הנסיון שלנו
דקור - מאוד חשוב לעבוד עם המעצב הנכון ואת זה למדנו בדקור. היו לנו 2 פגישות עם שני מעצבים שונים. מהראשונה מאוד התאכזבנו, מה שיצר תדמית מאוד שלילית על החברה, אבל אז אמרו לנו לקוחות מרוצים שאנחנו חייבים לקבוע פגישה נוספת, וזה מה שעשינו. נפגשנו עם הנרי מהסניף בראשון שעיצב לנו מטבח, תוך התחשבות בכל מה שאנחנו רוצים וצריכים מהמטבח שלנו. השירות והיחס היו מצויינים. למרות שטרם קיבלנו את המטבח, התרשמנו שאיכות העבודה היא בין הגבוהות בשוק (ככה גם אמרו לנו אנשים אחרים בתחום). לגבי המחיר - בין הגבוהים יותר בתחום - אבל זה מאוד תלוי במה בוחרים. סמל - האיכות גבוהה (ברמה של דקור) והמחיר הוא בין הגבוהים יותר. מהיחס (הסניף בראשל"צ) התאכזבנו... המעצבת עיצבה לנו מטבח לפי מה שהיא חושבת שנוח וכדאי ולא כ"כ הקשיבה לנו. לא הרגשנו כ"כ בנוח. טופז - שמענו דברים לא כ"כ טובים על איכות המטבחים שלהם, ולמען האמת לא מצאנו שם שום דבר שאהבנו. היחס בסדר - לא פחות ולא יותר. ירדנו מהם כי שמענו הרבה ביקורות שליליות. פורום - התלבטנו קשות, כי היחס היה מעולה, איכות העבודה על פניו נראתה גבוהה והמחיר מאוד נמוך. בסוף לא בחרנו אותם והיה לנו מזל - חודשיים אח"כ הם פשטו את הרגל... בסוף בחרנו בדקור (נראה לי שזה ברור ממה שרשמתי לעיל). מומלץ ללכת להנרי בסניף בראשל"צ (אם זה באיזור שלכם כמובן). בכל מקרה, אני בטוחה שעל כל ביקורת חיובית/שלילית שיש לי תמצאו מישהו עם דעה הפוכה, אז כדאי לקחת הכל בפרופורציות.