מחשבות

roro41

New member
מחשבות

אתמול הלכתי שוב לגן של הקטנה ושל הגדולה שהוא טרום טרום חובה
השנייה בת 5 חודשים והבכורה בת שנתיים ו 8 חודשים
וסוף סוף אני משוכנעת לגמרי בבחירה שלי מאוד מרוצה מהצוות מהיחס המקום שמשדר חום
ואחרי התלבטויות רבות שנמשכו חודשים אני יכולה להגיד שאני משוכנעת בבחירה שלי.

רק נשאר עניין הפרידה עצמו מהגן .. שאני כמובן צריכה לעבוד על עצמי בנקודה זו .. קשה לי להיפרד מהבכורה .. נפרדתי ממנה פעם ראשונה מסיבות קשות עברתי ניתוח ונשארתי בבית חולים למשך 5 חודשים היא הייתה בת חודשיים וחצי .. רגלי נשברה וכשחזרתי לא יכולתי להסתדר איתה לבד.. וזה לקח עוד 3 חודשים עד שהלכתי בלי הליכון כמובן שלקח שמה עד שחזרתי לגמרי לעצמי.. הילדה מקסימה גם היא כנראה התגברה על "העבר" שלנן.. ותןדה לאל שזה מאחוריי .אני מעלה את הנודה הזו כי אני חןשבת שזו הסיבה מאוד לי קשה להפרד ממנה..
יכול להיות כשאני אראה שהיא מרוה בבגן זה יהיה יותר קל אך בכל בבקרים לא נהיה ביחד וכשאשאיר אותה ואצטרך ללכת לעבודה אני ארגיש את הפרידה..

בכל זאת אני זו שצריכה לעבוד על עצמי לא רוצה שהיא תרגיש את חוסר בבטחון הזה שלוקה בי לפעמים ואני צריגה להיות חזקה כדי שגם היא תהיה כמוני חזקה.. לי אין בעיה להשאיר את הקטנה כי הכל זרם באופן טבעי ברוך השם הבעיה עם הבכורה..
אנו מאז חודש4 בבית ביחד וספטמבר מתקרב... כי ילדתי ןהשארתי את הבכורה בבית ביחד איתנו כי רבתי עם הגננות של השנה שעברה והיו המון דברים שפשוט לא רציתי שהיא תשאר שם..
אני מעלה את המחשבות שלי זה עוזר לראות אותן כתובות .. ופשוט היא צריכה מסגרת .. ילדים צשחקים לצאת מהבית ומהשגרה ..
יום טוב ובהצלחה לכולם..

איזה מקסימה את!

זה באמת כואב רגשית להיפרד מהילדה, גם אם זה לכמה שעות
ואני לא חושבת שאת צריכה להעסיק עצמך ב-למה זה קשה לי? או - 'מה הסיבה?'. ככה זה וזאת מי שאת וזה לא אומר שאת לא בסדר או שאת לא משחררת כמו שאולי תשמעי שאומרים. את נפלאה בדיוק איך שאת ועם הקושי שלך ועם הרגישות שלך !

ה"עבודה" על עצמך תעשה באופן טבעי עם הזמן , היא הרי תלך לגן באופן יומיומי, ובכל פעם את אולי תבכי קצת עם עצמך אחרי או לפני והימים יביאו איתם את ההסתגלות של שתיכן.
מתוך הקושי יצמחו החוזקה והבטחון.
מחזיקה לכן אצבעות להסתגלות מיטיבה ומצמיחה!

תחזרי לעדכן !
&nbsp
&nbsp

רi תם

New member
ממש אבל ממש!

מקסימה וכל כך אותנטית.
שיהיה לכן קל.
יותר ממבינה על מה את כותבת.
מבקשת לחזק כל מילה שאורים כהורים כתבה.בדיוק כך גם אני חושבת ומאחלת.
שולחת חיזוקים וחיבוק מרחוק,של הבנה ואמפטיה.
שבת נהדרת

למעלה