מחשבות על קבורה

mb3inh

New member
מחשבות על קבורה

לפני כמה ימים אחד מקרובי כתב צוואה ובה הוא רשם את הדרך בה הוא רוצה להיקבר(קבורה יהודית,"רגילה"),הדבר גרם לי לתהות באיזה דרך אני אדרוש להיקבר חניטה,שריפה,קבורה באדמה... באיזו דרך אתם תדרשו שיקברו אותכם?

אני לא משקיע יותר מדי

זמן בלחשוב על איך יקברו אותי. זה לא כל כך ישנה אחרי שאני אהיה מת, אני מניח. היו לי כמה מחשבות על זה בעבר, וכבר הצהרתי בפני אנשים רבים, שאחרי שיקחו ממני כל איבר חיוני שיכול לעזור למישהו (ועל כן יש לי גם כרטיס אדי), אין לי בעיה שהמדע יקח ממני כל מה שהוא צריך, אם בכלל ירצו
אחרי זה, שאפילו יתנו את מה שנשאר כטרף לבעלי חיים, ככה החלקיקים החומריים שהיו שלי לתקופת החיים הזאת ימשיכו ישר במעגל הטבעי (פעם חשבתי על שריפת הגופה, אבל זה מרגיש לי פחות "טבעי"). מה שכן, אני אשמח למצבה קטנה ויפה, כדי שיהיה מקום לאלו שאוהבים אותי לבוא ולהתייחד עם זכרי וששם יעשו טקס נחמד ופגני

ההגמון

New member
קבורה באדמה

או שריפה. תלוי. שריפה באה, לדעתי, בשביל לכבד אנשים חשובים מאוד. אם אני איי פעם אעשה משהו מספיק חשוב בחיי שחבריי הפאגאניים יחשבו ששווה שריפה, אז סבבה. אם לא, אז קבר. בכל אופן, מצבה, +טקס פאגאני לזכרי. כל זה כמובן בתנאי שישאר משהו מהגופה שלי ושישאר מישהו שיקבור או ישרוף אותי ויעשה לכבודי טקסים.

RainBird

New member
שריפה- פיזור אפר על מים אגם. אני לא רוצה הנצחה בצורה של אבן חרוטה. מי שרוצה לזכור אותי, שילך לרחוץ באגם.

Discordia

New member
תשובה

הייתי רוצה שיתרמו את האיברים שלי להשתלות וכו, את מה שנשאר הייתי רוצה שיקברו ומעל ישתלו עץ פרי כלשהו (עדיף פרות סתיו) אחרי שהפרי גדל הייתי רוצה שיכרתו כמה ענפים ויבנו מהם משהו שדרכו אני אוכל לחזור למימד הזה אם אני ארצה, כמו, דלת למשל, או כסא שאני 'אשב עליו' , ארון (כמו בנרניה :), או אולי נייר שיציירו עליו וכו וכו...

למעלה