אני מאוד איתך בקטע של מייקל
הלוואי שיראו יותר ממנו, הוא דמות כ"כ מרתקת, וכרגע אחד הדמויות האהובות עלי בסדרה כרגע. היה עוד איזה רגע שקיוויתי שיהיה רומן בינו לבין פגי, עד כמה שזה נשמע הזוי, זה היה נראה לי יכול להיות ממש מעניין.
הוא ללא ספק פיספוס ענק העונה שלא הראו אותו מספיק וחבל מאוד.
לגבי סאלי זו מחשבה מעניינת ואשמח לראות התפתחות כזאת.
לגבי שאר הדברים- לא אכפת לי לכאן או לכאן. מרוג'ר וג'יין ממש לא אכפת לי. אני האמת גם מעדיפה שהם לא יהיו ביחד, כי זה סתם צפוי וכו', ובלי קשר אני לא מבינה את המשיכה לרוג'ר- גברים עשירים מזקנים ממש לא עושים לי את זה. וחוץ מזה שממש לא אהבתי את היחס שלו אליה עוד בעונות הראשון שהיה להם רומן. העובדה שהוא רוב הזמן התייחס אליה כאובייקט מין. זכורה לי סצנה שבה היא נמצאת במשרד שלו באחת העונות הראשונות, וכשהיא יוצאת אז הוא מעיר איזה הערה על התחת שלה. לא יודעת, תקראו לי כבדה, מגעיל אותי שגברים מדברים ככה. אתם יכולים להגיד שזו התקופה, אבל עובדה שדון לא מדבר ככה, ונראה לי שלעולם לא העיר הערה סקסיסטית על בחורה בפניה או מאחורי גבה.
לגבי מייגן ודון- דווקא מעניין אותי מאוד לדעת מה יקרה בין שניהם, אבל אין לי ממש העדפה לכאן או לכאן. כלומר, שישארו או שיפרדו, זה לא מאוד משנה לי. מה שכן חשוב לי שלא משנה לאיזה כיוון זה יפנה, שיעשו את זה חכם אינטיליגנטי ומעניין ומנומק, כמו רוב המהלכים שנעשו במד מן עד היום.