מחשבות של לפנות בוקר ללא שינה.. שיתוף

ONEE12345

New member
מחשבות של לפנות בוקר ללא שינה.. שיתוף

לבריטני יש 3 דואטים עם וויל.איי.אם! זה הכי הרבה דואטים רשמיים שהיו לה עם אומן.

מה היא מצאה בו? את סקרים & שאוט

וגם האחרון מהאלבום סביר +

יש עוד משהו שחשבתי עליו,
הוא ג׳סטין ביבר

באחד התגובות כתבו עליו שהוא אופנה חולפת
עוד 10 שנים לאף אחד לא יהיה אכפת ממנו ויש בזה משהו מאוד נכון. ועצוב:
אחרי 15 שנים קריירה של בריטני - היא כבר לא השם החם בתעשייה (גם הכמות צפיות ביוטיוב יורדת. נסיכה, יורשת אבל עדיין לא כמו אז) ומזמן לא הבת של השכן (למרות שאני אישית הסתכלתי עליה בהערצה ואהבה אבל לא בתשוקה ... זה כבר משהו אחר
לא יודע אף פעם לא שמעתי מישהו שהיה חם על בריטני. אה, בעצם יש! העובד החדש האמריקאי בעבודה שלי... אמרתי לו שיצפה בקליפ החדש שלה perfume והוא אחר כך התחיל לגנוח לי וחם עליה ואמר לי שאני המנג׳ר שלה ושאני יסדר לו אותה

Headspace

New member
הוא פעיל בעולם המוזיקה יותר שנים ממנה

רחוק מלהיות בטופ אבל עדין חי ובועט (עם כל הקריירות הצולעות שזמרים מצליחים סופגים בשנים האחרונות, לא דבר פשוט.)

מצד שני אני מסכים, הוא מאוד ממחזר את הסאונד של עצמו ומפיק אחר יכל לעשות לה דברים הרבה יותר מרעננים, עם כמה שאני אוהב את כל שירים שלהם.

Rud3 Boi

New member
לא כמו שחמים על ביונסה, ג'ניפר לופז, וריאהנה.

בריטני היא ממש לא אחת מהכוכבות שאתה יכולה להגיד שהקהל הרחב מזמן אותן כסקסיות.
היא כן נראית מעולה, ויפייפיה אמיתית, אבל אין לה את האלמנט הסקסי הזה שהיה לה בעבר לדעתי.
אני חושב שהיא פשוט בוחרת לשדר את זה פחות.

Shiri from the block

Active member
בריטני לדעתי האישית כמובן הרבה יותר סקסית ברמות מכל מי שדניאל ציין..
היום היא פחות משדרת את זה אני מסכימה, אבל הרבה בנים היו רוצים לעשות אותה..

ONEE12345

New member
רק עכשיו קראתי את התגובה שלך

חשוב לי לשאול אותך שני דברים על סקסיות:
1. באיזו צורה לדעתך היא שידרה בעבר סקסיות? אני אשמח לפירוט במה זה מתבטא לשדר סקסיות, איך משדרים סקסיות?
2. מה היא משדרת היום? בגרות נפשית? במה זה מתבטא היום, נמקי.. אולי זה יעזור להרבה שרוצים/ות לשדר סקסיות אבל הם בשידור אחר לא מבחירה ולא מרצון.

Rud3 Boi

New member
בעבר בריטני הייתה בחורה מאוד סקסית.

אם זה בקליפים של סלייב, טוקסיק, ואפילו דונט לט מי בי דה לאסט טו נואו.
בסיבובי ההופעות שלה, בהופעות בכלל, בריטני הייתה לבושה בצורה מאוד סקסית ורוקדת בצורה חושנית, היא תמיד הביעה חיבור חזק למיניות ולנשיות שלה.

היום משומה זה לא קורה, אבל אני כן מבין ומעריך אותה על כך.
אני חושב שזה קשור לעובדה שהיא הפכה לאמא, ולרקוד רטובה או לעשות אהבה על הבמה אם אחד הרקדנים כבר לא נראה לה מתאים.

Shiri from the block

Active member
מה שאמרת
בDWAD למשל היא כמעט כל הטור ממששת את עצמה,
הבגדים... הריקוד.. ההופעה של אופס ב VMA2000 למשל משדרת סקסיות אחת גדולה עם ההתפשטות הזאת והחליפה גוף.
והקליפ של טוקסיק, והקליפ של סלייב וההופעה בVMA01, ובעצם גם ההופעה ב VMA2003.
זה ההתנהגות, זה הביטחון שלה על הבמה... זה המראה.. זה הכל משולב ביחד.

