מחשבות של הגאון עצום המימדים מאור פז על מלחמת העולם השלישית.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מאירועי הפרקים הקודמים:

נתחיל מזה: ב-19 במאי של שנת 2022, אחד המעריצים שלי, ערני31, פתח שרשור ושמו "מי שמבין שיסביר בבקשה מה פשר הנפילות החדות בבורסות" (ראו נספח 1). בהתחלה התכוונתי להתעלם מהפוסט הנ"ל, מכיוון שאני אדם חכם מאוד וחשוב מאוד שאין לו זמן, אז או היום, לשריצה אינסופית בפורומים, אך לאחר שראיתי שאף-אחד לא מצליח להסביר לו מה קורה, ומכיוון שאני הייתי הגאון הפיננסי שחזה את המשבר בבורסות של 2022 ולכן לא היה בנמצא אדם יותר מתאים ממני לענות, הבנתי שכמו תמיד, הכול נופל עליי כי כולם טיפשים ואני החכם היחיד (בואו נעמיד פני מופתעים :rolleyes:), והסברתי לו את העניין.

ובתגובה הוא שאל אותי האם צפוי רעב המוני מתישהו במהלך שלושת השנים הבאות. על שאלתו זאת, עניתי לו כך: "כמובן. גם התפרצויות הרי געש מחרידות, רעידת אדמה קטלנית בקליפורניה, צונאמי גדול בדרום-מזרח אסיה. לא חסר. העולם הולך לקיבינימט". בתגובתי לתשובתי אליו זאת, המתנגדת כוכבית מצויה כתבה בציניות "שכחת את פצצת האטום ומלחמת עולם שלישית". למרות שהיא הייתה צינית, התייחסתי ברצינות ופרשתי בקצרה את עלילות מלחמת העולם השלישית, למיטב יכולתי לשער ולהעריך את הצדדים הלוחמים ואת מהלך המלחמה.

ברור שמיותר לציין שמדובר היה ומדובר עדיין בטקסט גאוני ופורץ דרך, שככל הנראה יילמד בעתיד בחוגים אוניברסיטאיים.

משעבר זמן מה, הבנתי שתגובתי גאונית מידי מכדי סתם להיות סתם תגובה בסתם איזה שרשור, והחלטתי לכתוב עבורה שרשור משל עצמה, שבו תגובתי, לאחר עריכות קלילות, פורסמה כשרשור במספר פורומים (ראו נספחים 2-5).

בסופו של דבר, ורק לאחר תקופת זמן נוספת, אני הבנתי ומבין שבתגובה הנ"ל, שהפכה לארבעה שרשורים יפיפיים, חסרים מידעים והערכות נוספות, שבלעדיהן, תמונת מלחמת העולם השלישית שציירתי ברוב גאונותי המופלגת וברוב חוכמתי האדירה שאיננה נגמרת לעולם ושעולה אף על חוכמתו של לאונרדו דה וינצ'י בכבודו ובעצמו, תמונה זאת היא איננה שלמה ואיננה ממצה, וזהו מצב שמלככם אינו מקבל אותו.

רק בגלל זה, ועל כן, מאור פז הגדול והמהולל, מלך אתר תפוז הנערץ והנסגד, החליט לכתוב שרשור זה, שבו הוא ישלים את המידע החסר. מתנגדים, מעריצים, סוגדים ונתינים, קריאה מהנה.

המידעים וההערכות הנוספים, שלשמם נפתח שרשור זה:

* הערה: מומלץ לקרוא תחילה את "מלחמת העולם השלישית-קווים לדמותה-תחזית של מ. ח. פ., גאון פיננסי ומומחה לברבורים שחורים". מי שקרא, אז מוטב שיקרא וייזכר, ומי שמעולם לא קרא, בטח ובטח שצריך לקרוא.

