מחשבים מתחת לקו העוני

el presidente

New member
מחשבים מתחת לקו העוני ../images/Emo124.gif

אם גם אתם חיים מתחת לקו העוני... אם גם אתם גרים בקופסת קרטון באיזה כיכר מרכזית... אם הרכב המישפחתי שלכם היא עגלה של סופר... ובכל זאת...אתם עדיין רוצים להיות מחוברים לעולם המחשבים אך ידכם אינה משגת את התקציב לזה..... הנה מספר עצות ל "ליגלוש מתחת לקו העוני": 1. רכוש מחברת "דפרון" פשוטה..היא תשמש לך בתור ה WEB. על המחברת יש לירשום "אינטרנט". 2. רכוש חוצצים בצבעים שונים בכדי ליצור הפרדה בין האתרים השונים חשוב ליזכור ולירשום על כל חוצץ עם טוש זוהר את שם האתר. 3. עם כל רמת התיחכום..עדיין יש לחבר כבל טלפון למחברת עם סיילוטיפ כי אם לא.....איך האינטרנט יעבוד? 4. למי שיש לו ילדים ניתן להדביק כמה קלפים של פוקר ולשחק סוליטר. 5. בכדי לעבוד עם WORD יש לירכוש מחברת נוספת ולירשום עליה"WORD". מי שרוצה לשנות גודל של פונטים...פשוט לירשום בכתב יותר גדול למיתקדמים ניתן לירכוש כמה גירי פנדה בכדי לשנות את צבע הפונט. 6. בסוף מחברת ה"אינטרנט" ניתן להדביק כמה מעטפות מבויילות שרשומות עליהן הכתובות [email protected] וכו' ופשוט לישלוח בדואר ישראל. 7. על השולחן במטבח יש להדביק פתק שעליו רשום "שולחן העבודה שלי". 8. לשים סל פלסטיק או דלי מתחת לשולחן ולירשום עליו "סל מיחזור". במידה והמחברת היא ניידת..אז יש לידאוג שהדלי יהיה נוח לסחיבה. 9. יש לפחלץ עכבר (ניתן לימצוא ליד פחי הזבל של השכונה" ולחבר אותו עם חוט למחברת. 10. כל חובבי המוזיקה..יכולים לירכוש טרנזיסטור זול שישמש בתור WINAMP. בשביל לחפש שירים "באינטרנט" ניתן לסובב את הכפתור של חיפוש התחנות. 11. פעולת ה"חיפוש" במחברת היא מאוד פשוטה...פשוט לדפדף. 12. ניתן לשים על השולחן ספר של דפי זהב בתור האתר שלהם. 13. מי שאוהב ליגלוש ב YNET ..ניתן לירכוש עיתון "ידיעות אחרונות". 14. כרגע לא ניתן ליגלוש ב"פול גז-אופנועים" עד שלא תיצא גירסה מודפסת. 15. מי שרוצה "קאזה" שיגזור תמונה של יהורם גאון מקאזבלן וידביק על המחברת. 16. יש לכם דפים מועדפים? ...בכדי להכניס אותם ל"מועדפים" יש לקפל את הפינה התחתונה של הדף מה שיקל על השליפה המהירה שלהם. 17. בעיות ברשת? ...יש ליקנות ארגז כלים קטן של ילדים שישמש בתור TOOLS. 18. בשביל תפריט עריכה יש לירכוש מראש שדכן,מחורר, מיספריים ,דבק פלסטי ונייר קופי. 19. אוהבים אתרי פורנו? ...יש לירכוש כמה חוברות פלייבוי. 20. רוצים מסנג'ר ?...יש לירכוש כמה גביעים של אשל..לחבר חוטים... ולהדביק מדבקות עם שמות החברים. במידה ולא עונים כניראה שלא מחוברים יש להיזהר שלא ליהסתבר עם החוטים בזמן הליכה. 21. לשימוש באיקונים יש לירכוש סט מדבקות של "סמיילים" . בהצלחה.

אנבלrh

New member
אז ככה....בדקתי עלויות ו...

