מחשב פנטיום 1.8 במבצע!!! (חירש)

efi2000

New member
מחשב פנטיום 1.8 במבצע!!! (חירש)

פירוט של מחשב: לוח אם אינטל 400 מעבד אינטל פנטיום 4 1.8 ג´יגה הרץ מארז מהודר לפנטיום 4 זיכרון RDRAM 256M כרטיס מסך GeForce2 MX400 64 Megaמהיר דיסק קשיח 40Giga 7200RPM סידירום LG 52 כונן Mitsumi 1.44 מודם Conaxant 56 מקלדת HP תואמת לחלונות XP עכבר גלילה כרטיס רשת Realtek 10/100 מסך MAG 17" 770FD שטוח וכל זה רק ב: 5280 שקל כולל מע"מ כל מי שמעוניין שיפנה אליי ב ICQ או לפאפון 054632245 SMS

המרחפת

New member
נו, אף פעם לא רצית מחשב חרש?

שידבר איתך בשפת סימנים שישאיר לך סימן כחול על היד מרוב שהוא מנסה להסב את תשומת לבך, שיעמיד פנים שהוא לא שומע אם לא בא לו להענות לדרישות המופרזות שלך (שאני אעלה אקספלורר בלי בעיות?! למה מה קרה, אני מחשב טוב?). נו, מחשב חרש. הכי מבוקש היום בשוק.

המרחפת

New member
הנה ההזדמנות שלך!!!!

אל תפספס! מחשב מאולף וממושמע, דובר שפת סימנים ישראלית, פנטיום 1.8!!! זו מציאה!

LordNor

New member
חבר יקר..

נראה שהתבלבלת בפורום, והגעת לפורום הלא נכון.. ואגב אם לא ידעת, זה לא פורום מכירות..
. (בהצלחה במכירת המחשב)

Motti M 18

New member
יאללה אני אוהב את הבדיחות האלה!!!

אגב, רציתי לשאול אם המחשב החירש יוכל להסתדר עם הטלפון כדי להתחבר לאינטרנט... כי זה מה שנחוץ לי חוץ מלצרוח עליו שבמילא הוא לא ישמע אותי... ** המרחפת >> אהבתי את הפאדיחות!!

Catty

New member
יורדים בעקיפין על עצמינו... ../images/Emo8.gif

ואגב, אם המחשב חירש, הוא וודאי גם אילם כמובןןןןןןןן.............. אז.... ?!?!

Catty

New member
מסכניק...

גם אינלו רגליים... והוא שמן מידי לכיסא גלגלים... וכבד... אז לא ניתן לו להשתתף בהפגנה!!! אנו הגזע הארי!!! יש להשמיד את כל הגזעים הנחותים!!!!!!!!!! (*איכסהההההה איך שאני מדברת.. איכסהההההההההההההההההה*)

Catty

New member
יורדים בעקיפין על עצמינו... ../images/Emo8.gif

ואגב, אם המחשב חירש, הוא וודאי גם אילם כמובןןןןןןןן.............. אז.... ?!?! אה... גם טיפש כמובן........ DEAF DUMB.... *כמובן, בצחוק...*

למעלה