1. תרחיש תחילת המלחמה-בתגובה לכוכבית מצויה, ולאחר מכן, בשרשורים, הסברתי שהמלחמה תהיה בין ארצות הברית לסין, ותתחיל או על רקע של פלישה צפון קוריאנית לדרום קוריאה שתגרור אחריה את התערבותן של ארצות הברית וסין שכעת יהיו על סף התנגשות גם הן, או על רקע פלישה סינית לטאיוואן, ושעל בסיס אחד התרחישים האלו, תתחיל המלחמה. זה עדיין נכון ואני עדיין חושב ככה, אבל מה שאני חשבתי אז, זה שזה יהיה אחד משני התרחישים האלו, ושאז התרחיש השני פשוט לא יקרה במשך מי יודע עוד כמה זמן קדימה, ושזה גם לא יוביל למלחמת עולם בין ארצות הברית לסין כי כבר קרתה המלחמת עולם בין ארצות הברית לסין בגלל התרחיש שכן קרה, אבל עכשיו אני מבין, שזה לא משנה אם זאת תהיה סין שפולשת לטאיוואן או צפון קוריאה שפולשת לדרום קוריאה, מכיוון שכל אחד משני התרחישים יגרור כמעט בהכרח גם את התרחיש השני. כי אם זאת תהיה סין שפולשת לטאיוואן ונכנסת בגלל זה למלחמה עם ארצות הברית, צפון קוריאה כמעט בוודאות תנצל את ההזדמנות ואת הרגע שארצות הברית עסוקה עם סין, בשביל לממש את תוכניתם לכבוש את הדרום. מצד שני, אם המלחמה תתחיל בגלל שצפון קוריאה תפלוש לדרום, ובגלל זה סין וארצות הברית ייכנסו למלחמה, סין כבר תגיד לעצמה שהיא ממילא במלחמה עם ארצות הברית. הגרוע מכל כבר קרה, זה הזמן לכבוש את טאיוואן, ואז היא תפלוש לטאיוואן. לא משנה איזה משני התרחישים יהיה זה שיתחיל את המלחמה, המלחמה, משתתחיל, תגרור אחריה גם את התרחיש השני ותצית את כל האזור.

2. המתקפה האלקטרומגנטית של סין על קליפורניה-זה כבר לא משהו שפירשתי או חשבתי עליו לא נכון בשרשור המקורי, אלא משהו שפשוט לא קיים שם, למרות שעם גאונותי המופלגת, הידועה והמוכרת שיש עליה הסכמה מקיר לקיר כמו בבית-ספר בזמנו כך גם כיום בתפוז, הייתי אמור לחשוב על זה. אז ככה-כאשר סין תפלוש קרקעית לקליפורניה פחות מחודש לאחר תחילת המלחמה עם 400 ספינות מלחמה וארבעים אלף חיילים פולשים, סביר להניח שהמתקפה תלווה במתקפה אלקטרומגנטית סינית על קליפורניה, שבמסגרתה סין תפוצץ בשמי קליפורניה כלי עוצמתי במיוחד, שיכול להיות גרעיני אבל דווקא לא חייב, שלא יהרוג אף-אחד כי זה לא הרעיון, אלא יגרום לשיבוש אלקטרומגנטי שישבית את כל התקשורת והמכשירים האלקטרוניים, מה שיקשה על הצבא האמריקני לתקשר בינו לבין עצמו ויפריע להתגוננות.

3. זמן פריצת המלחמה-בתגובה המקורית והשרשור המקורי כתבתי שהמלחמה תתחיל מתישהו בין 2023 ל-2032. אני ממשיך לחשוב את אותו הדבר, אבל רציתי לחדד, להוסיף ולדייק, ולהגיד שכעת אני נוטה להאמין שהשנים בעלות הסבירות הגבוהה ביותר מבין תשע שנים אלו, לפריצתה של המלחמה, הן 2025 ו-2028.

4. השבבים-בדומה למתקפה האלקטרומגנטית, זה משהו חדש לגמרי שפשוט לא דובר עליו בשרשור המקורי. עוד בדומה למתקפה האלקטרומגנטית, זה לא שזה משהו שלא הייתי חכם מספיק בשביל להיות יכול לכתוב עליו אז. זה פשוט משהו שפשוט לא חשבתי עליו. ועכשיו, כשם שהנפט שימש בתור הדלק של העידן התעשייתי, השבבים, עם דגש על מה שאנחנו קוראים לו "שבבים מתקדמים", מהווים את הדלק של העידן המודרני.

