מחשבות

imor10

New member
מחשבות

חג שמח לכולם...הימים עוברים וחולפים אך הטלפון המיוחל לא מגיע עדיין!המחשבות בראש רצות אומנם יש לנו גוזלית בבית שזה חיים שלמים ומאושרים . אבל הרצון כבר לקבל את הטלפון הזה... ברור שיש סקרנות היכן התיק נימצא?בידי מוסקווה או כבר הועבר למחוז שנקבע? אין מה לעשות הכי קשה בתקופת החגים.

תקופת ההמתנה קשה, אך אחר כך שוכחים הכל

היום זה כבר נראה לי רחוק מאד, אך אני זוכרת שבזמן ההמתנה טיפסנו על הקירות וכל טלפון הקפיץ אותי ועורר תקווה שהנה זה מגיע. אולי נצלי את הזמן לעשות דברים חשובים שאחר כך יהיה קשה יותר: סדר בארונות, פרוייקטים הקשורים לעבודה, או "מבצעים" כללו, כדי להעביר ולנצל את הזמן.
מאחלת לך/לכם שיעבור מהר ובמהרה תקבלו את הטלפון המיוחל!

liאת1

New member
מוכר כל כך

מאחלת לכם שתגיעו מהר להמתנה הקשה יותר בעיניי, זו שאחרי שתפגשו את ילדכם בפעם הראשונה
אני זוכרת שבנסיעה הראשונה שכחתי את ההמתנה שקדמה לה, אבל אז כשהמתנתי למשפט היה לי שפע של זמן להזכר
וההגעה ארצה עם בני די מחקה את כל ההמתנות הקשות שבדרך
שיעבור מהר!

תקופות החגים באמת קשות

זו שריטה לכל החיים
אבל שמגלידה עם חיים שלמים ומלאים בגוזלית שתשמח בחגים שעוד יגיעו

ביום שמחת תורה לפני (רגע סופרת...) חמש שנים (אני חושבת) התבשרנו בבשורה שהתהליך שלנו מתחיל לזוז שם במרכז האימוץ. פתאום זה מגיע... פשוט ככה פתאום... בתוך ים של דמעות ומחשבות פתאום החלום מתחיל לקרום עור וגידים
מאחלת חג שמח ובשורות טובות במהרה

imor10

New member
תודה

תודה רבה. זה סבב שני אבל היאוש גדול כל פעם משהו חדש... העדכן בהמשך היום

מבחינה פרקטית

מה שיכול לעזור קצת,מעט,זה לצלצל לעמותה אחת לשבוע,לשאול אם משהו חדש בעניינכם.
אפשר "להרגיל" אותם ליום מסויים,שעה מסויימת אולי אף לבחור באדם המסויים מהעמותה שאיתו תדברו.
טליה אמרה נכון "שריטה לכל החיים".זה לא נשכח,אבל כשמגיע האוצר זה נסלח...
שיהיה במהרה.

imor10

New member
החוקים של פוטין

פוטין והחוקים שלו.
מה שבעבר : מיום לידת הילד היה בבית חולים עד 3 חודשים במקרה שנזנח כבר בלידה.משם היה מעובר לבית תינוקות בו שוהה בסביבות חודשיים שם מתחילים את ניירת האימוץ לטובת רוסיה. ואז לאזרחי רוסיה יש הזדמנות במשך 6 חודשים להחליט אם הם רוצים לאמץ על מנת לקבל כסף מהממשלה שמצפרת יפה. אחרי יומיים יכולים כבר להחזיר את הילד ואז הוא מיועד לאימוץ חוץ - חו"ל.
כיום ההמתנה היא בת שנה מיום התחלת הניירת לאימוץ בכלל - מה שאומר שאין יותר ילדים קטנים.כמו כן נכון לעכשיו צריך לחתום על התחייבות שאנחנו נהיה במעקב עד גיל 18 של הילד! לא שזה משנה כ"כ אין מה להסתיר אבל זה סתם עוד משהו שצריך לדאוג לו.... בלי שום קשר אין ילדים נקודה.
מה יהיה רק אלוהים יודע! תשובות לא סופקו גם לא הסברים.
לכו תבינו ותתמודדו לבד.וכמובן שהמידע הרלוונטי מגיע מכתבות בתקשורת הרוסית ואחכ מאומתות כאן.

כיף כיף כיף..... הכל לטובת הילדים נכון מר פוטין היקר!

אז אני אגיד את מה שאני תמיד אומרת

הבנה מסויימת לקשיים המעורמים יכולה לקרות אם נדמיין כאילו "הפוך".
הפוך פירושו- ישראל מוכנה שילדיה יהיו מועמדים לאימוץ בין לאומי.
הרי מהומת אלוהים תקום.
לאף מדינה שילדיה נשלחים החוצה [גם אם בסמכות ברשות ועם תגמול כספי מלא על ההליך] זה לא קל. זו כאילו הודאה בכשל.
ולכן המכשולים.
ברור שלעיתים קרובות זה על חשבון הילדים.
בכל אופן למדתי שהרבה חודשים מחודשי ההמתנה שלי בשעתו ,פרטי הבן שלי פורסמו בתוך עיתון פנימי מיוחד ,שמא יימצא דורש מקומי.
אימוץ בין לאומי ,עבור ארצות היעד שמהם באים הילדים ,הוא ברירת מחדל. כל הגזירות והקשיים שיים נובעים מכאן.

למעלה