מחשב כף יד

SAN BENEDETTO

New member
מחשב כף יד

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב כף יד ורציתי לשאול איזה מחשב כף יד הכי טוב יש היום בשוק בישראל (כסף זו לא הבעיה) שנית רציתי לבקש את דעתכם על PPC3950 של compaq תודה

castroman

New member
תשובה ->>>>>

המכשיר הטוב ביותר שנמכר כיום בארצנו הוא הIPAQ 3950 (שהזכרתה), אבל יש בחו"ל ואני חושב שאפשר להשיג גם בארץ את הIPAQ 5450 שהוא מחשב כף יד המתקדם ביותר בעולם...!

SAN BENEDETTO

New member
קודם כל תודה

שאלה נוספת לי אליך האם ניתן לחברר את ה - IPAQ 3950 לרשת אלחוטית בעזרת כרטיס 802.11 ?

Eli R

New member
ניתן לרכוש את ה-5450/5455 בארץ

ואם כבר 39XX אז קח את ה-3970 שמגיע עם BT מובנה.

castroman

New member
אלי ->>>>>>>

איפה אפשר לרכוש ?! יש לינק ? או שם של חנות...?! תודה מראש !

Eli R

New member
קישורים מ- OnRoad

דף ראשון לגבי ה-5450. לגבי ה-3970, חבר מהעבודה החליף עכשיו את ה-3950 ל-3970, אז אני אבדוק איתו דרך איזו חנות הוא עשה זאת (נדמה לי שדרך onroad אבל אני לא בטוח).

castroman

New member
תודה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo80.gif

ממ...המחיר שמה 900 דולר
מאוד יקר לדעתי

castroman

New member
תשובה ->>>

כן ניתן לחבר ע"י שרוול הרחבה שמתאים לכרטיסי CF ובעזרת כרטיס cf תומך ב802.11 (wifi) יש של חברת socket שהם מצוינים ! אבל אני אישית מציע שתקנה את הipaq 5450 שבו ה802.11 (wifi) כבר מובנה בתוכו ואין צורך בהתקנת דריבירים תוכנות וכו' ! לכן תעשה מאמץ ותראה איזה אפשר להשיג כזה בארץ, ואם לא תמצא אז תנסה להביא אחד מחו"ל...!

SAN BENEDETTO

New member
IPAQ 1910

שלום חבר טוב המליץ לי בחום על ה - IPAQ 1910 , חשוב לי לדעת מה אתם חושבים עליו. ואיזה כדאי לקנות אותו או את ה - 3950 ?

mikeoreli

New member
מה אתה רוצה לעשות ?

או יותר הנכון, מה דרישותיך מהפורט פיסי ? להיות קטן, מחיר נמוך ומינימלי - 1910 להיות חזק, מסך גדו, יותר זיכרון, מחיר יותר גבוה, וכו - 3950/5450. בגלל שציינת שכסף זה לא הבעיה אז הייתי ממליץ לך לבדוק עוד דגמים, גם הדגם E755 של טושיבה והאסוס 620 הם איכותיים, ואם אני לא טועה מאפשרים עוד יותר תכונות מאשר יש לאייפקים הנ"ל.

SAN BENEDETTO

New member
בעניין ה - 1910

כשאתה אומר "מינימלי" למה הכוונה ? מה אין ב - 1910 שיש ב - 3950 (מלבד מסך גדול וזיכרון שתמיד אפשר להוסיף) ? שאלה נוספת היכן אני יכול להשיג שרוול הרחבה ל 1910 שיעבוד עם 802.11 ?

mikeoreli

New member
הסבר מינימלי

א. זיכרון ROM של 16 מ"ב מול 32 או 48 (אם אני לא טועה) ב. כוח מעבד - 200(300 לאחר פריצת המעבד) מול 400 מה"ץ ג. מסך 3.5" מול 3.8" ד. סוללה יותר חזקה ה. ה3950 יותר גדול מה1910 ו. אין ל 1910 שרוולים ואין שום אפשרויות הרחבה, מול ה3950 שתומך בנוסף בשרוולים רבים, בינהם WIFI, בלוטות', FlyJacket, PCMCIA וכו.. ז. אם חשוב לך לשמוע אאודיו דרך הפוקט אז רק שתדע שיציאת האוזניות של ה1910 לא סטנדרטית ולכן יש צורך להשתמש באוזניות מיוחדות. בגדול ההבדל הוא שה 3950 הוא למעשה פוקט פיסי רגיל (לדור הנוכחי) מול ה1910 שהוא פוקט פיסי לעניים/מתחילים/מינימלי ולכן גם ההבדל במחיר. לכן אני חוזר על השאלה, מה אתה רוצה לעשות עם הפוקט פיסי, לדוגמא אם תכתוב שאתה רוצה לכתוב עבודות סמינריסטיות עליו אני אמליץ לך לקנות מחשב מיני נייד ולא פוקט פיסי שלא מתאים לעבודה מסיבה של נוחות. לכן, תמנה את הצרכים ואני מקוה שנוכל להמליץ לך על המכשיר הנכון.

SAN BENEDETTO

New member
WIFI

לפני הכל אתה אומר שאין ל - 1910 שום אפשרות (בשום דרך) להתחבר לרשת WIFI ?!! כמו שאמרתי אין לי בעיה עם העלות רק ש: 1. מאד אהבתי את הגודל והצורה האלגנטית של ה - 1910 2. לפי דעתי (וזו דעה מאד סוביקטיבית) כל שאר האופציות בשוק (חוץ מאלו של COMPAQ) מאד מכוערים, וחשוב לי גם הצורה שלו ... 3. העבודה שלי היא לא כל כך מאסיבית בעיקר יומן, תזכורות, מסמכי אקסל ותפקודים של האינפרה (שלט ל - DVD ושלט לרכב). 4. חשוב לי מאד שיוכל להתחבר לרשת WIFI ... !

castroman

New member
אין אפשרות כזאת לפחות לא כרגע

אולי בעתיד יפתחו בעזרת דרייבר את חריץ ההרחבה שלו להתקני SDIO ואז בעזרת כרטיס SD WIFI יהיה אפשר, אבל זה בעתיד...

למעלה