מחשבות שעולות אחרי לילה בלי שינה..

מחשבות שעולות אחרי לילה בלי שינה..

מחשבות שעולות בלילה בלי שינה..
מהרגע שהחלטתי להיום אמא יחידנית, ידעתי שהרגע הזה יגיע. הרגע שבו חבר, שכנה, אמא של חבר, סבתא של חברה, גננת או מורה ובעיקר בני או ביתי בעצמם ישאלו איפה אבא שלהם.
הבנתי כבר אז שהמסר הכי חשוב שאני רוצה וצריכה להעביר לבן או לבת שיוולדו לי הוא מסר שלם, חיובי ומעצים. להנחיל לו או לה את המסר שהמשפחה שלנו טובה בדרכה, שאין אבא ויש המון המון שפע, שמחה ואהבה. שהאושר נמצא באיכות הקשר המשפחתי ולא במבנה המשפחה או בכמות האנשים שנמצאים בה.
מאז שהבן שלי נולד, לפני שמונה שנים, אני חיה לפי זה וכך גם מחנכת אותו - ועושה את גם באמצעות יכולת שקיבלתי במתנה, הכתיבה שלי.
ככה כתבתי את "אוצר קטן" שחוגג את העמצאות והבחירה של האמהות (ונמכר עד היום ב 2000! עותקים), "המשפחות של שושו" ששמח בכל מבנה משפחתי, "של מי האף הזה?" שמעודד כל ילד לאהוב את מי שהוא כמו שהוא והספר האחרון, האהוב עלי כל כך: "יום המשפחה או (איפה אבא של נדב?)".
הספר מביא את סיפורו של נדב, ילד חמוד ושמח בחלקו, שנשאל על ידי ילדי הגן איפה אבא שלו ומעניק להם תשובה כנה, שלמה ומעוררת השראה.
כמו את ספרי הקודמים גם את הספר הזה אני מוציאה בכוחות עצמי.
אבל בגלל עלויות הדפוס הגבוהות וכדי שהספר יודפס אני צריכה את התמיכה שלכן ולכן פניתי לגיוס המונים.
אני קצת פחות משבוע באוויר וההיענות מדהימה ומרגשת. עד היום גייסתי 8500 שקל שהם כמעט שלישי מהסכום הנדרש.
אז אם אהבתן את ספרי הקודמים ואתן רוצות לתת לילד שלכן מתנה שהוא ישמח לקבל, אני מציעה לכן לרכוש את הספר במחיר השקה ולהיות שותפות להוצאתו לאור .
תודה שהגעתן עד כאן. הנה הלינק למכירה המוקדמת.
https://m.headstart.co.il/?id=23842#/main?id=23842

למעלה