מחשבות

יעל@

New member
מחשבות

אני חושבת שאני מתחילה להיות קצת גיבורה, חברה טובה סיפרה לי שהיא בהריון בחודש שני. למרות שהרגשתי צביטה בלב אמרתי לה שאני ממש שמחה בשבילה ואני באמת שמחה. אחר כך ירדו לי הדמעות. את האמת שהרגשתי שהיא בהריון עוד לפני שהיא בעצמה ידעה אבל לא אמרתי כלום, אולי הטיפולים עושים אותנו חדות עין. אני חושבת שתינוק ישלים באמת את התמונה היפה בחיים שלי. אני צריכה כבר להיות אמא. אני מנסה לחשוב כל הזמן אם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות, אבל זה כנראה לא תלוי רק בי, בבעלי או ברופא. אני כל כך רוצה שיהיה סוף טוב. סליחה שבלבלתי עם כל המחשבות, יעל

אולה *

New member
את תראי happy end, אני מבטיחה ../images/Emo77.gif

את רוצה להיות אמא, את מרגישה מוכנה. כל מה שאת עושה מקרב אותך למטרה. אין לי כל ספק, שתינוק יתפוס את החלל הריק בחייך. אז מה לעשות? להמשיך!
לסמוך על הרופאים. לעזור להם, להעזר בהם. ואז כולנו (גם החברה שלך) בנוא לברית.
אולה.

יעל@

New member
אולה

תודה, עצוב לי, אני מנסה להיות גיבורה וחזקה, לא תמיד הולך לי. אני עוד מעט אמורה להתקשר לרופא כדי לקבוע פגישה להמשך טיפול. אני מיואשת מעצמי מקווה שזה יעבור לי מהר. יעל

אולה *

New member
כולנו גיבורות ../images/Emo4.gif

זה לא קל - להפגין "קוליות". לפעמים נשבר לי להיות חזקה בשביל ההורים, החברים... אבל "להיות חזקה" - זה חלק מהעסקה. כי הטיפולים מצריכים המון, המון כוחות נפשים (ופיזיים, כמובן). אז - פעם אחרונה - תהיהי גיבורה, תתקשרי לרופא, ותצליחי!!! אולה.

שחר חדש

New member
יעלי

התחושות שלך מוכרות. מדי פעם צריך להעצר - לבכות קצת, להצטער, להתייאש. כדי שיהיה אפשר להמשיך הלאה. צריך הרבה כח כדי להמשיך הלאה. אין לי ספק שאפשר לשמוח ולהצטער בעת ובעונה אחת - את שמחה בשבילה ועצובה בשבילך - זה טבעי. ההריון השני של החברות מזכיר לנו יותר מכל איפוא אנחנו נמצאות...מאוד מאוד מאחור. אז תבכי קצת, ותתחזקי קצת. בסוף תהיי אמא, אני בטוחה. תנסי להתמקד בדברים החיוביים והיפים שבחיים שלך - גם הם אינם מובנים מאליהם, ויש אנשים רבים החסרים אותם. תשאבי מהם כוח. מקווה שלא תצטרכי להצטער עוד הרבה זמן.

אני מבינה אותך. ../images/Emo24.gif

אני יודעת מה הרגשת, וזה צובט חזק בלב. בייחוד כשכל כך הרגשת, והיא אישרה. ואת קיוית שאולי לא... ואולי תהיו ביחד בהריון... אבל הדברים לא מתגלגלים כפי שרוצים. יש הרבה "תקלות" בחיים. נקווה שתצטרפי אליה במהרה ותלדו אחת אחרי השניה. אמן. סאני.

יפעתי&

New member
יעלי מתוקה - זה יבוא ומהר ממה שאת

חושבת, מאחלת לך שנה פוריה להפליא

יעל@

New member
לכולכן

המון המון תודה. אני שמחה שיש לי את המקום הזה בו אני יכולה לכתוב את הדברים הקשים האלו שאני מרגישה. לא קל להיות חזקה הרבה זמן, והיום נשברתי. תודה על הכוח שאתן נותנות לי, ועל המלים החמות, יעל

יעלי את הגיבורה ש-ל-נ-ו ... ../images/Emo23.gif

כולנו בפורום דיי גיבורות עם כל הזריקות המיכשולים והכוחות הרבים שאנו צריכות בשביל לעמוד בזה ... מאחלת לך יעלי סוף טוב ומתוק עם חיוך של תינוק !!ושנה מתוקה מדבש !! אוהבת יונית החיננית @

את לא קצת גיבורה, את הרבה גיבורה

(שוב חסר לי אייקון של פופאי...
) בטח שידעת לפניה שהיא בהריון, הרי אנחנו כ"כ שמות לב לכל סימפטום קטן אצלנו, אז כשזה צועק לשמיים אצל מישהי אחרת, איך לא נרגיש? אני מצטערת שקשה ועצוב לך עכשיו, אבל מקווה שמהר מאוד העצב הזה יתחלף בשמחה גדולה על הבטא החיובית שלך...

