מחשבות פליליות עונה 3 פרק 2

4hilla4

New member
מחשבות פליליות עונה 3 פרק 2

פרק גאוני גאוני גאוני... תגובה נרחבה להפליא בהמשך.. מחר ייתחשק לי לחפור על הפרק.. חכו חכו..

My Immortal2

New member
פרק ענק!

אהבתי D: , חבל שגדעון לא התאבד, הוא סתם חרא. הוא הלך מהסידרה כי כשהם רצו לצלם אותה אז הוא לא היה והוא נעלם להרבה זמן ואחרי שהוא החליט בטובו לחזור ולשחק השחקנים לא רצו לשחק איתו, מגיע לו! אני מתחילה לחבב את אמילי :S ג'יי ג'יי, ריד, הוץ' ומורגן כרגיל מושלמים
השטראוס הזאת- ביאצ'.

4hilla4

New member
את מה מה מה?!

הופה הופה!!!
והשטראוס- בהתחלה שנאתי אותה ואז ממש אהבתי אותה אחרי שהיא דרכה על השיער.. פירוט למה יבוא בהמשך...

My Immortal2

New member
|אף|

מה היא תתחיל לרחם על אנשים פתאום?
(תודי שגם את אוהבת את ריד טיפ טיפה
)

היה פרק כ"כ טוב../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

ריד היה כזה חמוד!!!!! וג'יי ג'יי ומורגן והוץ'..
רק היילי [אשתו של הוץ'] עצבנה אותי קצתXD נו תני לבעלך להציל חיים, נו באמת!#$@ ועצבן אותי שהוא לא התאבד
זה היה ממש יפה אם ריד היה מוצא אותו שוכב מת בבקתה..

My Immortal2

New member
אה ושכחתי ><

כן גם אותי זה עיצבן ^^ דמיינתי כבר את ריד נכנס לביקתה ורואה אותו מת D:

bzuya

New member
אחד הפרקים הטובים

אם כל העונה היה עם פרקים כאלה טובים.. וואיי.. היילי באמת ממש עצבנה אותי. אבל בסדר אפשר להבין אותה בעלה אף פעם לא בבית ויש להם ילד. זה קשה. אבל לא נורא שיפרדו וזהו!D: אני כל כך אוהבת את ריד. הוא כל כך יפה כל כך...
הייתי בטוחה שגדון התאבד הייתי בשוק שהוא לא.. אהבתי איך שהם כל כך קשורים אחד לשני ומכירים אחד את השני כל כך טוב שגדעון ידע שריד הוא זה שימצא את המכתב. (כן אני חדשהXDD קוראים לי טל. בת 15)

4hilla4

New member
ברוכה הבאה טל!

אני הילה ולי יש פנטזיה שאין לה תומכים שאמילי ומורגן יהיו זוג

bzuya

New member
ניראה לי

שאמילי והיץ' יהיו ביחד O: כזה שהוא היה אצלה בבית לקחת אותה איתו בפרק השני היה בניהם כזה מתח כזה.. חח לא יודעת להסבירO:

4hilla4

New member
זה לא היה מתח, זה היה משהו אחר!

אני בהכחשה! הם בכלל לא מתאימים!

My Immortal2

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני אביטל בת 16, ריד
כולן אוהבות אותו פה XD חוץ מהילה(רשמתי אמילי בהתחלה :S) ושעכשיו התחילה לחבב אותו
הילה תפסיקי לנסות לפנטז על אמילי ומורגן זה לא יילך! P:

4hilla4

New member
זה כן ילך! זה כן ילך!

זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך! זה כן ילך!

4hilla4

New member
../images/Emo47.gifהחפירה../images/Emo47.gif

בגלל שאני כלכך אוהבת את הפרק הזה אני אחפור...
אמילי
ווא, מהפרק הזה אני רק אוהבת את אמילי יותר, היא רק הוכיחה לי שהיא שייכת לצוות הזה! שהיא באה באמצע השיחה עם שטראוס והבהירה לה בדרך עקיפה שהיא לא עשתה את זה ואז אמרה שהיא מתפטרת.. ואז שהוץ בא אליה הביתה- הדירה שלה הרבה יותר יפה מהדירה של אל! ואמר לה שלזכותה יאמר שהיא לא הלשינה הייתי גאה
אחר כך שהיא הגיעה לחקירה והשתלבה.. והסוף, אוי הסוף- היא נכנסה לבית והקריבה את עצמה!!! ואז שהיא נכנסה והקורבן עשתה לה "לא" עם הראש ואז הוא דפק לה את העץ בראש הייתי בטוחה שהוא ייקח אותה גם אבל למזלי היא הספיקה לשלוח להוץ' הודעה! ואז שהם נכנסו- מי הזיז אותה הצידה?, מי?! כן כן כן- מורגן הזיז! [אהם- עדי אביטל ומאי שהואילה בטובה לחזור לפורום!] אני חייבת לזוז אני אחפור על שאר הדמויות מחר, כן כן- כולל ריד
דווקא אהבתי אותו הפרק

My Immortal2

New member
יאיי D:

מורגן ואמילי זה לא טוב
יאיי אנחנו מודות על אהבתנו לדמויות ששנאנו XDDDDDD

adida33

New member
חזרתי!!!!!!!! פיינלי../images/Emo178.gif

היה סביר... טוב אז ברור שראיתי את הפרק ברגע שחזרתי אתמול ואל תשאלו למה אני ערה בשעה כזאת [קורס קיץ
]. טוב אז אני אישית עדיין שונאת את אמילי, לא אוהבת אותה את הדיבור שלה והאופי שלה.. פשוט לא אוהבת אותה... לא יודעת למה. אולי כי אל הייתה מדהימה והיא לא אז אני עדיין כועסת שהיא מחליפה אותהXDD ג'יי ג'יי הייתה מדהימה בפרק הזה, אהבתי שראו אותה הרבה. שטראוס פשוט דפוקה! והוץ' כמובן היה מדהים, למרות שאישתו צודקת. ומורגן...
. וריד כמובן היה מדהים
אני שמחה שגדעון לא התאבד, אני עדיין אוהבת אותו ואביטל-זה שהשחקן במציאות עשה את מה שהוא עשה לא מראה שום דבר על הדמות. אני אוהבת את גדעון הדמות, הוא חכם מאוד והנוכחות שלו תהיה חסרה לי.. זהוXD

4hilla4

New member
שטראוס מדהימה!

הקטע שהיא דרכה על השיער היה מדהים כי אנחנו רגילים לראות את ההבעות פנים של אנשים שרואים את זה על בסיס יומי, ובעצם ראיתי איך אני אגיב, היא התחילה לבכות ולהיות בדי פאניקה וזה- מראה לי איך אני הייתי מגיבה
היא מדהימה
- גם אמילי!

למעלה