מחשב כף יד MIO

מחשב כף יד MIO

הפאלם הותיק נפל למים - תהא מנוחתו עדן. גם כך שקלתי לרכוש GPS. שאלתי היא: האם במכשירי MIO ניתן להפיק נ.צ. 10 ספרות (בלבד. זה כל מה שדרוש לי ולא מפות/צירים וכו'. לגבי השאר אשקול אם לרכוש בעתיד תוכנה) בלי צורך בתוכנה?

איזה פאלם נפל לך למים?

תן לי לנחש זה היה פוקט פיסי? אתה יודע בMIO זה לא פאלם אלא פוקט פיסי?

VX

תן לי לנחש... אתה שחצן שנהנה להראות לכל העולם שהוא חכם, אבל הוא לא?

אממ אתה צודק אני שחצן

מתאים לך? לא, אני לא שחצן רק רציתי להעיר לך שMIO זה לא פאלם זה הכל, אתה לא צריך להתנפל ככה כי חבל שאתה תשאל בפורום פאלם שאלה שיוכלו לענות לך טוב יותר בפורום פוקט פיסי לא, כן?

פש...ממש נשמה טובה

לכן כתבת "חבל שאתה תשאל בפורום פאלם שאלה שיוכלו לענות לך טוב יותר בפורום פוקט פיסי " ולא כתבת, לדוגמא - "תן לי לנחש....זה בטח היה פוקט פי סי" תשמע, אמנם לא כולם גאונים כמוך, מר מקינטוש, אבל להבדיל בין פאלם לפוקט פי סי זה משהו שגם אנשים עם אינטילגנציה נמוכה מסוגלים.

דיון משעשע

שהתחיל בתשובה קצת משעשעת ובאמת שלא התכוונתי לפגוע בכבודו רק עניתי בצורה שונה זה הכל. רק רציתי להיות בטוח שאכן דיברת על פאלם, כי זה קורה פה הרבה שאנשים שואלים על פאלם ובעצם התכוונו לפוקט פיסי אז לא התכוותי להעליב אותך פשוט חשבתי שאתה אחד מהם, זה לא קשור לאינטלגנציה גבוהה/נמוכה, אלא חוסר ידע ואני באמת לא חושב שהם לא חכמים במיוחד כי בעלי פוקט/פאלם הם אנשים שיש להם דווקא אינטלגנציה גבוהה

AYELET1

New member
אני סבורה שאודות המיו תקבל תשובות

אפקטיביות יותר בפורום פוקט וןבנימה אחרת- ילדים להרגע.

למעלה