היי
תודה רבה!!
עשיתי זאת- הדיסק בסדר.
הצלחתי להתקין חלונות בגירסה נקייה עם פורמט.
הכנסתי את דיסק ההתקנה של לוח אם- באיזשהו שלה הפיל את המערכת- המסך נעלם ונהיה שחור.
בסריקת אבחון- לא מצא כלום- אבל לא יכל לתקן את החלונות.
מרוב חריצות- התקנתי שוב עם פורמט את חלונות 10, והפעם- במחשבה שהדיסק ההתקנה אולי אינו תקין-
התקנתי רק את הדרייבר של האתרנט שאוכל להוריד את כל העדכונים מהאינטרנט.
במנהל ההתקנים- עברתי שורה שורה כל סימני הקרואה הצהובים-בזמן התקנת הדרייבר של
PCI simple communication controller- המחשב קרס שוב- מסך שחור.
שוב- scan disk -בסדר.
הפעם עשיתי chkdsk/f/r- סיים אותו ובזמן האיתחול מחדש- שוב מסך שחור.
האם יש מצב שמשהו פיסי כמו הבקר הזה-לא תקין?
מה זה יכול להיות???
משתגעת
תודה רבה!!
לא ברור לי למה את עובדת ככה, אני לא בטוח איפה הבעיה..
אבל תעשי ככה אם זה מחשב נייח שאפשר לפתוח
לפני הכל נתקי כבל חשמל!
1 פתחי דלת, עיברי על כל החיווט והחיבורים ודאי שהכל תקוע היטב ויושב טוב.
2 אם את יודעת איך וזה לא מסובך יש מלא מדריכים לזה ביוטיוב הוציאי זיכרון והחזירי למקום שישב טוב.
3 אם יש אבק נא לנקות בעיקר בצלעות קירור מעבד. האמת רצוי לזה בקבוק לחץ אוויר. אבל גם מברשת ופוו יעבדו בנתיים..( אם ממש סתום אז פן קר! קר בלבד עד שתנקי היטב עם לחץ אוויר..)
4 הייתי מוציא גם סוללת לוח אם , תראי אותה עגולה ..להוציא בעדינות ללחוץ על כפתור הפעל 20 שניות ללא חשמל מחובר כמובן ולהחזירה זה מאפס הכל כולל זיהוי רכיבים ..ועוד.
אלה יכולים לעזור.
עכשיו התקנה מחדש את עושה כך..אם יש כמה דיסקים פיזיים נתקי את כולם מלבד זה של מערכת ההפעלה, תחזירי אחרי ההתקנה
1 מורידה על דיסק און קיי 8 גיגה ווינדוס 10 מפה דרך הכלי..הוא יכון את הדיסק און קיי מוכן להתקנה ממנו..
2 מעלה את הדיסק בביוס או UEFI כראשון מתקינה ממנו..
את עושה התקנה מותאמת אישית מוחקת הכל שיהיה דיסק אחד נקי
3 מתקינה את ווינדוס.
4 עושה ישר עידכונים את כולם
5 המחשב פעיל ..יש אינטרנט והכל...את לא מכניסה שום דיסק התקנה את הולכת לאתר יצרן של לוח האם , כרטיס מסך וכו' ..מורידה ומתקינה משם..את הדרייברים המעודכנים.
6 אם יש לך מעבד אינטל עם כרטיס מסך מובנה , הורידי את הכלי ועדכני איתו
Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products.
downloadcenter.intel.com
בין כל התקנה אל תעשי דברים ברקע לא לעשות התקנות יחד לעשות את כלההפעלות מחדש שמבקש...ממש לפי הספר אני הולך איתך..
אין מה להתעסק עם מנהל התקנים אחרי כל ההתקנות כפי שאמרתי בדקי שם אם חסר משהו סביר שלא יהיה חסר..
אם הכל עבר כשורה עד לשלב זה סביר שהבעיה נפתרה...אם היא מהווינדוס או דרייברים.
אז תתקיני תוכנה תוכנה שלך...שוב לא יחד אחת אחת. ככה לא יהיו בעיות כלל.
במידה ולא אבל המחשב עובד קצת, את צריכה כלי איבחון של הדיסק מהיצרן שלו..לעשות בדיקת תקינות דיסק...לכל חברה יש את שלה. לבדוק אם הדיסק עצמו תקין ..אם לא תקין אז שם הבעיה..וצריך חדש פשוט ופה השאלה שלך על בקר מוצדקת..
אבל יכול להיות גם זיכרון...
התחושה שלי הווינדוס בסדר אולי כרטיס מסך עושה בעיה..הדרייבר..אז גם אפשר מהעידכון בכלי שנתתי אולי זה יחסוך את היתר ..משם להתחיל...ניקוי בכל מקרה אני תמיד בעד..וחיזוק פנימי. אם זה נייד..צריך לנקות אבל צריך לדעת לפתוח אותו ..
תעשי מה שאת יכולה ונראה הלאה..