מטאל

מטאל

מה זה מוזיקת מטאל? אני לא ממש מבינה בסוגי מוזיקה ואני לא מבינה כשאנשים אומרים שהם אוהבים מטאל איזו מין מוזיקה זו? איזה להקות\זמרים מנגנים מטאל?

נצל"ש...

קראתי איפהשהו (לא זכור לי איפה), שגרין דיי היא להקה "נאצית" ושקיימות בדיסק החדש שלה, אמריקן אדיוט, אמירות גזעניות. שטויות, נכון?

tnnia

New member
לא לא לא (לא הבנת נכון!!!!)

יש בשיר הולידי (נדמה לי) קטע שהוא אומר "זיג הייל" שזה ביטוי שהנאצים היו אומרים להיטלר.. אבל הוא אומר את זה בקשר לנשיא "זיג הייל טו דה פרזידנט" כאילו הוא משווה את הנשיא להיטלר.. מקווה שהבנת.. (מקווה שאני הבנתי נכון...)

ADCMAN

New member
זיג הייל היטלר היה אומר...

הייל טו דה פרזינדנט לא אומר שהם נאצים. הייל=הידד! כאשר אני אומר הידד אז אני נאצי? יופי, עכשיו שהבנתם: 88\14 לכם... אגב, אולי הוא לא משווה את בוש להיטלר גם לנכי נאצה יש דיסק בשם הצדיעו למשטר החדש(Hiel to the new regime) והם לא משווים את המשטר להיטלר...

tnnia

New member
אני חושבת שזה מה שהוא התכוון

אם לא שמת לב כל האלבום עוסק בשמאלניות..

BORDY

New member
מנצל"שת!! אנשים אני מתחפשת לגרין די

חחחחח סורי שזה נישמע טיפשי אבל אני ועוד שתי חברות מתחפשות לגרין דיי... זה יהיה ממש שווה חחחחח

חעחע חשבתי על זה בעצמי../images/Emo163.gif

אבל החלטתי שלא.

דוקי1

New member
איך אפשר

להיתחפש לגרין דיי?.. חחח תיהיו יצירתיות.. תצטלמו ותראו תמונות.

הממ../images/Emo163.gif

אני מניחה שפיאה/ספריי לשיער, בגדים שחורים, עניבה אדומה, לצייר על הידים עם עט את הקעקועיםXD וכל מיני כאלה

BORDY

New member
אוקיי אז ככה...

אנחנו שמות ספריי ירוק בשיער... ומדפיסות על פוטר ת'סמל של היד עם הרימון... מיכנסיים שחורים אנחנו תולות על הצוואר מזרקים עם חומר ירוק כזה כמו בקליפ של אמריקן אידיוט ואחת תהיה עם גיטרה אחת עם מקלות תופים ואחד עם מקרופון... למי יש הצעה מה עוד להוסיף?

Gal Radcliffe

New member
הממ אני היחידה שעונה?

לפי הידע האישי שלי, מטאל זה סוג של רוק, רוק כבד, יש המון גיטרות (חשמליות), חצי מהשיר זה רק מנגינה, כלומר- יש שילוב בין השירה לגיטרות, והממ.. יכול להיות שזה לא תמיד ככה, אבל ברוב הפעמים יש צרחות וצעקות, הממ וזאת מוזיקה אפלה שכזו.. אני מקווה שהבנת אותי

Rock for ever

New member
מטאל זה..

מטאל זה אכן מוזיקה אפלה (כמו שכתבו לפני) עם צרחות בד"כ והמון המון גיטרות חשמליות ותופים יש הרבה מוזיקה חזקה ברקע ויש ניו מטאל שאני לא בדיוק יודעת איך להסביר את זה כי אני בעצמי לא ממש יודעת.. ולהקות זה: מטאליקה-מטאל אוונסנס-ניו מטאל ולינקין פארק גם מנגנים מטאל אבל אני לא ממש יודעת איזה (מטאל או ניו מטאל) אז מישהו יוכל להסביר גם לי קצת יותר??..

BlueBeIl

New member
מטאל זה מוזיקה אפלה עם צרחות כמו

שפאנק זה מוזיקה עם אנשים שיודעים לנגן בקושי שני אקורדים וחצי.... יש למשל מטאל גותי שזה הכל נורא מלודי, אופרה, רך כזה. סתם סטיגמות... לצערי לא אוכל לתת לך הגדרה יותר טובה, כי אני לא מקשיבה לזה, אבל אני בטוחה שיש פורום למטאל ושם יודעים.

clam

New member
בדיוק. לכי לפורום מטאל לשאול.

פה זה לא בדיוק המקום המתאים. מטאל זה סגנון רחב ומגוון וכל אחד פה זורק איזה משפט, ככה שלא תביני כלום. יש המון סוגי מטאל.

למעלה