מחשב נייד של Dell Inspiron לא עולה לווינדוס
היי חברים, אבקש את עזרתכם.
יש לי מחשב נייד של דל Inspiron 17 ולפניי שבוע התקנתי מחדש את ווינדוס 8 כי הוא היה נורא איטי, עבד נהדר. עד שהתקנתי את הדרייבר של הגרפיקה. אתמול שהדלקתי את המחשב מחדש הוא פשוט נתקע עד שנאלצתי לכבות אותו בכח ולהדליק מחדש. ובשלב הזה כבר הוא לא מאתחל לי את הווינדוס ורושם הודעת שגיאה בכחול, "You'r PC ran into a problem... We're collecting some info for you..." משהו כזה... ואז שוב פעם מנסה להפעיל את עצמו מחדש.. ומסך כחול.
לא ניתן להפעיל את המחשב מSAFE MODE. ניסיתי. ולא ניתן לגשת לADVANCED OPTIONS
מפה לשם, דיברתי עם התמיכה של DELL בפייסבוק, הרצתי בדיקה דרך הBOOT MANAGER
שהסתבר שיש בעיה בכונן קשיח
(העלתי תמונה)
אין לי כבר אחריות על הנייד, והם אמרו לי לקחת אותו למקום תמיכה הקרוב של דל
השאלה שלי היא - האם באמת בגלל התקנת ועדכון של דרייבר המחשב יכול להדפק? אין דרך לנסות לעקוף את זה? להתקין את הווינדוס מחדש איכשהו? (יש לי את הדיסק)
כי חוץ מלגשת לBOOT MANAGER ולSETUP דרך F2 וF12 לא ניתן לעשות כלום!!
אודה מאד על עזרתכם ותודה רבה על הקדשת הזמן
היי חברים, אבקש את עזרתכם.
יש לי מחשב נייד של דל Inspiron 17 ולפניי שבוע התקנתי מחדש את ווינדוס 8 כי הוא היה נורא איטי, עבד נהדר. עד שהתקנתי את הדרייבר של הגרפיקה. אתמול שהדלקתי את המחשב מחדש הוא פשוט נתקע עד שנאלצתי לכבות אותו בכח ולהדליק מחדש. ובשלב הזה כבר הוא לא מאתחל לי את הווינדוס ורושם הודעת שגיאה בכחול, "You'r PC ran into a problem... We're collecting some info for you..." משהו כזה... ואז שוב פעם מנסה להפעיל את עצמו מחדש.. ומסך כחול.
לא ניתן להפעיל את המחשב מSAFE MODE. ניסיתי. ולא ניתן לגשת לADVANCED OPTIONS
מפה לשם, דיברתי עם התמיכה של DELL בפייסבוק, הרצתי בדיקה דרך הBOOT MANAGER
שהסתבר שיש בעיה בכונן קשיח
(העלתי תמונה)
אין לי כבר אחריות על הנייד, והם אמרו לי לקחת אותו למקום תמיכה הקרוב של דל
השאלה שלי היא - האם באמת בגלל התקנת ועדכון של דרייבר המחשב יכול להדפק? אין דרך לנסות לעקוף את זה? להתקין את הווינדוס מחדש איכשהו? (יש לי את הדיסק)
כי חוץ מלגשת לBOOT MANAGER ולSETUP דרך F2 וF12 לא ניתן לעשות כלום!!
אודה מאד על עזרתכם ותודה רבה על הקדשת הזמן