מחשב נייד - אחרי שינוי הגדרות מסך, מסך חשוך

shmulik88

Member
מחשב נייד - אחרי שינוי הגדרות מסך, מסך חשוך

יש לי מחשב נייד HP 650 עם חלונות 8.1.
שיניתי הגדרות תצוגה ואז המחשב עולה עם סמל של HP גלגל מסתובב ואחרי זה מסך חשוך.
מה עושים כדי שאוכל לתקן הגדרות מסך?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אולי רק התקנה מחדש אולי..אלא אם כן מישהו מכיר דרך אחרת

&nbsp
הבעיה אצלך שאתה לא רואה את המסך ולא יכול להגיע בווינדוס 8.1 למצב בטוח ושם להסיר דרייבר כרטיס מסך ולאתחל הבעיה הייתה נפתרת . בווינדוס 8 והלאה נדמה לי אי אפשר להגיע למצב בטוח דרך F8 כמו שהיה...
&nbsp
בגדול אפשר לעשות שחזור למצב יצרן (התקנה מחדש עם איבוד כל המידע) אם קיימת אצלך מחיצת שחזור מקורית כפי שקבלת את המחשב
&nbsp
כדי לראות את מסך השחזור של HP:
&nbsp
הדלק את המחשב ולחץ שוב ושוב על המקש ‏F11 בערך פעם בשנייה, עד שמסך 'בחר את פריסת לוח המקשים' או מסך 'בחר אפשרות' יוצג.
בחר פתרון בעיות‏.
בחר ‏‎Recovery Manager‏.
&nbsp
אולי בתהליך יש שם תקן מחשב גם בלי להתקין מחדש איני יודע לא מכיר ממש את התהליך בזיכרון.
&nbsp
הסבר מפורט על השחזור בקישור
https://support.hp.com/il-he/document/c01977369
&nbsp
יש גם אופציה אציין..לגבות את המידע על הדיסק למחשב אחר..עם תוכנות טכנאים בעיקרון ואז לשחזר ליצרן..ולהתקין דרייברים מעודכנים ותוכנות ולהחזיר המידע אחרי.

dudi4321

Active member
עדיף לתקתק על F8 להגיע למצב בטוח ושם לשנות רזולוציה

לקטנה יותר.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אי אפשר בווינדוס 8 והלאה ביטלו את זה..F8 לא עובד..זו הבעיה

&nbsp
לכן הפיתרון דרך שיחזור...ושם בדקתי את זה אפשר להגיע למצב בטוח ולשנות דברים..'צת מסובך אבל לך תסביר למיקרוסופט...

dudi4321

Active member
תודה על התיקון

אני תקוע ב-7
אמנם מתחזק פה ושם 8.1 וגם 10 אבל לא הגעתי שצריך מצב בטוח.
&nbsp

HelpSupport

Active member
במערכות הפעלה מגירסה 8 ומעלה ניתן לקבל מצב של ....

Automatic Repair ומשם ניתן להגדיר להפעיל את המערכת לעלות עם האפשרויות הידועות של F8 ב-XP או ב- 7 הכולל הפעלה במצב בטוח.
איך - כיבוי המערכת 3 פעמים באופן "אלים" - או ע"י לחיצה ארוכה יל כפתור ההדלקה/כיבוי או ע"י ניתוק כבל החשמל/סוללה מהמחשב כשהמערכת מתחילה לעלות.
&nbsp
סרטון המחשה ->
https://www.youtube.com/watch?v=cWsiZHymabM
&nbsp
ידעתי שזה עובד ב-10, אחרי צפיה בסרטון למדתי שזה ניתן לביצוע גם מ-8 ואילך.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הדרך שלי לא אלימה

ותשיג אותה תוצאה שינסה קודם..בנתים לא הגיב שניסה.

HelpSupport

Active member
לא צריך לבצע שיחזור ולא שיחזור יצרן ...

ולא צריך לבצע התקנה חדשה בגלל תצוגה. מ "מצב בטוח" מסירים את הדרייבר של כרטיס המסך ומפעילים את המערכת מחדש במצב רגיל. מקסימום יהיה צורך להתקין דרייבר לכרטיס המסך מחדש אם המערכת תעלה במצב של כרטיס מסך גנרי.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
נו זה שאמרנו

להגיע למצב בטוח להסיר דרייבר להפעיל דרייבר. לא הייתי בטוח שאפשר בדקתי הבנתי שכן. רק בלי כיבוים פשוט f11 להגיע לממשק שיאפשר זאת

למעלה