ONEE12345

New member
אתה חושב שזה מפריע לה?

,היא לא נראית, לא נשמעת ולא רוקדת כמו פעם? יש מצב ?

שאפילו שהפפארצי הטרידו אותה ברמות מטורפות, יש גם געגועים לתהילה היותר גדולה?

Rud3 Boi

New member
בריטני בשנייה יכולה לחזור להיות ענקית

ברמה שהיא הייתה.
כנראה היא לא רוצה, ואני יכול להבין אותה.
בריטני הגיעה לשיאים ופסגות שמעט אנשים בעולם הגיעו אליהם בהיסטוריה שלנו, ומתישהו זה נגמר לבנאדם.
כמו שזה נגמר לה, ולכריסטינה, זה גם מתישהו ייגמר לריאהנה, טיילור, מיילי, קייטי, וכל השאר.
כל מה שבריטני עושה עכשיו זה נטו בשביל עצמה כי היא אוהבת להופיע, ובשביל המעריצים שלה.

Shiri from the block

Active member
חח מסכימה שוב
רואים בראיונות של בריטני שהיא אומרת שהיא כבר הגיעה לפסגה שלה ושאין לה מה עוד להוכיח יותר. היא אמרה את זה במילים האלה..
היא אמרה שהיא לא מרגישה שיש לה צורך לקדם את עצמה בכל תוכנית טלויזיה יותר ובכל אירוע...
כמובן שמעריצים חושבים אחרת ממנה, אני גם הייתי רוצה לראות אותה בכל מקום, כל טקס וכל תוכנית, אבל ברור שזה כבר לא מעניין את בריטני..

Rud3 Boi

New member
מעריצים שמצפים שבריטני תהיה driven כמו שהיא

הייתה עד תקופת ITZ, חיים בסרט, כי היא בחיים לא תחזור לשם.
די נשבר לה, היו שנים שבריטני הייתה פשוט בכל מקום, בכל עיתון, בכל ערוץ, ובכל תחנה.

כיום יש לה את האפשרות לעשות מה שהיא רוצה ולהתנהל לפי איך שהיא רוצה, והיא כן תעשה הופעות ואלבומים בשביל המעריצים, וגם בשביל עצמה, כי זו האהבה שלה, אבל אפשר לשכוח מיחסי ציבור ענקיים.
ופייר? מה אנחנו צריכים יחסי ציבור וכל השטויות, כל עוד היא נותנת לנו אלבומים וטורים, אני מרוצה.

ONEE12345

New member
ביונסה וג׳ניפר

יותר שמורות מבריטני.
מאז שבריטני עישנה סמים היא השתנתה במהירות. אני זוכר את זה, היא הייתה בת 27.
המראה שלה התבגר, הקול שלה התבגר ובטוח שהיא עובדת על הקול כי יש ראיונות שהוא נשמע מכוער ויש שלא.
על הגוף? לא יודע עד כמה היא שומרת. לרדת במשקל זה דבר אחד, לאכול דברים בריאיים ולשמור על העור זה דבר אחר. היא פאקינג הזדקנה עצוב ונכון וגם לשאר הבכיינים בפורום שנראה שהם עדיין לא התגברו והשלימו עם המצב קצת יותר ממני - לא בטוח שלזוז כמו פעם על הבמות היא תוכל , עם השנים מזדקנים גם במוח ושה משפיע גם על הריקוד. אני אמרתי את דבריי, תתקפו אותי תכף אבל יש אנשים שדווקא אוהבים כנות. במקרה הזה אני כנה , אני לא אלטף ויהיה צבוע - זה האמת שלי.

Shiri from the block

Active member
אין ספק שהיא השתנתה.. לטעמי האישי, והאישי בלבד, היא עדיין סקסית ויפיפייה ולוקחת את כל שאר הזמרות בסיבוב. אבל כמובן שלא חייבים להסכים איתי.

Headspace

New member
לא להשוות סין ליפן, זה לא דיסק מקורי

יפן=
, לסין יש מעט מאוד מהדורות מקוריות. מה שכן, לפעמים הם עושים דברים ממש יפים שכיף לקנות בכל זאת.

למעלה