לצערי אני לא יודעת אבל מציעה לך להתקשר לטלמידע של האגודה למלחמה בסרטן 1-800-599-995 ולשאול שם. אני מניחה שהם מחזיקים רשימה של מכונים וכתובות בהם אפשר לתרום. תודה
אנא בואו בעצמכם ועודדו את יקיריכם ללכת להבדק לטובת מאגר התורמים. אני עומד לפני השתלת מח עצם ויש לי תורמת מתאימה-אחותי לדבריה היכולת לתרום גורמת לה אושר עצום. התורם מח עצם ירויח את תרומתו בגדול שנה טובה ובריאה לכולנו אמן ואמן
כי מי שפוחד מהתהליך שלא ילך לבדוק , חבל על התקווה לאדם שימצא לו תורם שמקבל רגליים קרות דבר שני יש מספר הגבלות של תרימת המח עצם כגון גיל , מחלות בעבר וכדומה
אפשר להתגבר על פחדים, במיוחד שמבינים שאפשר להציל חיים. עדיף שיהיה משהו במאגר וסתם לעלות את התקווה ואולי לשכנע אותו או שיחשב על זה... ממה שלא יהיה את האופציה בכלל. אני בכלל לא רואה כל כך את הטעם בהודעה כזאת "לא" למה לא? עדיף סיכוי עם אפשרות לאכזבה מכלום לא?
אם אני לא טועה עזר מציון מארגנים לרוב את התרומות הללו, עקבי אחרי הפרסום ברדיו, הם בדר"כ נותנים מספר טלפון לברור על מוקדי התרמה, ואם לא אז דרך 144 בטוח יש להם. בהצלחה
דמים בקניון השרון בנתניה ואני יודעת גם שיש בקניון חדרה.. מחר אני אפרסם את רשימת התחנות המלאה ואני מקווה שתפוז יעזרו לי כפי שהם עזרו בכל מבצע עד כה ויפרסמו את זה בשאר הפורומים.
היום הייתי בהדסה עין כרם והכריזו ברמקולים שמי שרוצה לתרום יגש (אני לא זוכרת לאיזה קומה) מאוד רציתי, אך לצערי עברתי יום קשה מאודדדדדדד עם בעלי בהדסה ולא יכולתי לגשת.
קריון בקריות. קניון נהריה, גרנד קניון בחיפה, קניון חיפה, קניון אם הדרך, קניון השרון, קניון רננים רעננה, קניון עזריאלי, קניון רמת אביב, קניון הראל במבשרת, קניון באר שבע, נדמה לי שיש תחנות גם בתל השומר ובאיכילוב +מספר תחנות מדא..