1. מחברת דפרון חומה 1.20 ש"ח אני מעדיפה מסך צבעוני אז רכשתי מחברת צבעונית של בריטני ספירס ב-2.20 ש"ח. מרקר 3 ש"ח. 2. 6 חוצצים עולים כ-8-9 ש"ח אני צריכה לחות 12 חוצצים כי אני גולשת כבדה אז אלו עולים כ-15 ש"ח וזה גם יותר משתלם! 3. חוט מסולסל 6 מ' 11.79 ש"ח. 4. ילדים אין...אם היו אזי חפסת קלפים הזולה ביותר היתה עולה 4.99 ש"ח. 5. מחברת נוספת ל-WORD תעלה 2.20 ש"ח גירי פנדה 10.99 ש"ח. 6. מעטפות מבויילות נמכרות בחבילות של 10 ולפיכך חבילה כזו תעלה לי בין 20-30 ש"ח. 7. שולחן יד שניה - כי לאחרונה כבר לא זורקים עולה כ- 50 ש"ח במקרה הטוב וזה לא כולל הכסאות! פתק...נו טוב, לא נחשבן על פתק. 8. סל פלסטיק 19.99 ש"ח דלי פלסטיק 10.99 ש"ח - לקחתי דלי! טוש ארטליין כדי לכתוב על הדלי 5.99 ש"ח. 9. פיחלוץ עולה כסף ובסיכון באישפוז פסיכאטרי, לפיכך בעלת תושיה שכמותי אני כבר אשים עכבר לשבועיים בספר טלפונים. אז אין עלות. 10. טרנזיסטור זול במיוחד 20-30 ש"ח. 11. הספר של דפי זהב מסריח כעת בגלל העכבר, אפשר לחכות עם זה, אין עלות. 12. פעולת חיפש - איו עלות. 13. ידיעות אחרונות 4.60 ש"ח כל יום - אבל...ממילא אני החדשות ככה שאפשר להסתפק בעיתון אחת לשבוע. 14. פולגז...הממ...אין עלות. 15. קאזה...יורם גאון...מוותרת! 16. מועדפים..אין עלות, אם כי הייתי מעדיפה סימניות, סימניות עולות כ-2 ש"ח ליחידה - אני אסתפק ב-5 מועדפים...10 ש"ח. 17. ארגז כלים...זו כבר הוצאה כבדה לחלוטין, אני אגש פשוט לחנות של "הכל ב-2 ש"ח" אקנה איזה 5 כלים של הילדים וקופסה מקרטון - 12 ש"ח. 18. תפריט עריכה...שדכן 4.99 ש"ח סיכות - 1.50 ש"ח. מחורר 9.99 ש"ח. מספריים 4.99 ש"ח. דבק פלסטי 4.99 ש"ח. נייר קופי חבילה 6.99 ש"ח. 19. חוברת פלייבוי כ- 40-50 שקלים 3 כאלו 135 ש"ח. 20. אשל 1.94 ש"ח יש לי רשימה ארוכה במסנג'ר, אחרי סינון...23.28 ש"ח ל-12 גביעים, 2 גביעים לכל חבר. 21. אייקונים - מדבקות של סמיילים 2.99 ש"ח. סה"כ יוצא... 395.77 שקלים חדשים!!! זה אינטרנט מתחת לקו העוני זה? זה אינטרנט משכנתא!!! במקום זה... בתור מסכן מתחת לקו העוני הוא יכול לבקש תרומה (במיוחד אם יש ילדים) מחשב משנת תרפפ"ו ומשלם 39 ש"ח בחודש לאינטרנט בחצי השנה הראשונה וזה מספיק כי גם ככה לא בטוח שהוא ישרוד את החורף.

Blue Koko

New member
godammit

אני לא זוכר אפילו כמה עולה להגדיל במקדונלדס!! את מחשבון אנושי! ונ.ב אני מכיר את אבוללה! האתר הבלתי מעורער של הנרגילות...

אנבלrh

New member
אמממ...אני מתכוונת לאבוללה אחר...

משהו כזה...
אף אחד לא מכיר?

Treker

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את פשוט גדולה מהחיים פיצי

el presidente

New member
../images/Emo132.gif ד"א..חשבתי על עוד משהו.

האם לאנשים מתחת לקו העוני יש אתר שניקרא WWW.KARTON-SHOP.CO.IL ? שבו יש את כל האריזות של המוצרים.....? רק האריזות כמובן....

neuron

New member
נו מה יהיה???

שמישהו כבר יעיף את ההודעה הזו מפה לתאג-ליינס!

neuron

New member
תנסה לכתוב את ההודעות שלך

עם ניקוד ורווחים של שתי שורות בין משפטים. נדמה לי שככה האסימון נופל להם מהר יותר.

M.Z

New member
הי הי מה קרה? יא צפונבון!!

אתה משוויץ שאתה גדלת בשכונה מפוארת ששלחו אותך לבית ספר וידעת לקרוא בלי ניקוד מכיתה ג'? יש כאלה, כן אני לא מתבייש להגיד, שבכיתה ג' כבר סחבו ארגזים בשוק הסיטונאי כדי לעזור להביא אוכל הביתה. רק לפני חודש גמרתי קורס שחסכתי לו 4 שנים, שנקרא: "לקרוא ללא ניקוד-הדרך להצלחה בקריאה", אז מה קרה? לוקח לי חצי יום לתרגם את הכתוב ולהבין מה הוא אומר, בגלל זה לרדת עליי? הנה ראית, אנאבל עזרה לי וביחד הצלחנו תוך כמה שעות להבין ולהעלות לטאגליינס (שדרך אגב גם הם לא כתובים בניקוד ועד שמצאתי אותם).

Le Duke

New member
יש קורס "איך להוציא 200 בפסיכומטרי"

מארגנים קבוצה כדי לקבל הנחה. מהרו והירשמו בהקדם!

neuron

New member
ובכל זאת

לדעתי אתה לא משתדל מספיק. ותגיד יחתיכת שחור! כמה אתם יכולים להתבכיין על על הקטע הזה של הקיפוח???

שיSY

New member
מה היה אם לא היית בעולם?

אנשים לא היו מסתדרים הרי אין אינטרנט , כל הכבוד על הרעיונות , זה גם חסכוני וכו`

למעלה