מחשק מפורומים אחרים.

מחשק מפורומים אחרים.

כל אחד יבחר שני שירים של קווין. אחד יהיה- Overated, שלדעתכם הוא שיר בסדר אבל לא ראוי לכמות הרעש שעשו ממנו, והשני- Underated, שיר שלדעתכם הוא שיר ממש טוב שלא קיבל מעולם במה ראויה לו. אני מתחיל: אוברייטד: We Will Rock You. אישית, אני לא חושב שיש משהו כל כך טוב בשיר הזה, די יבש במובנים מסויימים, ועדיין הפכו אותו לחיית אצטדיונים בזמן שאין לו כזה קונספט מעניין בכלל. אנדרייטד: Brighton Rock. לפעמים נדמה לי שנאי היחידי שאוהב את השיר הזה, ועם סולו גיטרה כמו שמיי דופק באמצע ראוי להקדיש לו מעט צומי!, בנוסף לסעיף הנ"ל שהוא העיקרי לזה שאני אוהב את השיר, יש שם מלל ממש חמוד, פרדי מגוון בצורה ממש יפה בשירה שלו ויש לשיר אווירה ממש מצחיקה שובעת בהתחלה מסגנון של קרנבל.

gihona

New member
סבבה, אני בפנים

קודם כל הערה - בברייטון רוק שרים פרדי ורוג'ר ביחד - פרדי את הקול הגברי ורוג' את הטון הגבוה. עכשיו תורי: אוברייטד: I Want It All אף פעם לא הבנתי למה מישהו בכלל יאהב את השיר המעצבן הזה, אחד השירים הגרועים בקטלוג של קווין. פשוט חרא של שיר. אנדרייטד: The Millionaire Waltz שיר שמקפל בתוכו את כל מה שיפה, מרתק, מרגש ומפעים בכתיבה ובהגשה התיאטרלית של פרדי, בהרמוניות הנהדרות ובצליל הגיטרות המהפנט של בריאן.

Ocean Spirit

New member
טוב

אוברייטד: Radio Ga Ga. הוא די פתטי. אנדרייטד: Nevermore. דקה וחצי של קסם צרוף.

באמת? זה היה רוג'ר?

כשרוג'ר שר גבוה זה רק בצרחות וכשלא אז יש לו קול ממש מחוספס. אני עדיין חושב שמדובר בפרדי ששר או שאתה יכול לעמת את זה..?

gihona

New member
רוג'ר, מאה אחוז.

ואני בת..

אוי, סורי.

בעיניי כולם שווים! לא אשמתי שמין זכר תפס מונופול על הטיית רבים....

Oukami Kun

New member
אוווו.

אוברייטד: I want to break free. כאילו, הוא חביב, אבל הוא לא *כזה* מצוין. הוא גם לא הכי טוב באלבום. אנדרייטד: Give me the prize ו-Princes of the universe (הם פשוט באים ביחד אצלי
) שניהם כבדים מאד יחסית לתקופה בהם יצאו (סוג-של-קסם), ושניהם עמוסי אנרגיות וכעסים והכל יוצא בשירה של פרדי. לא יודע, אבל שני השירים האלו פשוט מצוינים.

mysterious V

New member
אני מזדהה איתכם

ומזדהה עם רוב השירים שכתבו פה. גם אני אוהב את ברייטון רוק מאוד. אוברייטד: בוהמיין רפסודי שכבודו במקומו מונח היטב אבל... אנדרייטד: שני march of the black queen וכל שני הדיסקים הראשונים כעיקרון.

ketas

New member
גמאני בעניין ../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

אוברייטד- another one bites the dust אף פעם לא אהבתי אותו במיוחד. יותר מידי טכני לדעתי. אנדרייטד-good old fasheind lover boy הוא נורא נחמד, וקליל וכיפי. ובעיקר הוא נורא פרדי
~סילחו לי אם יש שגיאות כתיב
~

LEATHER REBEL

New member
טעות! זה פרדי גם בגבוהים!

אין טעם להתווכח. אגב, גם אני יכול להגיע לאותם גבהים בדיוק! פרדי. לא רוג'ר!

ketas

New member
לפי מרתון קווין,../images/Emo205.gif

שהיה בסנימטק, זה דווקא רוג'ר. די להכחשה.

LEATHER REBEL

New member
אולי בהופעה זה ככה

אך בהקלטת האולפן פרדי עושה את שני הקולות. ככה זה לפחות בעותק שיש לי... אולי זה העותק היחיד בעולם!

LEATHER REBEL

New member
בעותק של SHEER HEART ATTACK

שיש לי. בשיר BRIGHTON ROCK זה פרדי גם בגבוהים. אולי העותק שלי הוא היחיד בעולם?

למעלה