מחשב בהרכבה עצמית\אישית של חברת Clevo מטיואן

EB10000

New member
מחשב בהרכבה עצמית\אישית של חברת Clevo מטיואן

שלום

אני רוצה להחליף את ה DELL XPS שלי. חשוב לי מחשב נייד חזק מאד. אלו הנתונים שאני חייב:

מעבד i7-7700HQ
זכרון DDR4 במהירות 2400 ובנפח 32 גיגה (DUAL CHANNEL)
דיסק קשיח 256 מגה בחיבור M2 וממשק PCIE.
כרטיס גראפי NVIDIA GTX 1050 עם 2GB זכרון.

מחשב מותג כזה של חברת DELL ברכישה בארץ מצריך מכירת קליה (14 אלף שח).

אותו המפרט בדיוק מבוסס barebone של חברת Clevo מטייואן בהרכבה אישית או עצמית יוצא כולל משלוח של 195$ ומע"מ 17% 6300 שח עד הבית בשילוח UPS מבוטח. יצרתי קשר עם החברה האמריקאית שמוכרת והם נשמעים לי מאד אמינים עם שירות אדיב (הבטיחו לשלוח ספק כוח עם מתח 220V ולא 110).

זה דגם הבסיס:

http://rjtech.com/shop/index.php?dispatch=products.view&product_id=30499

אם מוסיפים את כל מה שאני רוצה זה מגיע ל 1200 דולר. כמובן שזה לא כולל מערכת הפעלה שאין לי בה צורך.

למשיהו יש נסיון עם החרה הזאת? באתר המכירות מספקים אחריות לשנתיים וניתן להאריך אותה ל 150$ לכל שנה נוספת. הם אמרו שכל הריכיבים (כרטיס M2, זכרונות, מעבד כמובן, מאיץ גראפי, הם מחברות מובילות CORSAIR, סמסונג, אינטל, NVIDIA וכו'), וה BAREBONE זה מחברה טאיונית OEM שגם מייצרת עבור המון חברות מותג כמו טושיבה ו ACER.

מה דעתכם, שווה את הסיכון של 6300 שח (התשלום הוא עי פאיפאל ולכן מאובטח ל 40 יום).

האם יש אלטרנטיבה ישראלית לבנייה של נייד לפי דרישה?

תודה

prizman

New member
לא מכיר בישראל

אבל דל ארה"ב מאפשרת הרכבה עצמית. בדוק את המחירים שם.
הייתי מציע לך לבדוק אפשרות לדיסק קשיח SSD.
על החברה הזו לא שמעתי ולא הייתי מהמר עליה, בדוק לגביה באתרי חו"ל.

EB10000

New member
הדיסק הור SSD רק בממשק M2 PCIE.

זה ממשק חדש יחסית והרבה יותר מהיר מ SATA (כרטיס שנתקע ישירות על לוח האם, כך שה BAY של ה SSD הרגיל נשאר פנוי ואפשר להוסיף דיסק קשיח משני). החברה נמכרת בארצות הברית תחת השם SAGER שמתמחה בניידים לגיימרים. הבעיה היחידה שלי זה השירות. אם יש תקלה צריך לשלוח את המחשב לארצות הברית ולשלם על דמי המשלוח בשני הכיוונים...

למעלה