מחשב מגע +תוכנות

dafnaa88

New member
מחשב מגע +תוכנות

יש לי ילד בן 3 עם פיגור ונכה.אמרו לי שאם אקנה לו מסך מגע +תוכנות לימודיות זה יוכל לעזור.היכן אוכל להשיג מחשב עם מסך מגע?והם מישהו יכול להפנות אותי היכן לקנות תוכנות לימודיות של ריפוי ועיסוק וכו''' ובכלל מישהו שמע על זה ויכול לתת לי מידע????????????

שלום לך

תוכלי להתייעץ עם מרפאות בעיסוק שמתמחות בתקשורת חליפית תומכת, הן יוכלו להתאים לך את האביזרים הכי מתאימים הן מבחינת תוכנות, (יש הרבה וקשה ליעץ בלי להכיר את הילד) והן מבחינת המחשב, מסך מגע, מתגים שמתחברים למקלדת אייזיק וכו'....

מיריאל1

New member
הי דפנה, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לנו יש מחשב מגע ואכן הילד מתקדם להפליא בעזרתו. האם הילד נמצא במסגרת של חינוך מיוחד? או האם הילד מטופל באופן פרטני אצל קלינאית תקשורת/מרפא בעיסוק? אם כן, יש לך אפשרות להשיג דרך וירייאטי מחשב מגע+ תוכנות מותאמות. כל שאת צריכה זה לבקש המלצה מהמרפאות ומהעובדת הסוציאלית של הגן ועם מכתב מסודר של הגן + הצעת מחיר שתבדקי עבור תוכנות ומסך מגע - ושהמכתב לוויריאטי יישלח מהעובדת הסוציאלית. ילדי קיבל את המחשב+התוכנות בגיל 7 - גיל 3 הוא גם גיל אידאלי, אבל אם אין לך גוף שיכול להמליץ להתפתחותו ולהתקדמותו של בנך, תמתיני קצת. מחשב מגע + תוכנות עולה הון תועפות באופן עצמאי. שיהיה בהצלחה. מירי

Michal NS

New member
זה מסך מגע לא מחשב מגע...../images/Emo8.gif

יש תוכנה שהופכת את המסך לרגיש למגע כמו בכספומט פחות או יותר חיפוש בגוגל של מסך מגע מעלה כמה דברים שאפשר לקרוא

dafnaa88

New member
מחשב מגע+תוכנות

הי מירי בני הוא אכן ילד וראיטי והם עוזרים לנו המון.הם אמרו לי לבד לחפש מחשב מגע+תוכנות ולתת להם הצעת מחיר בני אכן בחינוך מיוחד ומטופל באופן פרטני עם קלינאית תקשורת ועם מרפאה בעיסוק מה שאיני יודעת זה מהיכן אפשר לרכוש מחשב מגע? האם בכל מקום מוכרים ? ואת התוכנות הנילוות,איזה לקנות?והם יש תוכנות שמשרתות ריפוי בעיסוק וגם קלינאי תקשורת? האם את מציעה לי להתיעץ עם המטפלות הפרטניות? תודה ושבת שלום דפנה

Michal NS

New member
המגע הוא במסך לא במחשב../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

מחיפוש פשוט בגוגול אפשר ללמוד הרבה כשכותבים את המונח הנכון, כמו, "מסכי מגע חינוך מיוחד" פורביד, טאצ'סקרין.

Michal NS

New member
touchscreen אפילו המונח באנגלית הוא מגע מסך

ולא מחשב........

למעלה