מחשבות

מחשבות

כל כך הרבה מילים שלא מתחברות , מין חצאי משפטים לא ברורים, סלט שלם של מחשבות. כל השדים שלי, אבל כולם, החליטו לחגוג ביחד את תחייתם המחודשת. ויש בי מחשבות על אמון שהתרסק על אהבה שמתה על חברים שפגעו ונטשו על הצביעות. מחשבות על הצורך הנואש הזה שלי לאהבה לא חשוב המחיר ואיך הלב שלי מדמם כל פעם מחדש. אין לי שקל על התחת וגם אין לי עבודה. התרסקו לי החיים לחתיכות ואני לא מוצאת את הכוחות לאסוף שוב את השברים. ואז עולות בי המחשבות על מוות. חד. מהיר . קול מהחדר השני קורא לי..אמא בואי רגע... בינתיים זה עוצר אותי. אתה לא תגדל עם המשא הזה שאמא שלך התאבדה. בינתיים, אני מחזיקה מעמד. זה רק לבינתיים, עד האור או עד החושך. אני פוחדת...

tairon

New member
האור העיקרי

והכי חשוב.. נמצא בבית יחד איתך.. והוא תמיד יאהב אותך! ללא תנאי!.. הוא אולי לפעמים יכעיס.. אך לעולם לא יפר אמון שלך בו.. ויש ימים ולילות שיהיו קשים... אבל תמיד תזכרי אותו את האור... ויש לך שם אור שעבורו החיים הם יקרים.. כולל חייך.. חברים פגעו.. הרגשת צביעות.. שום דבר אינו משתווה לחייך ומי שאת האמיני בדרכך האמיני בראיה שלך ולכי איתה ..כי את לעצמך תהיי הכי אמיתית שיש... ואיכשהוא.. לגבי עבודה.. אני מאמין שיש לדברים נטיה להסתדר.. גם שזה נראה שחור... אילו היית אומרת לי אני לא פוחדת הייתי מודאג אבל הפחד הזה הוא סימן שאת ערה למצב .. אל תתיאשי האמיני בעצמך והכי באור ששם לצידך

אניהו

New member
never say never.....

אף פעם אל תתיאשי. יש לך ילד ואסור לך להרים ידיים.בשביל שניכם. האמיני לי..יש מספיק אנשים שאיכפת להם גם מבלי שיכירו אותך... אם תושיטי יד כולם יושיטו לך חזרה. בבקשה...אל תתני לעוד ילד לגדול בלי אמא ובבקשה...אל תלכי מפה! אניהו

ה מוזה

New member
האור כבר קיים ...

בחדר השני ...בקול שקרא לך "אמא בואי רגע" ביד הקטנה והרכה שאוחזת את ידך במבט שמורם אליך מלא אהבה ללא תנאי שם ,מהאור הזה תשאבי את מלוא הכוחות לאסוף הרסיסים ויש בך ובו את הכוחות לעשות זאת אין כוח בעולם חזק יותר מאהבה . מאחלת לכם הרבה אושר , חיים טובים מלאים ברגעים קסומים וכשקשה לך ... תזכרי ברגע אחד קסום שכזה

למעלה