מחשב שרת

Panther

New member
מחשב שרת

קראתי במעריב שהגדרה של המחשב בתור מחשב שרת עוזרת לביצועים שלו. איך זה עוזר? ואם זה דבר כ``כ עוזר למה לא עשו את זה כברירת מחדל בכל מחשב?

B0ND_JAME5_B0ND

New member
מה?????????????

אף פעם אל תאמין למה שאתה קורא- אמא שלך לא לימדה אותך את זה? בלי כל קשר- מי קורא מעריב? זה עיתון לאנשים חכמים בלבד! עכשיו נשאלת השאלה- יכול להיות שאתה בן אדם חכם - אז למה לא פנית אליהם עם השאלה הזאת? ואם אתה לא חכם- כמו כל שאר עם ישראל (ואני בתוכם) אז למה לך לשבור את הראש עם כאלו שאלות מסובכות, ולמה אז אתה קורא את מעריב? (רק אל תעבור ל-``הארץ`` זה עיתון לגאונים ממש! תזהר) מקווה שעזרתי... :)

Panther

New member
כי...

מאיפה אני אפנה אליהם?! ממש יענו לי גם. הם לא מפרסמים גם את האי מייל של מי שכתב את זה אז אין את מי לשאול. חוץ מזה שהארץ שמאלני.

Ey@L

New member
OK,

קראתי את זה, קודם כל רוב הדברים שם הם שטויות!!! דבר שני, להגדיר מחשב כשרת - זה מילה מפוצצת, בקיצור הם רוצים שתוסיפו את האפשרות של חיבור לרשת. זה בקושי משפיע. ממש לא שווה את המאמץ. הכי מצחיק שהם רושמים שלא להקשיב לאחרים שנותנים טיפים, אני חייב לציין שמה שהם רשמו שם לא מדוייק, לא נכון, ולא תמיד עוזר!. נ.ב אם היית מתאמץ היית מגלה שאפשר למצוא את מי שכתב את זה.

Panther

New member
לא ניסיתי כי אתם מבינים יותר טוב

לא ניסיתי כי כמו שהוא נראה הוא היה פשוט אומר לי לעשות את זה וש``זה יעשה טוב``. ידעתי שמישהו כאן יסביר לי יותר טוב אם זה בכלל שווה משהו.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
נכון אמרתי לך לא להאמין לכל מה שאתה קורא?

לא צדקתי בסופו של דבר?

marius

New member
לא מדוייק

הכוונה שלהם לא הייתה קשורה לרשת. שים לב לתשובה שלי למעלה.

@poet

New member
את האמת אייל?

להגדיר win98 בתור שרת , זה רעיון מפגר , ולא מועיל אבל לעבוד על מערכת הפעלה שנועדה להיות שרת , NT או WS ולינוקס כמובן (הכל חוץ מנובל -שאני לא סובל אותה) זה רעיון אחר מערכות ההפעלה האלה אמנם לא טובות למשחקים (לפחות ה 2000 ) אבל הם מצוינות ב ניצול משאבי הזיכרון של המחשב , (מרחב זיכרון מוגן- כל תוכנית שטה לה בהקצאת זיכרון משלה -אין דריסות זיכרון) ניצול אופטימלי לבעלי חיבור קבוע -עבודה בטכנולגית רשת עם פרוטוקולים של רשת , ומה גם שמערכות הפעלה שנועדו לשרת , כמעט לא קורסות , למרות שחוויתי כמה חוויות לא נעימות (לינוקס בחיים לא ראיתי קורס...) אז פנטר יקר - אם יש לך 550 דולר פנויים בשביל NT 5 או 7 שקל (עבור הדיסק) ללינוקס , אז תעשה את העברה , ואפרופו - בונד , אייל , תעברו מהר!!! מהמילניום (לא אוהב אותה (-: ) יאללה תרגישו טוב

Ey@L

New member
אני כבר חשבתי על זה מראש.....

אני אישית עדיין ב win98 מהסיבות הבאות: 1. לא חבל להוציא עוד 500 שקל על מערכת הפעלה שלא משנה הרבה. 2. דרייברים עדיין יש מלא באגים איתם בחלונות מי, גם ככה המודם שלי דפוק ובקושי פועל, לא צריך עוד צרות. 3. שמעתי על לא מעט בעיות בחלונות מי, לא להסתבך. 4. מה רע בחלונות 98? חלונות 98 מערכת הפעלה כמעט מושלמת!!!

marius

New member
תשובה

הם צודקים, וזה מתאים למרבית המשתמשים. גש ל- system, משם ללשונית performance, בחר file system ושנה ל- network server.

Panther

New member
אתה לא עונה על השאלה!!!

אני יודע איך לעשות את זה, היה כתוב שם. אני שאלתי איך זה עוזר ובמה.

Twin

New member
מערכת הפעלה לשרתים.

זה מאד מומלץ להגדיר מחשב בתור שרת. ישנם הרבה אנשים שהתקינו על מחשביהם הביתיים מערכת הפעלה NT במקום WIN98. אבל היום כשב-WIN2000 קיימות שתי מערכות ההפעלה גם של שרת וגם של משתמש בייתי, יש אפשרות לבחור את מה להתקין. אם אתה לא מפעיל אפליקציות מאד מסובכות על המחשב שלך, ואין לך מחסור בזיכרון, מומלץ להתקין מערכת הפעלה למחשב ביתי. אבל אם אתה משתמש בתוכנות גרפיקה כבדות (כגון עיבוד תמונה ומולטימדיה) או בתוכנות אחרות שדורשות הרבה זיכרון ועושות תהליכי חישוב מאד כבדים ומאטות את המחשב, אז מומלץ להתקין מערכת הפעלה לשרת. החסרון במערכות הפעלה של שרתים הוא שהן דורשות הרבה ידע מצד המשתמש בהן, וכן קיימות תוכנות מאד שימושיות שאין להן גירסא מתאימה על שרתים, או שדורשות גירסאות מיוחדות (גירסאת SERVER).

קוב

New member
תשובות....

לדעתי הכונה היתה פשוט להכנס להגדרות ולהגדיר את המחשב כשרת ע``י: לחיצה מקש ימני על MY COMPUTER -> PROPERTIES -> PREFORMANCE -> FILE SYSTEM ובחירת סוג המחשב. הגדרת המחשב כשרת מגדילה את ה-CATCH ז``א זיכרון המטמון של הדיסק הקשיח ובכך מנסה לשפר את מהירות העבודה של הדיסק הקשיח. מאחר שהגדלת הזכרון באה על חשבון הזכרון המיועד להרצת תוכניות זו תהיה לדעתי טעות לשנות את ההגדרה למחשב המשמש כעמדת עבודה.

למעלה