מחשבות

Raindrop23

New member
מחשבות

מחשבות מהירות, באות בצרורות, משנות מצב רוח בשניות. קודם היה לי מצב רוח טוב יותר וכרגיל איזה מחשבה הרסה אותו.
אתמול נפגשתי עם חברה יקרה מהפורום והיה כיף. והכרתי עוד אנשים מקסימים גם בפורום וגם בפייסבוק.
ואנשים אשכרה רוצים בחברתי. מזמן לא היו לי חיי חברה פעילים כאלה, עכשיו אני לא צריכה להיות תלויה רק בחברת הילדות ההיא.
וסוף סוף יש לי פסיכולוגית טובה שמתאימה לי, גם מקצועית וגם בן אדם.
אמא שלי אמרה שאף פעם לפני זה לא חזרתי מפגישה עם המטפלות הקודמות ואמרתי לה שהייתה לי פגישה טובה, כמו שהיה בשתי הפגישות האחרונות.
אני חושבת על היום שאתעורר ואשים לב שרזיתי ושאני כבר רזה וכל מה שקורה היום והמראה הנוכחי שלי יישאר רק זיכרון רחוק.
הלוואי

Raindrop23

New member
רע לי

פשוט רע לי. אני בוכה עכשיו ובא לי למות (בבקשה לא לשלוח אף אחד, אני לא אובדנית).
מרגישה חרא. מרגישה כמו אפס מאופס. לא טובה מספיק בכלום, לא טובה מספיק לאף אחד.
בקיצור פשוט רע.

לי בא

New member
איך זה יכול להיות

לפני דקה היית בהיי מטורף,
ועכשיו בלואו כל כך נמוך.
מאמי תתעוררי, יש לך כל כך הרבה מה להציע, קודם כל לעצמך, הצילום, הרגישות, אמא מדהימה, אפילו חברות חדשות.
אז תנסי להסתכל על זה ולא על הרע.
לכולנו יש רגעים קשים, תזכרי את זה,אבל תזכרי גם את הטוב.

Raindrop23

New member
זה יכול להיות

הכל בגלים ותנודות. כל דבר קטן הורס את המצב רוח. המצב רוח משתנה תוך שניות.
Welcome to my sucky life.

לי בא

New member
לא כיף ככה

אבל את בטיפול ואני מקווה שעם הזמן זה ישתנה.
תחילתה של ההחלמה היא בהכרת הבעיה,
ואת כבר מודעת לתנודות במצב הרוח,
אולי בהמשך תדעי לעצור את הבאסה לפני שהיא קורית.

Raindrop23

New member
ממש לא כיף

ועדיין רע. אני לא שולטת בזה. לא יודעת אם אצליח אי פעם לשלוט בזה. אני הולכת לטיפול אבל הדברים האלה לוקחים זמן. והכל קשה, כל כך קשה.
תודה על העידוד, יקרה.

Raindrop23

New member
אני עדיין פה

ואני לא מתכננת לעשות שום דבר טפשי, בחיים לא עשיתי וגם לא מתכוונת לעשות.
כתבתי קצת בוורד ב"ז'ורנל" החדש שלי וזה הקל עלי קצת. תודה על הדאגה, יקרה. יש רגעים קשים. מקווה שלא יהיו הרבה כאלה.

זה בהחלט יכול להיות. המון מחשבות...

ורגשות שמתחלפים. מצב רוח נהרס בשניות לפעמים.
כל מיני חומרים במוח אחראים על יציבות של מצב רוח.
מסווובבבךךךך.

Raindrop23

New member
תודה יקרה

מקווה שיהיה טוב יותר. כרגע לא משהו. מקווה שישתפר.

Raindrop23

New member
קשה לי

קשה לי. המועקה לא עוברת. נמאס לי כבר להרגיש רע ונמאס לי להיות שמנה ולשנוא את עצמי.
אין לי סבלנות לחכות. אני רוצה שהכל ישתנה עכשיו. מספיק סבלתי ואני רוצה פיצוי על הכל.
נמאס לי מהכל. נמאס לי מהמחשבות, מההשוואות, מהתחושה שכל דבר בא על חשבוני, מהקנאה.
כל יום זו מלחמת הישרדות, מלחמה בלתי פוסקת בעצמי ונמאס לי. די, כמה אפשר להרגיש רע.
כמה אפשר להילחם. שיהיה טוב כבר לעזאזל.

Raindrop23

New member
עדכון

יש לי משקל בבית שקיבלתי עם ההליכון והוא לא ממש אמין, הוא תמיד מראה 2+ קילו יותר מהמשקל האמיתי.
בקיצור, הייתי במצב רוח רע אז חשבתי להישקל לפני הדיאטנית לראות אם ירדתי שאולי זה יעודד אותי.
אז זה הראה לי כאילו ירדתי 4 קילו לפחות אם לא יותר במשהו כמו חודש. זאת אומרת שירדתי משהו כמו 8-10 קילו בחודשיים.
אמא שלי עלתה על המשקל כדי לוודא שהמשקל שהוא הראה לי זה אמין והמשקל הראה את המשקל שלה ועוד 2+ קילו אז היא אומרת שזה אמין.
בכל מקרה אני רוצה לחכות לדיאטנית כדי לדעת בוודאות מוחלטת. יש לי תור לדיאטנית ביום שלישי הקרוב, תחזיקו לי אצבעות.

למעלה