מלחמת העולם השלישית, מלחמת ארצות הברית-טאיוואן-דרום-קוריאה-סין-צפון-קוריאה הממשמשת ובאה, עלולה להיראות כמלחמה על שליטה באדמה, ובמידה רבה זה באמת מה שהיא, אך לא פחות מכך, ומכיוון שטאיוואן מייצרת 80% מכל השבבים המתקדמים בעולם, ודרום קוריאה את רוב שאר עשרים האחוז, לא פחות מאשר מה שזאת תהיה מלחמה על אדמה בין מדינות מזרחיות, זאת תהיה למעשה גם מלחמה על השבבים בין מדינות מזרחיות למערביות. מלחמת העולם השלישית תהיה למעשה מלחמה בין המזרח למערב על השליטה בעידן המודרני כולו, ומכיוון שצפון קוריאה צפויה להיכשל לכבוש את דרום קוריאה, אך סין צפויה להצליח לכבוש את טאיוואן, המלחמה וסופה טומנים בחובם את אם כל הסיוטים עבור המערב: סין תשלוט בשמונים אחוזים מכל ייצור כל השבבים המתקדמים בעולם, ובעידן המודרני כולו. מה שנקרא וולקום טו צ'יינאס וורלד מוטר פאקרז.

5. המנצחת במלחמה-קצת מוזר לי שלא חשבתי לדבר על זה, אבל עוד משהו מן הסתם די חשוב שלא דובר עליו בשרשור המקורי, הוא זהות המנצחת ו/או המנצחות במלחמה. אז ככה: ארצות הברית צפויה לכבוש בחזרה את הוואי, אך להיכשל למנוע מסין לכבוש את טאיוואן, וכעת סין, אויבתה הגדולה, תשלוט ב-80% מייצור השבבים המתקדמים בעולם. צפון קוריאה צפויה להיכשל לכבוש את דרום קוריאה, וזאת תהיה דרום קוריאה שאו תימנע מלהיכבש, או אף תגדיל לעשות, תכבוש את הצפון, ותאחד אותו תחת משטר דרום קוריאני. בנוגע לסין, ארצות הברית כאמור תצליח לכבוש ממנה בחזרה את הוואי, אבל לא אכפת להם כי הוואי לא באמת מעניינת אותם. דווקא יותר יבאס אותם שצפון קוריאה לא תצליח לכבוש את דרום קוריאה אבל גם זה לא הכי חשוב להם. מה שהכי חשוב להם ומעניין אותם, הוא טייוואן והשבבים שלה, ואת זה יעלה בידם להשיג. כתוצאה, סוף-סוף הם יוגדרו רשמית כמעצמת העל שהם בפועל, העולם יכיר בעובדת עליונותם על ארצות הברית, והם ישלטו בשמונים אחוז מייצור השבבים המתקדמים בעולם ובעידן המודרני כולו, כאשר מה שנשאר למערב מבחינת שבבים מתקדמים זאת רק דרום קוריאה עם רוב שאר העשרים אחוז שלה, שזה לא הרבה. על כן, המנצחת במלחמת העולם השלישית היא סין.

תודה רבה לכולם,

אני הייתי מאור פז,

הגאון עצום המימדים שחוכמתו עולה אף על חוכמתם של אלברט איינשטיין, ניקולא טסלה, לאונרדו דה וינצ'י וארכימדס.

האדם החכם ביותר בעולם.

נספחים:

נספח 1:

מי שמבין שיסביר בבקשה מה פשר הנפילות החדות בבורסות | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

נספח 2:

מלחמת העולם השלישית-קווים לדמותה-תחזית של מ. ח. פ., גאון פיננסי ומומחה לברבורים שחורים | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

נספח 3:

מלחמת העולם השלישית-קווים לדמותה-תחזית של מ. ח. פ., גאון פיננסי ומומחה לברבורים שחורים | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

נספח 4:

נספח 5:

נערך לאחרונה ב:
למעלה