מחשבים*בעיה

נימסי

New member
מחשבים*בעיה

שלום יש לי מספר שאלות: 1. כשאני מפעילה את המחשב נפתח חלון של ICQ המחייב אותי לסגור אותו כמו כן נתפח חלון של עוד תוכנה אשר אני לא רוצה בכלל שיופיעו לי בעת הדלקת המחשב כיצד אני מבטלת פתיחת תוכניות אלו? 2. סרגל המשימות שלי מכיל מצד ימין תוכניות בהפעלה קצרה ובצד שמאל עוד 3 תוכניות כיצד אני יכולה לבטל הימצאותן של תוכניות מצד שמאל של סרגל המשימות להסיר/לבטל חוץ מאשר שימוש של הלחצן בצד ימין בעכבר פשוט הסרתן משורת המשימות? 3. האם יש אפשרות להיעזר באופן עקבי באתר זה ללא חשש של פריצה למחשב? 4. כיצד אפשר לבטל אפשרות של פריצה למחשב? 5. לעיתים מופיעה לי הודעה בהפעלת קובץ מסויים משהו כמו DLL.32 ועוד משהו מה עלי לעשות לתקן זאת? תודה מראש אחת שמנסה קצת להבין .....

eYaL

New member
תגובה(ות)

1- אם זה מה שאני חושב שזה..זה חלון בצורת ריבוע,שיושב למטה ופשוט מפעיל את האייסקיו אוטומטית כשאת מתחברת לאינטרנט ניתן לבטל אותו על ידי לחיצה ימנית עליו,ואז DISABLE 2 מקש ימני על סרגל הכלים.....ואז יפתח חלון . שם תראי TOOLBARS,ומשם תוכלי לבטל את סרגלי המשימות הלא נחוצים 3 כן 4 אי אפשר לבטל,אפשר להתגונן,יש כלים כמו פאיירוואל,ואנטיוירוסים שעושים את המחשב לסביבה בטוחה יותר 5 בעקרון כניראה וחסר לך קובץ מסויים על מנת להפעיל תוכנה\משחק. נסי להתקין אותו שוב eYaL

נימסי

New member
מחשבים בעיה 2

שלום 1. ראשית תודה רבה מאוד. 2. הקובץ שהמחשב מודיע לי שיש איתו בעיה ושמפריע לי כל פעם אם במשחקים ואם בתוכנות במחשב הינו VB40032DLL מה עלי לעשות על מנת להתקין אותו מחדש . אודה להסבר מפורט תודה רבה.

למעלה