מחשבות

מחשבות

מניסיון קודם, אז נא לא לפרסם בראשי

לפעמים אני חושבת שאולי לא נועדתי להיות בזוגיות ושמישהו יאהב אותי. אני רואה בנות שהן לא נחמדות, או לא חמימות, או
סתם בלי איזה מאפיין ברור לעין אבל יש להן מישהו שאוהב אותן. אני באמת משתדלת להיות אופטימית, ולהיות שמחה ולהקרין
את זה החוצה, אבל לפעמים, כמו עכשיו כשזה לא מצליח אחרי דייט ראשון/שני אז אני טיפה נהיית עצובה.

וזהו. תודה שאפשרתם לי לחלוק את זה

שלום

כי למצוא חברים, צריך להשתתף במסגרות שמעניינות אותך כמו חוגים מועדונים חברתיים ואוניברסיטה. ככל שתהיי טובה ונחמדה לאנשים שאתך, יותר יאהבו אותך. לאט תמצאי את המתאים לך.

FineSilverMan

New member
את כמו פרח לפני שנפתח

סבלנות, וכאשר הזמן יתאים, את תכירי את הבחור שיעשה אותך מאושרת כפי שאת תעשי אותו.

את עצמך

את אוהבת?
את משתדלת להיות שמחה ואופטימית אבל את בעצם ממש לא?

הייתי מתחילה משם.
אנשים קולטים את המסכות שלנו גם אם אנחנו נורא מתאמצים להיות משהו אחר. כשבאמת תהיי שמחה עם עצמך- זה יקרה.

סורי אבל כבר מההודעה הזו את זועקת

חוסר בטחון עצמי משווע
וזה המקום הראשון לעבוד עליו
בלי ביטחון עצמי ואהבה עצמית זה לא יעבוד.
הייתי במקום הזה, ומה שקורה זה שעצם המחשבה הזו שאת לא ראויה (אולי) לזוגיות את יוצרת לעצמך מצב שאת לא מקבלת זוגיות בגלל מחשבה כזו. ועל זה נאמר: נבואה שמגשימה את עצמה.
את חייבת לעבוד על עצמך ולהיפתח, ואז זה יבוא לבד מבלי שתשתדלי. בכלל באהבה, כמה שפחות רודפים אחרי זה ומחפשים את זה, זה מוצא אותך בלי שתכננת.

ReaL Fun

New member
תודה שחלקת עימנו

אני לא בטוח שאת מחפשת עצה. אילו חיפשת היית חושפת את עצמך יותר.
ומוסיפה מידע אישי ככה שניתן היה לכוון הודעות במדוייק.
אם כן, אהי רק אחזק את ידייך. לדעתי יש צורך בחוזק מסוים בלכתוב זאת ברשת, צריך חוזק בלראות ובשביל לחשוב על הבעייה. וצריך חוזק בשביל להמשיך ולנסות (מההודעה שלך עולה שאת ממשיכה לצאת לדייטים).
זה ישמע בנאלי אבל אני מאמין שאת אישה חזקה, תתרכזי בכוחך.

Survivor Man

New member
אין דבר כזה "לא נועדתי" - הכל בראש שלך.

חוץ מחום ונחמדות, אנשים מחפשים ביטחון עצמי, בגרות ואישיות מעניינת.

להקרין שאת שמחה ולבבית זה לא חזות הכל בדייט. משיכה, דינמיקת שיחה מעניינת, ביטחון עצמי וכימיה משחקים פה תפקיד לא קטן.

חשוב שתביני שיהיו כאלה שתחווי איתה את הדברים האלה ויהיו כאלה שלא, כמו הדייט האחרון.

תמשיכי לנסות ולהישאר אופטימית, בסוף זה ישתלם לך

אני חושבת שהבעיה אצלך מתחילה מתפיסה,

לא דווקא את האחרים אלא את עצמך,
את קובעת אם מישהי בעינייך היא נחמדה או לא חמימה, אבל את שוכחת שבחיים הזוגיים אנשים הם לא מה שאת חושבת.
ואולי אחת שאת תופסת ממנה X היא בעצם Y בזוגיות שלה? כי ככה זה רוב הסיכויים.
מה גם, שאם הן לא נחמדות, אולי זה מה שבן הזוג שלהן אוהב בן? את לא יכולה לדעת.
מה שאת צריכה להתמקד בו הוא דבר אחר- מה מכשיל אותך מלהיות בזוגיות נכונה.
האם הבחירות שלך בבחורים היא לא נכונה?
האם את בוחרת/זורמת עם בחורים שאין סיכוי לקשר ארוך איתם?
האם את בוחרת אותם לפי רשימת מכולת?
האם את זורמת בקשרים שאין בהם באמת אהבה?
האם בדייט את מתמקדת במה שאין מאשר במה שיש?

יש לך הרבה עבודה עצמית לעשות, ואני מציעה לך לצאת מהמעגל השלילי שבנית לעצמך,
לא להתמקד באחרות אלא בעצמך בלבד.

תודה לכל המגיבים

כתבתכם כמה דברים שאני צריכה לחשוב עליהם, ותודה על ההערות/הארות הבונות

מה שקורה בדלתיים סגורות זה מה שתופס

אנשים יכולים לא להיות נחמדים כלפי חוץ בחברה, אבל בתוך מערכת יחסים הם משהו אחר לגמרי.
גם השוואות זה דבר רע ולא בריא. במקום להסתכל מה קורה בחוץ, תסתכלי מה קורה מבפנים ותנסי לחשוב למה הדייט לא מצליח. אולי משהו בהתנהגות שלך לא עובד, אולי בכלל את לא מעוניינת בצד השני. לא כל אחד שיוצאים איתו גם רוצים לקיים איתו מערכת יחסים.

DANA123411

New member
הביקוש לאהבה לא מסתיים אף פעם....

הייי...
אני חושבת שהמחשבה של "לא נועדתי לזוגיות" היא מחשבה שיש בה הרבה תוכן מהעבר בלבד (כישלונות וכאבי לב בדרך) אך אין בה כלום ושום דבר מהעתיד. אלא אם כן, תאמצי אותה אלייך ואז באמת היא תהפוך למשהו מאוד קיים. בכל אחד טמון דבר אחר ולכן לא תוכלי להשליך דברים שחווית עם גברים בעבר על גברים שתכירי בעתיד.

AlabamaW0rley

New member
אל תנסי לענות על רשימת ציפיות

את משתדלת להתאים לתדמית של בחורה אופטימית ושמחה כי בחורה כזו לדעתך ראויה לאהבה? את משוכנעת שאת האמיתית לא ראויה לאהבה? זה מצב מאוד כואב.

תיפתחי. תבואי לדייט כמו שאת, עם הכאב והשמחה האותנטיים שלך, כי מנסיון - אנשים אוהבים את מה שאותנטי.

אני לא משתדלת להתאים למשהו מסוים

אני מי שאני, אני פשוט התכוונתי שלפעמים זה מעציב אותי שאני לא מוצאת אז אני חושבת על זה ונהיית עצובה. כשאין לי את המחשבות האלו שמשתלטות עלי אז אני בחורה אופטימית ןשמחה. מטבעי. לזה התכוונתי. הת הכו

למעלה