מחשבות שעולות אצלי לאחרונה

• פותח הנושא apql
  • פורסם בתאריך

apql

New member
את צודקת שלא הייתי ברור

כל מיני דברים שהיינו עושים ועכשיו כבר לא
לדוגמא טיול במושב בערב
מפגשים עם חברים
ארוחות משותפות עם ההורים
כל הזמן הפנוי שלנו בא לידי ביטוי רק בסופשים לפעמים
אין ילדים
לגבי הקנאה בה אני חושב שאולי אני מקנא ואולי גם מחפש אותה
לא יודע דיי מבולבל

Annabella1

New member
לעבוד מהבית זה לא קל בכלל

לא בשיגרה.
הבעיה עם עבודה מהבית זה שאין חציצה בין "עבודה" לבין "בית". כשאתה עובד בחוץ אתה יודע שיש לך X זמן בעבודה ו- Y זמן בבית. כשאתה עובד מהבית, החיים שלך הם העבודה והעבודה שלך היא החיים והגבולות יכולים מאד להיטשטש.
צריך הרבה משמעת עצמית בכדי לעבוד מהבית, להגיד לעצמך שעכשיו אפילו שאתה יכול לעבוד, אתה שם את הכל בצד והולך לעשת דברים של בית. וגם להפך, להגיד לעצמך שאתה שם בצד את כל המטלות של הבית והולך לעבוד.
תעזור לה לשים את הגבולות האלה. אולי אתה מקנא בזה שהעבודה שלה באה על חשבון הזמן הפנוי שלה איתך. עכשיו יש לה עיסוק אחר שהוא לא אתה בזמן שהיא בבית, בעוד שקודם כשהיא הייתה בבית היא הייתה נטו איתך.

apql

New member
מחשבות שעולות אצלי לאחרונה

אישתי ואני נשואים כבר חמש שנים
לפני כשנה היא החלה לעבוד מהבית דרך האינטרנט ונמצאת כל היום בבית, לאט לאט אני חושב שזה משפיע עליה . אמנם רמת החיים שלנו בעקבות העבודה החדשה עלתה ואנחנו יוצאים לחופשות ומאפשרים לעצמנו הרבה יותר מבחינה כלכלית. אך אני מרגיש שהשגרה היומיומית נפגעה אנחנו "לא כמו פעם" (טלוויזיה משחקי קופסא,יציאות עם חברים) .
ההתלבטות שלי היא האם אני קטנוני מידי?האם התבגרנו ואנחנו צריכים למצוא לעצמנו שגרת חיים אחרת? ואולי אצלי היא הבעיה? לעיתים אני נתקל ברגשות אשם שאולי אני מקנא שהיא מרוויחה יותר ממני.
עצתכם?

אתה מקנא שהיא מרוויחה יותר ממך?

אתה מעלה את זה אבל מחכה שאנחנו נענה על זה.

חוץ מזה, לא כתבת במה היא עובדת וכמה שעות ביום. האם היא צריכה לשבת על המחשב והאינטרנט כל היום או שזה בשעות עבודה מקובלות?
מה גורם לה לשנות את ההתנהלות היום יומית שלה?

apql

New member
זה התלבטות ביני לבין עצמי

היא עובדת על פי הזמן הפנוי שלה זה יכול להיות בבוקר וזה יכול להיות בערב זה לא שעות עבודה מקובלות.
השינוי (לדעתי) נובע מהרגע שהיא הצליחה לייצר הכנסה מהאינטרנט ללא מאמץ וכך היא המשיכה להיות במחשב רוב היום כדי להשיג עוד ועוד
שוב על מה שאני מעלה זה תהיות אני לא מתלונן כי רמת החיים שלנו באמת עלתה
אבל יש בי פחד שזה יהפוך את חיינו למשעממים

לא היתי

באתר כמה זמן אז עונה עכשיו.
לאור העובדה שפעם היתה לה כנראה עבודה בשעות מוגדרות, שלאחריהן חזרה הביתה והשאירה את העבודה בבית, היה לה זמן פנוי לחיים זוגיים.
פה, היא לא הגדירה לעצמה שעות עבודה. וכמו שאתה כותב זה יכל להיות בבוקר וזה יכל להיות בערב.
המלצה אישית? תבקש ממנה להגדיר שעות מאוד ברורות. זה נחמד שאם היא תעבוד ב22:00 יהיה יותר כסף, אבל אלו לא חיים. ולטווח הרחוק, חוסר היכולת לעשות הפרדה מאוד שוחק. אני למשל לא מוכנה שמיילים של העבודה יגיעו לי לנייד. כשאני בעבודה אני עונה למיילים. אם זה חשוב אני אכנס מהמחשב. אבל לא יכל להיות שאני ממתינה שיתחיל סרט ובינתיים מישהו ששלח מייל עושה איזה טריגר ואני ממהרת לענות. לא מתאים בכלל. ההגדרות האלו עוזרות.
או..... שהכסף כרגע הוא הכי חשוב. אבל אז אי אפשר להתלונן שהעבודה מוחקת את החיים הפרטיים והזוגיים בפרט.

למעלה