מחשבות פליליות פרק 22

TheSegal

New member
מחשבות פליליות פרק 22

פרק אחד לפני אחרון
תקציר הפרק: כאשר הומלסים, זונות ונרקומנים מתחילים להיעלם מהאזור שעליו הוא אחראי, בלש צעיר מבקש את עזרת היחידה, אף שהמפקד הישיר שלו בטוח ששום דבר לא קרה ושאין צורך לפתוח בחקירה.

4hilla4

New member
זה נשמע כאילו הוא עשה את זה!!!

מוזר.... אני חייבת לציין שאני לא! רואה לפי קצב ארצות הברית אז אני רק משערתתת!

nomi17

New member
הפרק היום

ההתחלה הייתה מצחיקה כשגדעון רואה את הסרט של צ'רלי צ'פלין וומש ריחמתי על החורה שהרוצח עמש לרצוח אותה, היא הייתה כזאת מסכנה והקטע שתפסו את הרוצח ממש לפני שהוא הרג אותה היהה ממש יפה. גם כשסטיבן (זה שעזר לרוצח) נחקר בחדר חקירות זה היה נראה כאילו הבלש שהזמין את היחידה הוא הרוצח, לפי הפרצופים שהוא עשה. בקיצור פרק ממש יפה אהבתי

sacrament

New member
קצת הזכיר את "קיוב" ואת "המסור"...

הקטע עם ה"מבוך", ה"אור" בקצה המנהרה וה...מסור (בלי מרכאות) אכן עשו את העבודה. זה היה ממש סרט אימה! היו שניות שעצמתי עיניים. מזל שהם לא הלכו עם זה עד הסוף אלא רק בגבול ההצדעה לסרטים האלה ולא נכנסו לכל מיני מוטיבים של הז'אנר של להגעיל את הצופים (כאילו, הם קצת נכנסו לזה, אבל לא עד הסוף..). משהו בזה קצת הזכיר לי את הפרק הקודם- עם הציידים שנתנו לקורבן שלהם לשוטט עד שיהרגו אותם ושהקורבן שניצלה מטיחה להם בפנים שהיא ניצחה. בכל מקרה- זה היה פרק חזק. 63 אנשים נעלמו רק ממה שהשוטר ידע, ואף אחד לא מחפש אותם. האמת שהזעזוע היה לא פחות לכיוון הזה- שלאף אחד לא איכפת... מאשר הזעזוע ממה שעשו להם. אם זה מה שעושים לפני סוף עונה, מעניין מה הם מתכננים לסוף עונה...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifזה בדיוק מה שאני אמרתי ל-TheSegal

כשראינו את הפרק... שזה ממש מזכיר לי את קיוב

4hilla4

New member
../images/Emo195.gif פתאום זה הכה בי! ../images/Emo195.gif

אמילי ומורגן חייבים!!!!!!!!!1 להיות ביחדד!! אתמול ראיתי שהיא אמרה לו שהאנשים שבסביבתו תמיד מרגישים טוב ואת כל המשימות שולחים אותם ביחד זה פשוט מתבקש!! אולי עונה הבאה יהיה...!!! מורגן מה זה חמוד עם מה שהוא אמר לזקנה הזאת! זה היה ממש אכזרי שהיא הגיעה לפתח ואז בדיוק הוא נסגר! יבאאא!!! פרק טוב. אני יודעת מה יתכננו לפרק הבא.. הולך להיות שווה!!

TheSegal

New member
האמת שכבר כמה פרקים שיש רמיזות לזה

אבל אם יעשו את זה זה יהרוס הכל....

4hilla4

New member
דווקא לא! זה יוסיף עיניין

כי אין ממש זוג בתוך הצוות ורואים שיש משהו בין אמילי למורגן.. עדיין- משאלת לב
!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאוייש! גוועלד!!

מה פתאום! מורגן שייך לגרסייה ולגרסייה בלבד
גוועלד..

4hilla4

New member
גוד גוד לא!!!!

יש בינהם יחסים כאילו מתוקים בין מורגן וגרייהה! שלא יהרסו את זה!!! מצד שני..... מורגן ואמילי
אמן אמן אמן אמן אמן!!!!

m i c k e y 15

New member
ממש לא..אני שונאת את אמילי..כאילו

הסדר היא חמודה וזה אבל לא יודעת..כל כך אהבתי את אל שהיא מעצבנת אותי זאתי.. והיא ומורגן לא מתאימים בכלל! אני רק אכעס עליה יותר חחח מורגן וגרסייה פוראוור חח

4hilla4

New member
כןןן.. גם אני אהבתי את אל.. מאוד

היא הייתה הדמות האהובה עלייי אבל מה לעשות, אל הלכה... ואני ממש מקווה שהיא תחזור... היא הייתה הדמות שהכי אהבתי אבל היא השתגעה ועזבה אז זה הכי טבעי שאני אוהב את המחפליפה שלה הכי הרבה... באמת, את לא רואה את שניהם ביחד?
אני מאוהבתתת>!!!!!!!!!!!!!!

GirlAnachronism

New member
ואו

הפרק היה עשוי בצורה פשוט טובה, הוא היה מזעזע בטירוף אבל הרעיון והדרך שהם העבירו אותו..ואו. מה שהכי איכזב אותי זה שלא היה כל כך מרדף, כלומר, בדרך כלל מראים איך הצוות מגיע לפרופיל ואיך הוא מחפש ומשלב רמזים ובסוף מגיע למקום שבו הפושע נמצא. בפרק של השבוע לא היה את זה כל כך וזה די חסר. בכל מקרה, היה פרק מעולה. מחכה לשבוע הבא..

LeRanch

New member
../images/Emo45.gifמסכים לגבי המרדף

היה באמת פרק מעולה. לרגע חשבתי שאחרי שהבחורה תראה ת'פנים של הרוצח, היא תמות, אבל מזל שזה לא קרה כי אז זה היה ממש אכזרי.. הרג אותי שכל הזונות ניסו לפתות את ריד

4hilla4

New member
הרג אותי גם שהוצ'נר אמר את זה

וכל הזונות באיזור מציעות את עצמן לריד!!

למעלה