מחשבות על צימר...

מחשבות על צימר...

"אני מחפשת צימר עם ג'אקוזי"..., כותבת אלמונית - אחותי, חפשי צימר עם שקט פנימי, עם נוף, עם נעימות אירוח, עם אינטימיות. אני מחפשת צימר עם ג'אקוזי... כותבת פלמונית - ואני שואל, את בצימר רק בתוך הג'אקוזי? אחרי שעה במים העור נעשה צפוד ואז אי אפשר לקרוא את הספר... (???) מדאיג שיש אנשים שהצימר שלהם בלי הג'אקוזי גומר להם את החופשה...כמעט יהרג ובל יעבור... ואני מזכיר את שאמר רופא חכם - "בבואך אל הצימר - אל תשכח אקונומיקה לחיטוי הג'אקוזי מחידקיו של קודמיך..." (רפי קאראסו) חופשה נעימה ומבעבעת...

ניקוי הג'קוזי

אמנון, רעיון רע. אני משקשקת שיבוא בעל יוזמה וינקה. מישהו בא פעם עם סקוצ' ושרט לי את האמבטיה. לידיעתך, כולם מנקים את הג'קוזי. הבעיה היא בצנורות של הג'טים ששם נשארים מים עומדים. חבל שלא כולם מקפידים על העניין. וכל השאר שכתבת- חותמת על כל מילה...

aviro

New member
אמנון תודה על הפירגון

אני מתפלא עליך אמנון,אתה שנחשב כאן בפורום למישהו רציני,ואם אני לא טועה אתה גם מתפרנס מאלה שמגיעים לצימרים,הייתי מצפה ממך ליותר פירגון,ענף הצימרים במתקונתו הנוכחית פועל כבר כ-10 שנים,ולא זכור לי שמישהו נפגע מהג'קוזי,אגב מה לחפש בצימר זה עניין אישי,לדעתי אתה עברת כנראה את הגיל של הג'קוזי,(גם אני) צעירים ממך לא מביאים כלל ספר,במקרה הטוב הם מביאים קלטת ווידאו ודיסק מהסוג הצבעוני,אז כדאי שתדעתכן

שמר2

New member
הנוף הוא אקסטרה מבורכת

אבל הג'קוזי הוא חובה - זו מהותו של הצימר בעיני לא מעט אנשים: גליל זה נחמד, ציפורים זה נעים - ג'קוזי זה החיים הטובים - זה המוטו. לי אישית ג'קוזי מזכיר יותר את הסיר של סבתא כשהיא היתה מרתיחה בו ביצה קשה - זכרון לא נעים.

ShirShir

New member
יש אנשים שנהנים לטבול באמבט מבעבע

במיוחד לאור העובדה שאין להם את התענוג הזה בבית
מה רע בקצת פינוקים?
והכי כיף - לטבול בזוג!

katam

New member
לא מבינה אותך

מדובר בשוק חופשי שבו כל אחד יכול לבחור מה שהוא רוצה מתוך ההצע בשוק: ג'קוזי,נוף, בריכה, לא ליד לול, עם הכלב. אם לגבי משהוא נופש זה לשבת הג'קוזי ולראות סרטים צבעוניים שיהיה לו לבריאות. הנופש של אחר זה לשבת מול הנוף ולקרוא ספר גם זכותו. אני צמחונית אז לול על יד הצימר יגמור לי את החופשה. את משהוא אחר הקרבה ללול תשמח. יש אחד שבחופש שלו יעשה מסלולים קשים בגולן ואחר יעשה מסלולים בין הג'קוזי לבריכה. שכל אחד יבחר בסוג הנופש וסוג הבילוי החביב עליו. אורלי

חברים יקרים

עם כל הכבוד אני ממליץ לחלק מהמגיבים לקרוא היטב את שכתבתי ובעיקר לכותרת ולחתימת שמי למטה. מחשבות על צימר אלו המחשבות של אמנון גופר ולא של אדון aviro שהחליט פתאום לדאוג לפרנסתי. האם נראה לך שיש קשר בין פרנסתי לבין דעותי ומחשבותי החופשיות? (או שבמקרה שלך כל אחד בוכה מאיפה שכואב לו?)ואולי תוכל גם להסביר לי מה הקשר בין דעותי האישיות המובעות כאן בפורום למילה פירגון שכתבת? - הרי אני כותב כאן רק על צימרים, לטוב בדרך כלל ולרע היכן שצריך, אז מה הקשר למילה פירגון ולפירגון בכלל? אני את לקוחותי מלין לרוב בצימרים ומרוצה, ויש בהם גם ג'אקוזי וגם הם מרוצים. לא פסלתי דבר, אלא כתבתי את דעתי שבאה ממרומי גילי המופלג שאוהב לטבול בג'אקוזי בצימרים שבהם אני מתארח כמו כל אחד אחר (למרות ש aviro החליט עבורי שאינני אוהב ג'אקוזי), אך לא רואה בו בג'אקוזי, את גולת הכותרת. תגובתה של אלון התה היא נכונה וראוי שבעלי צימרים ינהגו בניקיון הג'אקוזי שלהם היטב. לסיום - השוק הוא שוק חופשי רבותי, לכו לאן שבא לכם ולאן שעושה לכם טוב! אני אישית כשמתקשר לשאול על צימר, לא שואל דבר ראשון אם יש ג'אקוזי, אלא דווקא דבר אחר... (ויסלחו לי אלה שהביעבועים עושים להם טוב כמו אלה שדואגים לפרנסתי)

