מחשבים בצבא.. אני נואש!

antishok

New member
מחשבים בצבא.. אני נואש!

שלום, הייתי מועמד במשך כמעט שנה ליחידת מחשבים במודיעין והייתי בין המועמדים הסופייים ואז פתאום החליטו להעיף אותי ואגב אני בטוח שזה לא בגלל התחקיר הבטחוני. אז שינו לי את הגיוס לאוקטובר ועכשיו נשארתי בלי שיבוץ לשום יחידה יש לי ידע רב במחשבים ובתכנות ושלחתי פקסים מכתבים ומה לא ניסיתי ללשכת גיוס והם עונים לי שלתקופה זו נגמרו המיונים ואין באפשרותם לזמן אותי בבקשה אם מישהו יודע על אפשרויות שעומדות בפניי כדי להיות במחשבים בצבא תגידו לי כי ממש לא בא לי להיות איזה פקיד ואגב הפרופיל שלי הוא 64 והקבא שלי לפחות 55 תודה רבה אורי

סיינט

New member
משתתף בצערך... ../images/Emo7.gif

יכול להיות שלחמ"ן היו יותר מדי מועמדים סופיים למסלול שאליו היית מיועד והם עשו ניפוי... מה עם ממר"מ? עם הנתונים שלך היית אמור לקבל זימון למבחנים שלהם... בכל אופן, אני לא חושב שתצליח להגיע לחמ"ן עכשיו, כפי שהם אמרו לך, עונת האיתורים שלהם השנה הסתיימה. אבל אל תוותר ותמשיך לנדנד ללשכת הגיוס, שלח פקסים לאיתור בהצלחה!

balcony

New member
לדעתי

שווה לך לדחות את הגיוס כך שתוכל לגשת למבחנים של חמ"ן או ממר"ם או בסמ"ח..

antishok

New member
כתבתי להם את זה

בפקסים ששלחתי ללשכת הגיוס כתבתי שאם יש צורך בשביל המיונים אז שיידחו לי את הגיוס אבל הם לא אמרו על זה כלום ומה זה בסמ"ח?

סיינט

New member
בסמ"ח

בסמ"ח = בית ספר למחשבים, במקום זה נערכים מגוון קורסים הקשורים למחשבים, אם אינני טועה, גם הקורס של ממר"מ שם.

antishok

New member
לא בטוח שכדאי \ מותר להגיד

אבל זה היה תכנות ... וזה ב 8200

Scooter3000

New member
באסה...

תגיד לי.. יש לך מושג לאיזה תחום במחשבים היית מיועד??? ומתי הודיעו לך שעפת??

Scooter3000

New member
../images/Emo18.gif לסיינט... ../images/Emo18.gif

אין לי מושג לאיזה מסלול, הם לא מוכנים להגיד לי.. הם אומרים שרק אחרי הטירונות אני יידע... לך יש מושג למה אתה הולך?? מה תאריך הגיוס שלך?

סיינט

New member
../images/Emo18.gif ../images/Emo18.gif לסקוטר ../images/Emo18.gif ../images/Emo18.gif

אני מתגייס ביום שני הקרוב (ב 13.8). אני יודע בדיוק לאן אני הולך, אבל מעדיף שלא לכתוב על זה כאן. יש לך אי סי? המספר שלי הוא 62777762

Scooter3000

New member
../images/Emo18.gif אח שלי יש לך טעות... ../images/Emo18.gif

זה לא מספר ה-ICQ שלך! בכל מקרה שלי 126950380

מיכלד

New member
מסלול מחשבים במודיעין

מסלול מחשבים במודיעין שהתמיינת אליו היה דייך למודיעין אלקטרוני?

למעלה