מח"ש זה רק אחיזת עיניים!!!!!!!!!!!

מח"ש זה רק אחיזת עיניים!!!!!!!!!!!

מחש הידוע כמוסד שמטפל בתלונות אזרחים כנגד המשטרה, הוא תעתוע באזרח ואחיזת עיניים בלבד!!! לפני מספר שנים הילדים שלי נעצרו לחקירות במעורבות בתיגרות. וזכו ליחס משפיל מצד המשטרה שהיכו אותם צירפתי תעודות מחלה, הילדים שלי מעולם לא עישנו סמים! השוטרים הורידו להם את הבגדים התחתוניים כדי לבדוק אם יש סמים. בכל החיפושים שנעשו בבית או ברחוב על גופם, מעולם לא מצאו סמים תמיד לקחו דברים שהראתי להם את הקבלות באותו זמן אבל התעקשו לקחת ולטרטר אותנו, כי התלוננתי במח"ש בעבר. הילדים שלי שגו כקטינים ששגו ולא כעבריינים מועדים ומעולם לא בסמים. בדבר העבירות שעברו הם יוענשו בבית המשפט, אני בעד החוק אבל תוך כדי שמירת זכויות והשתדלות להמנע מפגיעה אפשרית ישירה, המשטרה לא בית משפט!!! המשטרה שמה להם תג של עבריינים וחיפשה אותם בדברים קטנים כשלא מצאו דבר, כמו אולר קטן ששיך למחזיק מפתחות ופתחה להם תיק על החזקת נשק חם. לידעתכם שופט לא מאשר חיפוש בבית כל כך מהר אלא אם מדובר בסמים. התלונות שלי למח"ש והיו מעל 4 תלונות לא זכו לטיפול ראוי ומח"ש שלחה לי תשובה שלא מצאה משהו שעובר על החוק, אתם מאמינים? "תעודות מחלה צורפו, הילדים האילו הוכו והושפלו הופשטו ערומים והשוטרים צחקו עליהם שזאתי השפלה מינית!!!!!!!!!!! כידוע מח"ש שייך למשרד המשפטים ולא הוא שחקר או טיפל בנושא, ממחש קיבלתי מכתב כי לא מצאו ליקוי בענין,והעבירו את התיק ליחידה לחקירות שוטרים במשטרת ישראל. מכאן שהשוטרים מצאו שיש להם יתרון "בחסרון" כשיש גבוי לאלימות במשטרה למה עוצרים ילדים על אלימות?????? מח"ש רעיון מטורף?????????????!!!!!!!

למעלה