aviro

New member
אמנון היקר

המילה פירגון הייתה בלשון שגי נאור אם לא הבנת,"(כנראה בכל זאת הגיל)אני בטוח ש"אין קשר בין דעותיך לבין פרנסתך" ושבגילך המופלג אתה משתכשך כמעט כל יום בג'קוזי אבל אני מקבל את רוב דבריך,רק לא השבת לי הכיצד זה שעשר שנים אנשים משתחשכים במי הג'קוזי ואף אחד לא הובל לבית חולים?כל מה שרציתי לומר שהנייר או במקרה שלנו המקלדת סובלת הכל,כל אחד חופשי לכתוב מה שהוא רוצה,רצוי רק שהדברים יהיו יותר מבוססים,כי בכל זאת יש אנשים שמתפרנסים מהג'קוזי שגם אתה אוהב לטבול בו,ועד שלא יוכיחו בפניי שזה גרם או גורם נזק,אראה בדבריך השמצה לשמה,

lavendula

New member
מה באמת הדבר הראשון שאתה שואל?

ואיפה היית דווקא כשרציתי חוות דעת על כמה מקומות? (אחוזת S&Y במנות, פאוזה בשאר ישוב, וחוות עין זיתים). ולגבי הג'קוזי, זה גם תלוי באופי הנופש, מן הסתם. כשנוסעים עם ילדים למשל, זה פחות רלוונטי. אין ספק שהג'קוזי הוא לא גולת הכותרת של הצימר (לגבי לפחות), אבל זה מסוג האלמנטים שמתויגים כ-nice to have. כמו כן, המצאות הג'קוזי בדרך כלל מגדילה את חלל החדר, וזה טוב. אסיים בקריצה: נראה לכם שבצימרים שמאפשרים להביא את הכלב, אפשר להכניס אותו לג'קוזי?

drtrip

New member
אמנונלה ברוך שובך אלינו...

איפה נעלמת זמן כה רב? האם שהיית בג'קוזי כל כך הרבה זמן ובגלל זה לא שמענו ממך???

katam

New member
אל תצחקי

משהיא בפורום כלבים סיפרה שהיא היתה בצימר באמירים ובעלת המקום סיפרה לה שמשהוא היכנס כלב לג'קוזי וזה גמר את המנוע. מאז היא לא מאפשרת הכנסת כלבים. אורלי

בלבי

New member
מדהים אותי כל פעם מחדש חוסר המודעות

של אנשים. או אולי זו סתם טיפשות. או חוסר איכפתיות. גועל נפש !

lavendula

New member
אני יכולה לספר לכם ניסים ונפלאות

מהתקופה שעבדתי בענף התיירות והייתי שומעת סיפורי זוועה מצוותים בבתי מלון שבהם הייתי מתארחת. לדוגמה, משפחה שתלשה את הוילון המצליל (זה שעשוי מחומר פלסטי), כדי לשים לתינוק שעוונית במיטה
אגב, לנו קרה דבר נורא מביך באמירים. חיממנו במיקרו עוגיות שהשאירה לנו בעלת הבית, וכנראה נזל קצת סוכר על הנייר הסופג, והציט את הנייר. התפתחה שריפה קטנה בתוך המיקרו וגלאי האש התחילו לצפצף בווליום אדיר. בעלי התגבר די בקלות על האש, והמיקרו אפילו חזר לעבוד, אבל היה לנו ממש לא נעים מבעלת הבית (לשמחתנו היא לא עשתה מזה עניין). הקטע הוא שלמרות האזעקה של גלאי האש, אף אחד לא בא לבדוק מה קורה אצלנו.

בלבי

New member
בשביל זה שונאים אותנו הישראלים בכל

העולם ! אנחנו התיירים הגרועים המאוסים והבלתי נסבלים ביותר ! גם לי יש סיפורים בלי סוף, מהתקופה בה הייתי דיילת אויר, וחייתי במלונות. מה שאני ראיתי ! גם בטיסות עצמן (הישראלי הוא הנוסע הקשה ביותר!) ובמלונות, פשוט בושות !!!

למעלה