יעל - אני מאמינה שכולנו נהיה אמהות.

כרגע אני בהריון מ-IVF, אבל בכל רגע מרגעי הטיפולים, בכל הנפילות הקשות, לא חשבתי שלא אהיה אמא. בכל דרך אני אהיה אמא. זו המחשבה שאת צריכה לחשוב. כל הזמן. בהצלחה, סיגל

TWEETY =^.^=

New member
גם תולי רוצה מקום של כבוד באלבום

סליחה שפלשתי,,,,,לא רציתי לפתוח הודעה חדשה. אז נועם´לה הנה תולי חתולי פינוקי אידיוטי

יעלי, ההרגשה מוכרת...

עד שאני נכנסתי להריון לאחר שנתיים וחצי שכללו הזרעות ו2 הפריות, כל החברות שלי נכנסו להריון ורובן בקלי קלות. היו כאלה שנלחצו כי לקח להם כמה חודשים (4, 6), והן הרו, וילדו, ואני מחכה לטיפול הבא. וכשזה קרה, לא האמנתי, כי הייתי תקועה במחשבה הזאת שכולן נכנסות להריון חוץ ממני. אבל זה אפשרי, זה קורה, וזה אמיתי. אבל אסור לנו לשכוח, שמה שלא הורג אותנו מחשל אותנו. ואנחנו מעריכות הרבה יותר את מה שאנחנו מצליחות להשיג (כי את תצליחי, תאמיני בכך!) וכשנחזיק את העוללים בידיים ונסתכל עליהם, נראה את כל המאמצים שהשקענו כדי להביאם לעולם, ונאהב אותם עוד יותר. אז בינתיים קבלי }{ עידוד רחל

טלי2

New member
יעל ../images/Emo20.gif

את גם גיבורה וגם רגישה את מסוגלת לשמוח עם החברה וגם לבכות להרגיש צביטה בלב וגם אהבה לקוות לטוב וגם לתהות מה עוד ניתן לעשות.... מקווה בשבילך שהחיים יזמנו לך במהרה את מה שאת כל כך רוצה.

יעל@

New member
קודם תודה וגם שאלה על גונל F

דבר ראשון באמת תודה אני התאוששתי מאתמול, הרבה בכי בהפסקות שונות במהלך היום, אבל אני חושבת שכל מה שהחזקתי במשך חודשיים שם בפנים יצא. גם דאגתי להתקשר לחברה שלי ולגיד לה שאני אוהבת אותה בכל ליבי, ומאוד שמחה בשבילה, ואם נראתי עצובה אז העצב הזה הוא ממקום אחר שהוא שלי. והיום בבוקר הינו אצל הרופא, הוא שינה את הפרוטקול, וגם ישתמשו באיקסי. ולמזריקות האם השימוש בגונל הוא כמו בפרגונל, האם זה תת עורי גם כן... האם יש יותר תופעוץ לוואי? המון תודה לכלכן, ושנה טובה עם שני פסים, אוהבת יעל

גונלF אצלי הוכתר ../images/Emo47.gif כחומר

הכי ידידותי לגוף (שלי) והזרקתי לשריר בישבן, ללא תופעות לוואי וללא כאבים. שיהיה המון

יעל@

New member
נילה 2 שאלות אם אפשר ../images/Emo42.gif

האם את זוכרת כמה הוא עולה, והשאלה השניה האם ניתן להזריק אותו כתת עורי? תודה

תשובות ../images/Emo42.gif

במכבי - גונלf עולה 26.52 (עכשיו שמתי לב שזו בטח התרופה היקרה ביותר) בפורום כתבו שאפשר תת-עורי אבל אני הזרקתי לפי הוראת האחיות תוך-שרירי. אני ממליצה לשאול את הרופא שלך לגבי מה הכי טוב לך. שוב
נילה

אולה *

New member
יעל - לגבי הגונל

גם אני מתחילה איתו. אני במאוחדת - וכל אמפולה עולה 100 ש"ח לפני ההנחה. אחרי ההנחה - 15 ש"ח. בהצלחה לשתינו.

למעלה