מחשב חדש - חלונות 10 - שאלות

מחשב חדש - חלונות 10 - שאלות

דפדפן כרום מוצג מימין לשמאל. איך אני הופך את התצוגה שתהיה משמאל לימין?

ٍSNIPPING TOOL

איך אני מוסיף את ה-SNIPPING TOOL לשורת המשימות באופן קבוע?

הנה הבעייה

מערכת ההפעלה של המחשב מוצגת באנגלית. כפתור ההפעלה של חלונות נמצא בצד שמאל.

הכרום נפתח בעברית, כלומר מוצג משמאל לימין. אני רוצה לשנות את הכרום שיהיה משמאל לימין ובאנגלית. עשיתי בדיוק מה שרשום בקישור ששלחת עוד קודם לכן. אבל כאשר אני מגיע לשלב של שפות לא מופיע שם אף שפה. אני רוצה להוסיף שפה אבל לא נפתח שום דבר. כתוב שפה. הוסף שפות בכחול. ראה תמונה מצורפת. אבל כשלוחצים על הוסף שפה לא קורה שום דבר. במחשב מודרות שלוש שפות, עברית אנגלית וערבית.

זה בדיוק העניין...

כאשר אני מגיע לשלב של הוסף שפה אני לא יכול להוסיף שפה. לוחץ על הוסף שפה ולא קורה כלום. ראה את התמונה המצורפת. במחשב מוגדרות שלוש שפות, עברית אנגלית וערבית. למרות זאת הוא לא מציג אף שפה ואי אפשר להוסיף שפה.

איך הופכים את הכיוון של הכרום

מערכת ההפעלה שלי מוצגת משמאל לימין. כלומר - כפתור ההפעלה בשורת המשימות משמאל.

אבל כאשר אני פותח את הכרום הוא מוצג מימין לשמאל. אני רוצה לשנות את זה. הלכתי לכרום, הגדרות, מתקדם, שפות
מופיע שם המילה שפה עם חץ כלפי מטה, אני לוחץ על החץ. נפתח מסך שבו כתוב הוסף שפות בכחול. אני מצביע על הוסף שפות. הסמן משתנה לצורת אצבע אבל לא ניתן להוסיף שפות.

איך הופכים את הכיוון?

arseny92

Well-known member
מנהל
מוסיפים לכרום שפה אנגלית ומגדירים אותה ברירת מחדל ואז יתהפך

הכוונה לשפת ממשק, לא לשפות העדפות עבור אתרים

זאת בדיוק הבעיה...

אני רוצה ששפת הממשק של כרום תהיה אנגלית במקום עברית ושהכרום יעבוד משמאל לימין, כלומר יוצג משמאל לימין באנגלית. לחצתי על הגדרות, מתקדם, שפה... הגעתי לחלון שבו מגדירים שפות. ראה תמונה. אין שם אפשרות לבחור אנגלית. כשאני לוחץ על הוסף שפה לא קורה דבר. אני מצביע על הכיתוב בכחול, הסמן משתנה לסימן אצבע אבל לא נפתח שום חלון המאפשר לי להוסיף שפה. במחשב מוגדרות שלוש שפות. עברית, אנגלית וערבית. איך אני מוסיף שם אנגלית?
תודה!

למעלה