מחשבות שלא יוצאות לי מהראש

מחשבות שלא יוצאות לי מהראש ../images/Emo10.gif

על כאלו שמפסיקים הריון בגלל משהו שהוא בר תיקון. על רופאים שנותנים מידע שגוי ודוחפים הורים לעתיד להחלטות שגויות. אז ישבתי וכתבתי משהו לאותה אמא לעתיד שלא יודעת מה לעשות. והלוואי והיה לי דרך להעביר לה את זה בזמן הנכון. *** אמא לעתיד יקרה, כמה מילים אלייך בשעה כל כך קשה בשבילך. כי מי כמוני יכולה להבין את מה שעובר עלייך. אני יכולה לדמיין את הרגע שבו שמעת לראשונה את המילה. את שרועה על גבך, מסתכלת על מסך בו רואים את הצללית של תינוקך העתידי. את שומעת את הרופא עובר על אברי העובר ולפתע... "ברגל ימין אובחן קלאב פוט" קלאב מה??? את בהלם, קולטת למחצה את ההסבר. התחושה שהשמיים נפלו כשמתגלה שהתינוק המושלם שבקרבך כלל לא מושלם, פגום. הפחד שהלידה המיוחלת כלל לא תגיע. ואז הריצה המטורפת אחרי מידע נוסף. מתגנבות מחשבות נוראיות. למה אנחנו צריכים את זה? למה לגדל ילד פגום? למה שהוא ואנחנו נסבול? ואם לא היה לך מזל, התחושות הללו מגובות ברופא שאינו מבין דבר בנושא אבל מוסיף שמן למדורת הפחדים והחששות. את ובן זוגך נעים מיאוש לתקווה והעתיד הורוד הופך לבלתי ידוע. אמא לעתיד יקרה, אני לא רוצה לדבר הרבה, רק להראות לך את הילד שלי. את רואה את הפעוט שרץ שם וצוחק עם שאר הילדים? את רואה כמה הוא מושלם? כמה אינו נופל מכל ילד אחר? תסתכלי עלי עכשיו, את רואה את האושר בעיניים שלי כשאני מתבוננת בו? את הגאווה האדירה שאוצר כזה הוא שלי? את מאמינה שהילדון המושלם הזה נולד עם קלאב פוט? שגם עלי השמיים נפלו בשבוע 16? אז נכון שהיו רגעים לא קלים. כשהחזקתי אותו כשהיה בן יומיים בזמן שגיבסו לו את הרגל, כשקשרתי לו את הרגליים למתקן מיוחד במשך חודשים. אבל רגעים כאלו היו זניחים לעומת האושר שלנו. והכי חשוב - מה שמצפה לילד שלי זה חיים רגילים. חיים טובים ומאושרים ללא נכות. ואולי תסתכלי על מה שעובר עלייך בצורה אחרת. גילית קצת מוקדם יותר מרוב ההורים שאף אחד לא מושלם, אפילו לא התינוק היקר שגדל בקרבך. הוא לא מושלם אבל הוא הדבר היקר בעולם ויש לו פוטנציאל לחיים ארוכים, טובים ומלאים אושר ואהבה. אמא לעתיד יקרה, אני רוצה לתמוך בך, להקל על השעות הקשות, לחלוק מנסיוני ולעזור לך לעבור את המהמורות ביתר קלות. בואי, הצטרפי עם בן זוגך לקהילה שלנו שיש בה עוד הורים שרוצים לעזור ולהקל. אנחנו מחכים לכם. אני, אמא לפעוט בן שנה וחצי עם קלאב פוט ברגל ימין וחיוך מושלם. ***

kashke

New member
מה דעתך לפרסם את זה בפורומים

הרלוונטים ל-הריון פה, בתפוז? יש המון. בדרך להריון, הריון ולידה, הריון אחרי טיפולים ועוד... יכול להיות שאם יפורסם שם, יעזור לאמהות לעתיד!

אוף אש"ת

איך לא בא לי לבכות, ואיך אני בוכה. נגעת לי ישר עם חץ בלב. וכל כך לא בא לי לכתוב על זה בפורום כי זה כל כך אישי. המילים שהשתמש ושאני יודעת כמה את לא מקבלת אותן (פגום למשל), גם את המילה מום אני שונאת שונאת. אני מסכימה עם קשקה, וגם את יכולה ב"פרפרים בבטן". וכמובן כמובן אני רוצה לצרף את זה לאתר של אושרי. אולי בכלל אני אעשה שם משהו מיוחד לשלב ההריון. אוף אש"ת, אין לי כח לבכות. הם באמת כל כך מושלמים, אבל כל העיניין עם הנעליים וגיל החזרה כל כך מתסכל אותי. בא לי לצעוק והכל. לפעמין אני מרגישה שאני "נקראת" בפורום כאילו הק"פ לא מזיז לי. כאילו אין לי ילד עם ק"פ וכאילו שאני לא שונאת את הנעליים ועוברת בלב כל מה שכולם עוברים. אני כל כך אוהבת את אושרי, עד אין קץ, הוא הכי טוב שיש, הכי הכי. וכל הזמן אני רק רוצה שלא יסבול. יש לי עוד כזו טראומה מהארת הגיד שלו... טוב די. כבר כואבות לי העיניים. לילה טוב ושקט- אושרי ישן 8.5 שעות רצוף הלילה, אל תספרי לאף אחד. אוהבת עידית

Adoushi

New member
אני מנסה לכתוב תגובה אבל

אין לי מילים להוסיף. אני קורא וזה כאילו שהרגשות והמחשבות שלי מותרגמות לטקסט בצורה הכי טובה שיש. כל יום שעובר, אני נלהב יותר, מרגיש שאני רוצה לשנות את העולם לעולם טוב יותר. אש"ת, תודה רבה על המכתב הזה. נוגע ללב. אני מאמין שהמכתב הזה יציל חיים של הרבה אנשים. ואני לוקח אחריות לפרסום הפורום וכל דבר מקסים כזה שעולה ממנו. שלך, איהאב

למעלה