מחשב חדש

fr!$h

New member
מחשב חדש

שלום, אני מתכוון לקנות בשבועות הקרובים מחשב. הצרכים שלי מהמחשב הם: גלישה באינטרנט, משחקים וכמובן השימושים הרגילים כגון וורד אקסל... האם תוכלו לפרט מה מצב השוק כיום בעקבות המשברים בעולם? האם בכלל כדאי לקנות או שעדיף לחכות? מה הוא מחיר סביר? היכן כדאי לקנות? האם כדאי לנסות באתר www.olsale.co.il? האם מישהו מהגולשים מוכר חלקים(מסך וכו´) או מחשב שלם שמתאים לצרכיי? ומה בכלל אני צריך ע"פ הדרישות שלי שהוזכרו לעיל? בתודה fr!$h

קודם כל מזל טוב על קניית מחשב חדש

עכשיו, אם אתה משחק הרבה עם המחשב ובעיקר משחקים חדשים אז כדאי שתשקיע בכרטיס מסך עם מאיץ גרפי חזק. אתה לא חייב לקנות את המעבד הכי חדש (1.5G) כי ממש חבל על הכסף. אפילו מעבד 800M יספיק לך וזה בתנאי שתשקיע מספיק בזכרון (לפחות 256M) ובכרטיס מסך טוב (כמו שציינתי מקודם). מחשב "מוכן" אף פעם לא יענה על הדרישות שלך , לכן אם אתה לא "מפחד" אני ממליץ להרכיב את המחשב לבד. אתה לא חייב להרכיב אותו פיזית לבד אלא יש אתרים של חנויות מחשבים שיש שם אפשרות הרכבת מחשב (אתה בוחר את החלקים) הם מרכיבים אותו ושולחים אלייך הביתה (או שאתה בא לקחת). בצורה כזו אתה יכול לראות כמה יוצא לך כל המחשב , לשחק עם רכיבים שונים עד שתגיע למחשב שיספק אותך מכל הבחינות (ביצועים ומחיר). אני מצרף מספר קישורים לחנויות כלאו בארץ בעלות השירות הכי טוב בהרכבת מחשב דרך האינרטנט. מקווה שעזרתי. אמיר. (אם עדיין יש לך שאלות אל תהסס לשאול).

למעלה