מחשבות פליליות פרק 5

bzuya

New member
מחשבות פליליות פרק 5

וואי אהבתי שריד השתתף הרבה בפרק.. האמתי נתנו בפרק הזה לכולם תפקיד יחסית שווה. בהתחלה זה היה ממש לא מובן והם גם לא אמרו מה היה הרצח של שבוע שעבר. וגם אהבתי איך שבסוף היץ' אמר שבכל מקרה תמיד יהיה פושע משוחרר. לא הבנתי את המשפט על הדרקונים שהוא אמר בסוף. אבל באמת תהייתי מה איתו ועם אישתו, אז נחמד שהראו שהוא הלך לבקר את הבן שלו. היה בפרק נחמד ביותר!

adida33

New member
הפרק הכי טוב של העונה הזאת עד עכשיו!

השאיר אותי בלחץ כל דקה! המוזיקה! O: ריד היה כ"כ חמוד שהוא דיבר על זה שהוא היה ביישן עם בנות!!! גרררררר אני אוכל אותו
! אמילי הייתה מכוערת כרגיל. מסכנה הילדה, מה עבר עליה :( איזה שוק זה היה בטח לאח של הדוד האנס לגלות שאח שלך אונס את הבת שלךOם אווץ'. והאישה הפסיכופטית הזאת.. אין דברים כאלה
קיצר, פרק טוב וברובו לא צפוי :)

adida33

New member
נראה לי

שזה קשור לעבודה שלהם.. כאילו, הדרקונים הם הרשע, בדיוק כמו הרוצחים.. ובאגדות לא אומרים שהם קיימים במציאות, הילדים כבר יודעים את זה.. באגדות אומרים שאם הם יתקלו באחד כזה יהיה אפשר להרוג אותו.. כמו עם הרוצחים, הם כן קיימים, אבל אפשר לתפוס אותם.. בעצם זה לא נשמע משהו.. אבל זה הכי טוב שאני מצליחה לקלוטOם בטח רוני תבין, היא תגיד לנוXD

רעותוש02

New member
לדעתי

זה אומר שיש בעולם הזה רוע ושאף אחד לא המציאאת זה כי זה קיים אבל פשוט יש לנו דרכים לגבור על זה [מקוה שזה לא נשמע מעפן מדי]

4hilla4

New member
וואו פרק מעולה!!!

ישר ידעתי שמשהו קורה עם הדוד, זה היה די ברור
קיצר, פרק מעולה אני מתה על פרקים כאלה! אני התחננתי לאלוהים שהילדה תתעורר היא הייתה כל כך מותק!!!
את כולם אהבתי היום! היה פרק מדהים! נשארתי במתח כל שנייה! העיקר שראיתי את סוזן [?!] מחבקת את ההורים אמרתי לעצמי- אין מצב שאחת הבנות עשתה את זה.. יש יותר פושעים בנים מבנות ובסוף מסתבר שהיא עשתה את זה... סוזן הזאת פסיכוטית... ולא האמנתי שהדוד שלה אנס אותה, מרשע! הילד דיי חמוד, הוא רק עיצבן אותי קצת :] והדרקונים.. חיכיתי להמשך של המשפט כי שמעתי בלי קול כי היה כבר 1 בלילה אז הקול היה חלש... ונראה לי שהוא אמר שיש דרקונים גם במציאות וגם באגדות, ובאגדות אומרים שאפשר להרוג את הדרקונים.. ופה לא ממש הורגים אותם... קיצר הפרק הכי טוב העונה!

radio active

New member
הוא אמר,

שבאגדות לא מספרים שהדרקונים קיימים,כי הילדים כבר יודעים שהדרקונים קיימים,רק מספרים שאפשר להרוג אותם. אני חושבת שהפירוש של עדי ורעות,אם משלבים אותם,נכונים.

למעלה