מחשב מעוקב

digitalseeker

New member
מחשב מעוקב

שלום רב, מחשבי נלקח ממני על ידי המשטרה בטענה שיש בו חומר פלילי. למיטב הבנתי כל מה שהם לקחו , נלקח ל180 ימים ולאחר מכן מה שלא מופיע כראיה חוזר אלי. השאלה היא , במידה ומוצאים ראיה באחד ההארד דיסקים , האם שאר המחשב יחזור אליי ? והאם לאחר תום התהליכים המשפטיים במידה ונמצא חומר פלילי באחד ההארד דיסקים , האם אז אני אוכל לקבל את ההארד דיסק ללא החומר הפלילי , או לקבל בחזרה את החומר הלא פלילי , כמו שירים או דברים שקשורים לעבודה ? במידה ונמצא חומר פלילי , האם ההארד דיסק ישאר אצלם לעד עם כל החומר הלא פלילי שנמצא בו ?

sh a ch a r

New member
דווקא לי זכור במעומעם

שחוק המחשבים מדבר על "24 שעות". תוך 24 שעות המשטרה צריכה לעשות עותק של הדיסק ולהחזיר לך את המקור, ובתנאי שאתה מוכן להתייחס לעותק של המשטרה בתור "הראיה הטובה ביותר". אין לי את החוק מול העיניים. שחר אני לא עורך דין

מחשב מעוכב

אני לא ממש מבין בפלילים ולא התעסקתי עם חוק המחשבים באספקטים כאלו, אבל הייתי ממליץ לך לעיין בבלוג של הלמו או אפילו להייעץ איתו. הוא עבר כבר כמה כאלו בחייו. גם אני עורך דין.

מחשב מעוכב

אני לא ממש מבין בפלילים ולא התעסקתי עם חוק המחשבים באספקטים כאלו, אבל הייתי ממליץ לך לעיין בבלוג של הלמו או אפילו להייעץ איתו. הוא עבר כבר כמה כאלו בחייו. גם אני עורך דין.

למעלה