זה התחיל בכך שהוא רצה לנקום את מות אחיו שנהרגו בידיי המפלצת גרינהילדה ובנה, ומשם הוא המשיך במשימתו. לגבי החלק של הגברים שמתאהבים בגבריאל - תראו כשאני הולכת ביער אני לא רואה הרבה נערות כלואות בלהבה עד השמיים, אבל אם אני רואה אני חושבת שצריך לעזור להן...
מה גם שהם בטח שמעו סיפורים על הטבעת, ועל הכוח שהיא מעניקה. וגם במקרים של חוסר היגיון אני נותנת בסדרה אמון מלא (אהם... אלעד... אהם... אתר...) חוצמיזה שהרבה יותר נחמד להתעורר בנשיקה!
-זינה.

הפרק היה מדהים!!!

אבל הכי אהבתי שלגבי שוב יש שיער ארוך!!! היא שוב ניראת כמו ילדה קטנה!! ויש לה גם חליפה חדשה, טוב לזה אנחנו כבר רגילים (שינו לה המון פעמים את הבגדים) לא הבנתי למה גם למפלצת וגם לזאת שהפכה לאש קוראים גרנהילדה, זה ממש מבלבל, חסרים שמות בעולם?! אני לא מבינה את זה! טוב זהו -שירן

LLRO

New member
זה רק אני

או שבכל פרק הם נותנים לאנשים שמות יותר ארוכים ומסובכים

למעלה