מטבוחה, שקשוקה ועמבה

יש לי שאלה ../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif

אני מחפש את האוסף השלם של THE BEST OF EUROPOP ביננתיים אני חיפשתי ו-מצאתי שיש רק את דיסק מספר 2 . מישהו יודע אוליי היכן אני יכול להשיג את שאר הדיסקים של הסידרה ???????

וסל

New member
שאלה למנהל הפורום

ראשית כל השאלה:סלין דיון מוציאה אלבום חדש ב-26.03.02 (בארה"ב).רציתי לשאול אותך מה היא הערכתך-מתי אלבום זה יצא בארץ?האם הוא יצא קודם ברשתות טאור רקורדס ורק אח"כ ברשתות מוסיקה ישראליות כמו צליל ומוסיקה-נטו?כמה זמן לוקח בד"כ להגיע אלבום חדש של אמן ידוע לשוק הישראלי? ולכל מי שמעוניין ,להלן רשימת השירים של האלבום החדש של סלין!!!נא לא לשכוח לקנות!!!!ולראות את הסינגל החדש בוי.איטש.ואן: Track Listings 1. I´m Alive 2. Right In Front Of You 3. Have You Ever Been In Lov 4. Rain, Tax (It´s Inevitable) 5. A New Day Has Come 6. Ten Days 7. Goodbye´s (The Saddest Word) 8. Prayer 5:34 I Surrender 9. At Last 10. Sorry For Love 11. Aun Existe Amor 12. The Greatest Reward 13. When The Wrong One Loves You Right 14. A New Day Has Come 15. Nature Boy --------------------------------------------------------------------------------

../images/Emo26.gifשדרוג מערכת הקבצים

בשעות אלה אנו עורכים שיפורים במערכת הקבצים הנלווים בהודעות, על מנת להקל על המערכת ולשפר את הביצועים בצפייה בקבצים בעתיד. כתוצאה מהשדרוג בשעות הקרובות מומלץ להמנע מצירוף קבצים להודעות. קבצים שיצורפו בזמן השדרוג עלולים להיעלם מהמערכת. במהלך השדרוג ייתכן מצב שבו לא ניתן יהיה לצפות בקבצים שהועלו בעבר למערכת. קבצים אלה יחזרו למצבם הרגיל לאחר השדרוג. בתום השדרוג תשלח הודעה נוספת, ולאחריה ניתן יהיה להעלות שוב קבצים.

למעלה