מחשבות פליליות עונה 4 פרק 2- מה חשבתם?!

4hilla4

New member
מחשבות פליליות עונה 4 פרק 2- מה חשבתם?!

אני אהבתי! - לא אחד הטובים אבל בהחלט מעניין! חוץ מזה- אמילי ומורגן התערבו על ארוחה
!!!

4hilla4

New member
נראה לי היה כבר יותר מפרק 2..

איבדתי את הספירה אבל זה היה לפני יומיים.. ברביעי

TheSegal

New member
למיטב ידיעתי הפרק הראשון של העונה הרביעית

שודר ב - 24 לספטמבר... לפני יומיים

4hilla4

New member
חחחח כמובן שטעיתי בעונה ובפרק../images/Emo6.gif

עונה 3 פרק 13
סורי!

My Immortal2

New member
ואיי ראיתי עונה 4 פרק 1

כזה טוווווווווווב אחד הטובים! ומפחיד >< ;[

TheSegal

New member
../images/Emo58.gif4x01

היה מעולה!! קצת צפוי אבל נהניתי מאוד

My Immortal2

New member
צודקת, היו דברים צפויים..+../images/Emo58.gif

לרגע אחד ממש חשבתי שמורגן הולך למות! אני כבר בפיצוץ הייתי עם הפה ככה פתוח וחשבתי אין מצב שהוא חי עם הפיצוץ הזה, הייתי כבר מוכנה עם הדמעות. פתאום הוא חי, גם התבאסתי אבל גם נשמתי לרווחה D: וחבל שקייט מתה יכול היה להיות לה רומן מגניב עם הוץ' P: וזהו אני שמחה שלא ג'יי ג'יי התפוצצה שם או ריד יאיי

My Immortal2

New member
../images/Emo58.gif

קייט החדשה התפוצצה ומתה, והוץ' גם התפוצץ אבל לא קריטי, הוא בסדר גמור.. אני שמחה שג'יי ג'יי לא התפוצצה ;[ וריד ;[

4hilla4

New member
../images/Emo58.gif

מי זאת קייט?! והוץ' התפוצץ?! ומה עם אמילי?!?!?!? אבל ג'ייג'יי אמורה לעזוב, לא?, כי לפי מה שקראתי השחקנית באמת בהריון והיא צריכה לעזוב...

Nunatak

New member
צפוי להחריד../images/Emo58.gif

זה היה כ"כ שקוף שבמשך רבע שעה ישבתי מול הטלוויזיה וחשבתי לעצמי "איך המפגרים האלה לא קולטים שהפארמדיק הוא מחבל ושביה"ח הוא המטרה?!". הם גם קצת משכו את זה הם הקטע שאף אחד לא מגיע לעזור להאטצ' וקייט. לדעתי הקטע עם הטשטוש והבלבול של האטצ'(כתוצאה מהפגיעה באוזן הפנימית שלו בפיצוץ) יתפתח למשהו גדול יותר בהמשך העונה, כי בתכלס לא עשו עם זה כלום אבל בכל זאת הקדישו לזה קצת זמן, מה שרומז שיכול להיות שיקרה עם זה משהו בעתיד.

למעלה