מחשב לעבודה בתלת

Druyanizem

New member
מחשב לעבודה בתלת

אז שוב הגיע הזמן לשדרג... והפעם אני שוקל ברצינות לקנות מחשב נייד. האם יש מחשבים ניידים טובים שיוכלו לעבוד לי עם מקס, פוטושופ, אפטר אפקטס, פרימייר וכל שאר הג'מעה? אני כמובן מדבר על עבודה אינטנסיבית של רינדורים ועריכות תמונה ווידאו. יש חיה כזו?

3Dead

New member
יש .... רק שהיא צורכת חשמל ...

ושוקלת כמו מחשב שולחני ועולה פי 3 ממנו. אני מדבר על הניידים של ALIENWARE http://www.alienware.com/ וכמובן שצריך להזמין מחו"ל .... אם אתה רוצה משהו יותר סולידי יש ל HP דגמים המיועדים למולטימדיה עם מסך רחב אבל אין לי מושג איך הביצועים שלהם בתלת ....

eldarinn

New member
וואי וואי וואי אתה הולך רחוק שוב../images/Emo6.gif

אפשר להשיג יופי של לפטופ שעובד פצצה. נכון שזה עולה יותר ממחשב דסקטופי אבל אין ספק שהביצועים היום מספיק מרשימים במחירים די סבירים, אני מדבר על מחיר של 4 ספרות בשקלים כולל מעמ אפשר להשיג דברים יפים מאד.

3Dead

New member
לא הייתי ממליץ על מה שלא הייתי קונה

.... גם אם אין לי כסף ..... :(

טל33

New member
מצטרף להמלצה על alienware .

היתה לא מזמן השוואה בין מחשב נייד שלהם לdell וboxx .הוא השתווה למחשב של boxx ועלה עליו בחלק מהטסטים ועןלה הרבה פחות.מחשב נייד חזק של alienware יעלה לך בסביבות 3000$ לפני משלוח

טל33

New member
קישור להשוואה

המחיר של alienware הוא "מחיר מחירון". יש להם הנחות קבועות של בין 300ל 600$

omern25

New member
תקנה את 3DWORLD החדש

יש שם השוואה בין מספר ניידים לתלת

3Dead

New member
וואלה ... נכון .

איך שכחתי !!.... ועוד אני מנוי ....

voguemaster

New member
באופן אישי

אני לא מבין איך אפשר לעבוד עם LAPTOP לאורך זמן. הוא הרבה פחות נוח והמסך שלו לא מתחרה במסך רגיל או LCD שולחני אפילו (אולי מלבד באיכות הצבעים).

למעלה