אהבתי!!!
למרות שזה הסוג של הפרקים שאני לא סובלת כי הצוות לא ממש עושה הרבה ולא ממש עוזר בפיתרון החקירה, הפעם זה היה גאוני! נהנתי מכל שנייה בפרק הזה! מורגן והבת שלו שבעצם הייתה אחראית על כל זה היו די חמודים ביחד. איך היא ברחה. אני כבר חשבתי שהיא התאבדה או משהו... וואו! אמילי ואמא שלה!! כמה נהנתי בקטעים שלהם! סוף סוף רואים מישהו מהחיים של אמילי! פעם ראשונה שסוף הפרק הוא לא במטוס או משהו כזה, ופעם ראשונה שהסוף הוא על אמילי. אני חושבת שזה היה מאוד חיובי להביא את אמא שלה! או מי גוד!!! היא יודעת רוסית בהתחלה חשבתי - וואו הרוסית שלה ממש טובה [ שתדעו, אני לא יודעת שום דבר ברוסית! ] ואז היא כזה אומרת להוצ'נר, מזל, הרוסית שלי גרועה! ואני כזה אהה.. אוקי. יש לי עוד ללמוד. זה היה נחמד שלא גדעון או ריד היו במרכז הפרק זה היה שינוי מרענן! ואני מקווה שזה ימשיך! חחח. דיברתי על הדמויות ובכלל לא דיברתי על הפרק.. טוב בהתחלה זה היה ממש מצחיק שאמא של אמילי באה ואומרת אני צריכה את אמילי דחוף ואז אמילי כזה יוצאת- אמא? המקרה היה גאוני! למרות שאני לא אוהבת פרקים מהסוג הזה [ השלוש בנות למשל..] הייתי מרותקת למסך. הסוף היה ממש לא צפוי! שעוד היה לו בן!- והיא הייתה החברה שלו והם עמדו לברוח! אני לא מאמינה שהיא הייתה הרוצחת זה היה כזה לא צפוי!! וואוו.. וכל הקטע עם הקעקועים!!.. ועם האצבע ואוזן שנעלמההה!!! לא היה צפוי בסוף שהם יהרגו אותם.. את הבת הזאת ואת החבר שלה, ואני לא מבינה-= ראו את האמא בוכה עם חיוך על הפנים זה אומר שהיא שמחה שהבת שלה מתה? אני לא מבינה את זה. הקטע שמורגן בעט בזבל, ואז הוא הבין שהיא לא זרקה אותו, ותאמת שהיא הגיעה למסעדה אני לגמרי חשבתי שהיא הולכת לירות בו אה! והדבר הכי חשוב!! פעם ראשונה שאמילי עושה- voice over!! איזה כיף!!! וואי אני ממש שמחה שהראו את אמילי הרבה!!!!! אני מקווה שיהיו עוד פרקים כאלה בעונה 3!