מטבחים../images/Emo97.gif
במסגרת שינויי הטעם האסטתי הקיצוניים שאני חווה לאחרונה, שנובעים גם בין היתר משיקולים תקציביים, פתאום מטבח מעץ עם ארונות ונגה כהים שעד לא מזמן הייתי בטוחה שאני מאוד אוהבת, לא מסתדר לי יותר כי נראה לי כבד מדי. במסגרת הסיורים שאנחנו עורכים לאחרונה בחברות מטבחים, באופן פתאומי ומפתיע התחלתי לחבב מטבחים כמו זה שבתמונה, שהם גם באופן חביב ביותר זולים ממטבחי העץ וגם בעלי מראה רענן וקליל יותר. אז הנה באות השאלות שלי:
מה לדעתכם עדיף מבחינה פרקטית - ארונות על רגליות כמו האי שבתמונה, או פס אלומיניום כמו זה שמצפה את הארונות בתמונה?
למה כולם מנסים לשכנע אותנו לעשות ארון שהוא מזווה במטבח? אני לא כל כך אוהבת את ארונות המזווה האלה (מעדיפה רק ארונות תחתונים) וגם לא בטוחה שזה כזה חשוב כי גם היום אין לנו הרבה אוכל שאנחנו שומרים בארונות ליום סגריר. יש לכם תובנות בעניין הזה?
מה לגבי הפס הדק הזה בקצה של השיש שעוצר את המים? אם אוותר עליו אני עלולה להתחרט על זה?...
אשמח לשמוע גם המלצות על חברות מטבחים/נגריות מצויינות ולא יקרות באיזור חיפה-גליל
במסגרת שינויי הטעם האסטתי הקיצוניים שאני חווה לאחרונה, שנובעים גם בין היתר משיקולים תקציביים, פתאום מטבח מעץ עם ארונות ונגה כהים שעד לא מזמן הייתי בטוחה שאני מאוד אוהבת, לא מסתדר לי יותר כי נראה לי כבד מדי. במסגרת הסיורים שאנחנו עורכים לאחרונה בחברות מטבחים, באופן פתאומי ומפתיע התחלתי לחבב מטבחים כמו זה שבתמונה, שהם גם באופן חביב ביותר זולים ממטבחי העץ וגם בעלי מראה רענן וקליל יותר. אז הנה באות השאלות שלי: